היי

DavidRon

New member
היי ../images/Emo157.gif

שלום, אני עובר בימים אלו תקופה קשה. אבדן אופטימיות, תחושת כישלון, הרגשה רעה... אני רוצה לשאול את הקלפים - אבל לא יודע איך ומה... מתי יגמר המשבר, איך אפשר לצאת ממנו, מה הכיוון הראוי?....... תודה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

תצטרך להיות יותר מדוייק באיזה תחומים בחייך אתה מרגיש לא טוב כדי שנוכל להנחות אותך לפריסה מתאימה.

DavidRon

New member
או.קי..... אנסה לפרט

הבוסית שלי ממש מבקרת אותי לאחרונה ומסרבת לקידום שהובטח לי... הסגן שלה שיודע על הסיכומים הקודמים, פוחד לצייץ מחשש למקומו.... נפגשתי עם החברה שלי לשעבר לפני שבוע בערך, ואני לא ממש יודע אם היא רוצה שנחזור או לא (מסרים כפולים)- אמנם היא כבר לא חלק מן היום יום שלי, אבל היא גם לא יוצרת לי מהראש... הבית שלי קטן מדי ולא מתאים לצרכים שלי, אבל אין לי מספיק כסף בכדי לעבור דירה.... בקיצור, די הכל....
אז איך, ומה שואלים?....... ותודה על תשומת הלב...

blackcat2

New member
קודם לנשום עמוק ולהירגע../images/Emo140.gif

למי אין תקופות כאלה שהכל תקוע ואם כבר זז אז זה למקום שאין לנו ענין בו. יש לי תחושה שענין העבודה בוער יותר בעצמותיך והוא קשור בעבותות למגוריך. אני מציעה פריסה קלטית. עליך לשאול מה צפוי לי בקריירה ב- X תקופה הקרובה? (תקבע את טווח הזמן) סה"כ יצאו לך 10 קלפים אותם תצטרך לציין לפי הסדר. בי נ.ב- למעלה תראה לינק לקישורים. לאחר כניסה תראה בצד שמאל מלבן תכלת בו מוצג לינק נוסף לפריסות ממוחשבות.

DavidRon

New member
../images/Emo54.gif חתולה...

או.קי. זו הפריסה הקלטית: מה צפוי לי בקריירה במהלך ה 3 חודשים הקרובים? 1 – עוזר או בעד – 9 מטות 2 - חוסם או נגד – העולם 3 - שעור רוחני בהווה – 3 מטות 4 - בונוס לשואל – 2 מטות 5 – עבר קרוב – קוסם 6- עתיד קרוב – 8 מטבעות 7- דימוי וזווית אישית - כח 8– דמוי של החברה - 4 חרבות 9- רוצה אבל פוחד – 2 גביעים 10 – סיכום יכולת הרוח - מיזוג תודה על תשומת הלב, חתולה שחורה....

צ ל י ל 8

New member
היי

מה צפוי לי בקריירה במהלך ה 3 חודשים הקרובים? 1 – עוזר או בעד – 9 מטות 2 - חוסם או נגד – העולם 3 - שעור רוחני בהווה – 3 מטות 4 - בונוס לשואל – 2 מטות 5 – עבר קרוב – קוסם 6- עתיד קרוב – 8 מטבעות 7- דימוי וזווית אישית - כח 8– דמוי של החברה - 4 חרבות 9- רוצה אבל פוחד – 2 גביעים 10 – סיכום יכולת הרוח - מיזוג אתב צריך להיאבק על מקומך מתוך אומץ וניסיון של העבר שצברת במקום עבודתך. הוכחת את עצמך ומגיע לך קידום. רק מה, אתה לא צריך "לנפנף" במה שאתה יודע יותר מדי. האם עבודתך קשורה שאיזה שהם קשרים לחו"ל? שוב, אתה צריך לקחת יותר שליטה על איך שאתה מעביר ביקורת ודורש את זכויותך ולהיות יותר "מעודן". תיתכן לך הרבה עבודה קשה והשקעה רבה במקום עבודתך. אולי בעבר היה לך קל, אבל הולך להיות לך טיפה קשה יותר ותצטרך "לקרוע את ה...". אני חושבת שאם תיתן לדברים לזרום ופחות תפעיל לחץ על הממונים, יהיה קצת טוב יותר. נראה כי מצב החברה לא מאפשר כרגע את קידומך, ולא בגלל הבוסית דווקא. אולי הם חושבים שאתה לא עושה מספיק? אל תפחד לדבר עם מי שצריך. בוא בגישה חיובית מתוך רצון טוב. יש לך את היכולת, אתה רק צריך למצוא את המילים המתאימות לאדם הנכון. מה דעתך?

