היי

aLMa35

New member
היי../images/Emo140.gif

שלום לכם פורום מסכרן וגם מענייןןכלניתן אני בת 35 פרודה הכרתי גבר בן גילי רווק באינטרניט מלפני 5 חודשים בהתחלה היתה התלהבות גדולה בנינו וכול יום הינו מתכתבים ושולחים מסרים אחת לשני לפחות 10מסרים ביום ..נפגשנו אחרי חודשיים בבית קפה בילנו יחד שעתיים המפגש היה מאוד מרגש ..אחר כך המשכנו להתכתב אגב כל אחד חיי בעיר אחרת אחרי חדש מהפגישה הקשר החל לדעך מצדו ומה שקורה שכל פעם שאני מתנתקת ממנו הוא מתחיל לכתוב אלי וכשאני חוזרת לכתוב לו הוא מתנתק!!! האדם הוא ממש מקסים וכייף לי להיות איתו בקשר .. השאלה שלי מה פוטנציאל היחסים ביני לבין Xבשלושת החודשים הקרובים 1-מהעוזר או בעד קיסר 2-מה חוסם או נגד 3גביעים 3-שיעור רוחני לשואל 10 חרבות 4-בונוס לשואל אם ילד השיעור הרוחני נזיר 5-עבר קרוב 4חודשים מלכת החרבות 6-עתיד קרוב כארבעה חודשים שטן 7- דמוי וזוית אישית 5מטות 8- זוית הראייה של החברה קיסרית 9-רוצה אבל פוחד מלכת המטות 10-סיכום יכולת כוון הרוח קוסם תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo29.gif טוב

1-מה עוזר או בעד - קיסר 2-מה חוסם או נגד - 3 גביעים 3-שיעור רוחני לשואל - 10 חרבות 4-בונוס לשואל אם ילמד השיעור הרוחני - נזיר 5-עבר קרוב 4 חודשים - מלכת החרבות 6-עתיד קרוב כארבעה חודשים - שטן 7-דמוי וזוית אישית - 5 מטות 8-זוית הראייה של החברה - קיסרית 9-רוצה אבל פוחד - מלכת המטות 10-סיכום יכולת כוון הרוח - קוסם את צריכה ללמוד להיות חזקה יותר ולעמוד על שלך בכל הקשור לזוגיות זו. פחות הראי שאת מתלהבת ממנו ומעוניינת בו. ייתכן וזה מה שהוא רוצה. אל תרגישי שהגיע קץ העולם אם יש זמנים שבהם הוא פחות מתייחס אלייך, יכול להיות שהוא עדיין לא "סגור על עצמו" והוא קצת מחפש לפעמים להיות לבד ולחשוב. האם נפרדת מבעלך ממש לא מזמן? נראה כי היחסים בינך ובין X יהיו מושתתים בעתיד הקרוב על סקס והנאות חומריות של החיים. שזה לא דבר רע כשלעצמו..
את מרגישה שאת נאלצת להיאבק בבחור על מנת להשיכ את תשומת ליבו. יכול מאוד להיות שהוא יודע את זה ולכן משחק איתך משחקים. את רוצה להיות נועזת, יוזמת להתנהג כלביאה, אבל את גם קצת חוששת מכך. בסך הכל, יש כיוון טוב בינכם. לא רואים כרגע מיסוד או אהבה שנמצאת מעל לגדותיה. אבל יש אפשרות של יחסים כפי שאמרתי קודם. אז זה מתאים לך - יופי. אם לא - תחשבי פעמיים אם זה מה שאת מעוניינת בו. יש יכולת תיקשור טובה בינכם. יתכן ואם תפעלי בעצם הקלפים דברים יכולים להשתנות לטובה.

aLMa35

New member
וואו אזי זרזות../images/Emo24.gifתודה צליל

טוב תחושת הבטן שלי הייתה שהוא אכן משחק אתי משחקים..וכמה שאת צודקת בניתוח שלך נכון אני הרבה פעמים הייתי נשברת וכותבת לו חזרה ... נפרדתי מבעלי לפני שנה .. התכוונתי להתנתק ממנו אבל עכשיו אני אלך לפי עצת הקלפים ומקווה לטוב... תודה

למעלה