היי איך קוראים לשיר של אגם מהסדרה?!
ש שיר חולה על אגמי New member 22/6/06 #4 חחחחח הדסס קוראים לזהה אתה עלי שומר לא אתה שומר עלי הרגת אוווווותייייייייייייח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אורוש לוגסי New member 23/6/06 #5 יאוו יש לי בקשה=]] ביקשתי גם מהפורום של אגם אבל לא עזר לי נאי רוצהת שיר של אגם מטלנובלה הנסיכה... מיהו יכול להעלות אותו או לשים קישור לשיר???
יאוו יש לי בקשה=]] ביקשתי גם מהפורום של אגם אבל לא עזר לי נאי רוצהת שיר של אגם מטלנובלה הנסיכה... מיהו יכול להעלות אותו או לשים קישור לשיר???
א אורוש לוגסי New member 26/6/06 #7 יאוו בבקשה את יכולה לשלוח לי אותו לאיסי.?? הנה זה באיס 257591566 פליזז אני חולה על השיר הזה ושמעתי קטע ממנו נאי רוהצ את כולו=]]]
יאוו בבקשה את יכולה לשלוח לי אותו לאיסי.?? הנה זה באיס 257591566 פליזז אני חולה על השיר הזה ושמעתי קטע ממנו נאי רוהצ את כולו=]]]
ש שיר חולה על אגמי New member 26/6/06 #8 אממממ אם אתה רוצה לשמוע תשיר==>> קבל קישור מתנההה יש פהה את השיר והקליפפפ!!! וזה ממש יפהה http://j.nana.co.il/Category/?CategoryID=10566&sid=128&TypeId=2
אממממ אם אתה רוצה לשמוע תשיר==>> קבל קישור מתנההה יש פהה את השיר והקליפפפ!!! וזה ממש יפהה http://j.nana.co.il/Category/?CategoryID=10566&sid=128&TypeId=2
ש שיר חולה על אגמי New member 29/6/06 #13 אל תאמין../images/Emo4.gifאאני לא צריכה אותך כדי ל לדעת* משו שקרה
א אייללוש New member 30/6/06 #19 חחח כפרעלייך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifאבל של שלא* תאמין מספק לי שאגם הקדישה לי אותו ואם היא רוצה שתשאל את חן שהיתה בקהל ואם עוד מישו ששמע לני שהיא שרה אותו ואחרי ששרה את השיר "תן" מואה כפרעליך
חחח כפרעלייך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifאבל של שלא* תאמין מספק לי שאגם הקדישה לי אותו ואם היא רוצה שתשאל את חן שהיתה בקהל ואם עוד מישו ששמע לני שהיא שרה אותו ואחרי ששרה את השיר "תן" מואה כפרעליך
א אייללוש New member 30/6/06 #20 סבבה אבל אני לא צריכה אותך אם מה שקרה כבר קרה אין היא מושלמת ואת רוצה שאלי את "חן ה100ממת"שבפורום שהיתה בצד השני של העולם וכל ההתחלה של המופע [עד שאגם הכניסה אותי ]חפשתי אותה והיא גם שמעה ורצתה אח"כ לרצוח אותי
סבבה אבל אני לא צריכה אותך אם מה שקרה כבר קרה אין היא מושלמת ואת רוצה שאלי את "חן ה100ממת"שבפורום שהיתה בצד השני של העולם וכל ההתחלה של המופע [עד שאגם הכניסה אותי ]חפשתי אותה והיא גם שמעה ורצתה אח"כ לרצוח אותי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/6/06 #23 תרגעוו בננותת../images/Emo110.gif עשיתןן מזה סיפוווווווור