DavidRon

New member
צדקת צליל ../images/Emo79.gif

עבודתי קשורה בחו"ל, למעשה זהו פרוייקט בינלאומי עם כצה חול"ים ביחד... ותודה על ההמלצות....

blackcat2

New member
הי דוד../images/Emo140.gif

כשראיתי את הפריסה שלך עלה בראשי המשפט המקסים הבא: Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that frightens us. (הפחד העמוק שבנו אינו נובע מכך שאין אנו בעלי יכולת מספקת. הפחד שבנו הוא מכך שאנו בעלי עוצמה שקשה לאמוד אותה. זה האור , לא החשיכה, שמעוררת בנו חרדה) זו התחושה שליוותה אותי כשראיתי את הקלפים שיצאו. הקשיים שאתה חווה בקידום בקריירה נובעים מחוסר ביטחון וחרדה המקוננים בך ומונעים ממך מלפרוץ את הגבולות שאתה מאמין שהם מצויים שם. שים לב כי 9 המטות המעידים על מגננה וחוסר יכולת לפרוץ לשלב הבא, זה מה "שבעדך" בזמן שקלף העולם שמציין בהקשר שלך "עולם ומלואו", במלוא מובן המילה, הוא המעכב אותך. קח בחשבון כי החזון שלך אפשרי. הדרך סלולה בפניך וכל מה שאתה צריך לעשות זה לקחת צעד אחד קדימה על מנת שהוא יתן לך את הכוח להמשיך. תחשוב גדול, תתכנן למרחק כי הכל אפשרי. (3 מטות) אתה נמצא בשלב התכנון , בשלב 2 המטות, אולם אתה תקוע בחשיבה ובפנטזיה אך עדין לא בשלב מימוש וכפי שאמרתי רבות תלוי בך ובאמונה שלך בעצמך. (הקוסם) אתה חייב במהלך החודש וחצי האחרונים להפעיל את הקסם האישי שלך שאתה ודאי ניחן בו. להראות נוכחות בעבודה. לקחת יוזמות, להתנדב ולקדם נושאים מסויימים החשובים להתפתחות מקום העבודה. מה שאחרים יעדיפו לא לעשות (אלו שבמעמדך) התנדב לעשות ועשה זאת טוב. תראה נכונות ותפגין את כישוריך הטובים בצורה חכמה. אל תיפול לחנפנות. הוכח לסביבה המקצועית שאתה טוב כי יש בך את כל מה שצריך בשביל להצליח. אל תסובב את הראש כדי לראות אם צופים בך. האמן לי שאם אתה טוב, סביבתך תבחין בכך ותתגמל אותך בהתאם. (8 מטבעות) בחודש וחצי לאחרי תידרש לעבודה עיקשת ואולי מעט סיזיפית. התאזר בסבלנות. גם אם דברים לא יעבדו בתחילה כמו שצריך, עם הזמן הכל יבוא על מקומו בשלום. (הכוח)בתוך הלב פנימה אתה מרגיש כי אתה מתמודד עם קולות שונים. קול אחד הקורא לך לפרוץ לעצמך דרך ולהוכיח את עבודתך המקצועית ומכאן לתבוע ואף לזכות בקידום וקול אחר המפקפק ביכולותיך. תלמד לשלוט בקול השני. אל תבקר את עצמך כל כך. אתה ושאי מכיר את אלו שעושים דבר שגוי ובתוך הלב פנימה הם אומרים לעצמם: "כמה שאני אידיוט" "אני לא יוצלח" אני לוזר" וכך הלאה. אתה מזין את החרדות שלך (בהנחה ואתה נוהג בעצמך ככה). אם עשית שגיאה ראה בכך הזדמנות ללמוד (כמו ב- 8 מטבעות. שים לב שהוא עובד על המטבע השמיני ומבחינתי אומר הקלף שכל מטבע עליה עובד האדם בשקדנות ובסבלנות עד אין קץ הופכת לטובה מקודמתה.) הסביבה שלך רואה שאתה תקוע אבל היא יודעת שהתקיעות הזו היא פרי יוזמה מצידך. לא חשוב עד כמה להצלחתך ולקידומך יש השפעה חיצונית. היא אינה משתווה להשפעה שיש לך על מקומך הבלתי מספק. ראה ממה אתה מפחד, עפ"י הפריסה- 2 גביעים- קלף המדבר על שיתוף פעולה, פריון והצלחה. זה מה שמפחיד אותך, דוד וזה מה שמעכב אותך. כמו שנאמר במשפט באנגלית ששילבתי- האור ולא החושך. זה מה שמעורר בך חרדה. קלף המיזוג כקלף מסכם נותן תקווה גדולה. במהלך שלושת החודשים תלמד את עצמך ותחבר בין הכוחות הטובים והבעייתיים שבתוכך עד לכדי מימוש מטרתך. יהיה זה מיזוג מתוך מחשבה מושכלת ומתוך ידיעה את הדרך בה אתה מבקש לפסוע והמטרה אליה אתה חפץ להגיע. מזל קלף המיזוג הוא הקשת ובספר של בנדיק נאמר כך. שים לב, זה ימקד אותך: "מזל קשת הוא מזל השואף להגיע גבוה ורחוק ככל האפשר, בקו הישיר והמהיר ביותר האפשרי, כמו חץ הנורה מקשת. אבל כדי להגיע למצב זה יש צורך בשילוב ושלמות, כאשר יורה החץ מרכז את כל מחשבותיוותכונותיו כדי לפגוע בדיוק במטרה. יש צורך להגיע למטרה, בריכוז, שילוב ואחדות בתוך האדם עצמו- וגם עם המטרה אליה הוא שואף. אחרת אין שום טעם לירות את החץ" ממתינה לשמוע את תגובתך.

