היי

ldghglj

New member
היי../images/Emo15.gif

היי לכולם! מה המצב איתכם? ספרו דברים. אני מתה על סוסים לא יכולה בלעדיהם!! כל החיים שלי רק רוכבת מה איתכם?!

../images/Emo24.gifשלום!!../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה!!!! אני סתיו! אני בת 14 וחצי ויש לי סוסה שקוראים לה מיסי! אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר ואני מתחרה בקפיצות מכשולים! תספרי קצת על עצמך!!!! מקווה שתהני ושתשתלבי בפורום!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לעולם הסוסים! שמי הוא עדי, פיצי, אני רוכבת אינגליש בחוות אמיר בירושלים...
מקווה שתהני ושתלבי מהר מהר! פיצי.

Shai Felton

New member
וולקאם!!!../images/Emo170.gif

אני שי, בת 15 וחצי רוכבת אינגליש במשמר העמק מתחרה בקפיצות 80-70 תספרי קצת על עצמך! איפה את רוכבת? איפה? כמה זמן? איזה סגנון?

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif

אני נטע, רוכבת 3 שנים אינגליש, בקיבוץ יגור, מתחרה קפיצות 70 ס"מ, וחולה על הגזע הפלינגר!
. התמכרות נעימה!

ldghglj

New member
אתם אחלה

וואי אתם דווקא חברותיים קוראים לי שרי אני רוכבת ברעננה בחוות הכיכר אני רוכבת יותר דרסאז התחלתי קפיצות ממש עכשיו:) ואני מתה על הסוס שאני רוכבת עליו קוראים לו לנדרובר! אני בת 15 וחצי :)

לנדרובר!

סוס גדול ולבן!?!!? הוא היה באורווה שהייתי רוכבת בה פעם! רכבתי עליו רק איזה פעמיים ואסז החליטו שהוא לא מתאים..... אבל הוא היה מדהים!

טוי בוי

New member
!! שלום שלוםם!!../images/Emo60.gif

היי היי היי אני אלה רוכבת אינגליש 6 שנים ברשפון ג'וקי קלאב דרסאג' יותר וגם קפיצות אין לי סוס ואני לא מתחרה אני גרה בתל אביב ואני בת 12 וחצי+ כיתה ז' תהני פה...חחחחח אהה זה הסמל שלי לא לגנוב שליי ברור?!?!חחח

niko girl

New member
הייי ברוכה הבאה!!!!!

אני צאלה.....אני בת 12 וחצי ואני ורכבת ווסטרן כבר 3 וחצ ישנים בחוות איתן שבקיבוץ אילות! אני כמעט כל החיים שלי הייתי עם סוסים ולא נראה לי שאני יכולה להפרד מהם!!

למעלה