היי מממ.. קודם כל אני חולה על הטופ מודל:] ושאלה- יש מושג אם יש עוד עונה? ואם כן, מתי?
L limush1 New member 1/7/06 #1 היי../images/Emo13.gif מממ.. קודם כל אני חולה על הטופ מודל:] ושאלה- יש מושג אם יש עוד עונה? ואם כן, מתי?
היי../images/Emo13.gif מממ.. קודם כל אני חולה על הטופ מודל:] ושאלה- יש מושג אם יש עוד עונה? ואם כן, מתי?
P purple rain2 New member 4/7/06 #2 ../images/Emo205.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif וכן, שודרו אפילו שתי עונות בארה"ב שטרם שודרו אצלינו [5+6] ובקשר לשאלה השנייה- הלוואי וידענו
../images/Emo205.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif וכן, שודרו אפילו שתי עונות בארה"ב שטרם שודרו אצלינו [5+6] ובקשר לשאלה השנייה- הלוואי וידענו
L limush1 New member 5/7/06 #3 ברוכה הבאה..:] כהה אני יודעת שיש 5 6..חחח.. התכוונתי אם יהיה בארץ..:\ גרר מרגיזים..:\
L L U Z I A New member 5/7/06 #12 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אני דנה וכן, גם אנחנו מתים על הטופ מודל בקשר לשאלה ששאלת- כולם כבר ענו לך אז אין טעם... חחח השתלבות מהירה
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אני דנה וכן, גם אנחנו מתים על הטופ מודל בקשר לשאלה ששאלת- כולם כבר ענו לך אז אין טעם... חחח השתלבות מהירה
M Mp3 GiRl New member 6/7/06 #15 ../images/Emo85.gifברוכה הבאה!!../images/Emo23.gif תהני!! ולצערינו הרב אנחנו לא יודעים מתי ישדרו