DavidRon

New member
קודם כל, תודה על הרצינות ../images/Emo41.gif

ומידת הפרוט....... ממש מרגש!
ולעניין: אני מבין היטב את העקרון המהופך שהצגת כאן - חשש מן הטוב, עכבות בפני התפתחות וכו'. אבל יש כאן כנראה איזה גורם פנימי שעוצר בעדי. האם יש דרך לשאול את הקלפים כיצד ניתן להתגבר או לעבור את המעצור הפנימי הזה? אני מניח שזה גם נכון ביחס לחברתי לשעבר - לא הייתי מסוגל ללכת הלאה, לזוגיות שנבעה מן הקשר הזה - למרות שהאמנתי בה ובכוחותיה - אבל שוב, איזה מחסום פנימי... אז איך שוברים את החשש הזה? ומתקדמים באמת כמו שצריך במלוא השוונג?.....
ושוב תודה על הפירוט - ואשמח אם תעזרי לי לנסח שאלה שתעזור לי לראות כיצד ניתן לפרוץ קדימה - גם בעבודה, גם באהבה... D

blackcat2

New member
../images/Emo110.gifהי דוד

שמחתי לעזור. אני לא חושבת שיש טעם לפריסה נוספת שתציין בפניך מה עליך לעשות כי הכל נאמר באותה הפריסה. חזור וקרא שוב את דברי ותראה כי התשובות מצויות שם. גם הלוגיקה הפשוטה אומרת- נכונות, עבודה קשה, השקעה וסבלנות זה שם המפתח. ראה מה אמרתי לך על התדבות ליטול משימות שאחרים פחות מעוניינים, הימנעות מחנופה חלילה, עבודה בשקדנות תוך קיצוץ בהפסקות ארוכות (באם אתה לוקח ,במיוחד אם אתה מעשן), ידע מעת לעת את הבוסים בנוגע התקדמות הפרויקטים, שאילת שאלות ענייניות וכו'. (כמו שראית היו פה תוספות) פשוט להיות נכון "לקרב" ולבוא עם תחושה פנימית של "מה אני צריך לעשות היום בשביל להצליח. זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך. מציעה לך לעבור שבועיים שלושה רצופים של עבודה (משמע אחרי החגים) תוך שאתה מתייחס להערותי, ואז נפרוס שוב לחיזוקים, אם תבקש כמובן. תספק לנו מידע וניתן לך את השאלה הרצויה. מה אתה אומר?

למעלה