הי דוד../images/Emo140.gif
כשראיתי את הפריסה שלך עלה בראשי המשפט המקסים הבא: Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that frightens us. (הפחד העמוק שבנו אינו נובע מכך שאין אנו בעלי יכולת מספקת. הפחד שבנו הוא מכך שאנו בעלי עוצמה שקשה לאמוד אותה. זה האור , לא החשיכה, שמעוררת בנו חרדה) זו התחושה שליוותה אותי כשראיתי את הקלפים שיצאו. הקשיים שאתה חווה בקידום בקריירה נובעים מחוסר ביטחון וחרדה המקוננים בך ומונעים ממך מלפרוץ את הגבולות שאתה מאמין שהם מצויים שם. שים לב כי 9 המטות המעידים על מגננה וחוסר יכולת לפרוץ לשלב הבא, זה מה "שבעדך" בזמן שקלף העולם שמציין בהקשר שלך "עולם ומלואו", במלוא מובן המילה, הוא המעכב אותך. קח בחשבון כי החזון שלך אפשרי. הדרך סלולה בפניך וכל מה שאתה צריך לעשות זה לקחת צעד אחד קדימה על מנת שהוא יתן לך את הכוח להמשיך. תחשוב גדול, תתכנן למרחק כי הכל אפשרי. (3 מטות) אתה נמצא בשלב התכנון , בשלב 2 המטות, אולם אתה תקוע בחשיבה ובפנטזיה אך עדין לא בשלב מימוש וכפי שאמרתי רבות תלוי בך ובאמונה שלך בעצמך. (הקוסם) אתה חייב במהלך החודש וחצי האחרונים להפעיל את הקסם האישי שלך שאתה ודאי ניחן בו. להראות נוכחות בעבודה. לקחת יוזמות, להתנדב ולקדם נושאים מסויימים החשובים להתפתחות מקום העבודה. מה שאחרים יעדיפו לא לעשות (אלו שבמעמדך) התנדב לעשות ועשה זאת טוב. תראה נכונות ותפגין את כישוריך הטובים בצורה חכמה. אל תיפול לחנפנות. הוכח לסביבה המקצועית שאתה טוב כי יש בך את כל מה שצריך בשביל להצליח. אל תסובב את הראש כדי לראות אם צופים בך. האמן לי שאם אתה טוב, סביבתך תבחין בכך ותתגמל אותך בהתאם. (8 מטבעות) בחודש וחצי לאחרי תידרש לעבודה עיקשת ואולי מעט סיזיפית. התאזר בסבלנות. גם אם דברים לא יעבדו בתחילה כמו שצריך, עם הזמן הכל יבוא על מקומו בשלום. (הכוח)בתוך הלב פנימה אתה מרגיש כי אתה מתמודד עם קולות שונים. קול אחד הקורא לך לפרוץ לעצמך דרך ולהוכיח את עבודתך המקצועית ומכאן לתבוע ואף לזכות בקידום וקול אחר המפקפק ביכולותיך. תלמד לשלוט בקול השני. אל תבקר את עצמך כל כך. אתה ושאי מכיר את אלו שעושים דבר שגוי ובתוך הלב פנימה הם אומרים לעצמם: "כמה שאני אידיוט" "אני לא יוצלח" אני לוזר" וכך הלאה. אתה מזין את החרדות שלך (בהנחה ואתה נוהג בעצמך ככה). אם עשית שגיאה ראה בכך הזדמנות ללמוד (כמו ב- 8 מטבעות. שים לב שהוא עובד על המטבע השמיני ומבחינתי אומר הקלף שכל מטבע עליה עובד האדם בשקדנות ובסבלנות עד אין קץ הופכת לטובה מקודמתה.) הסביבה שלך רואה שאתה תקוע אבל היא יודעת שהתקיעות הזו היא פרי יוזמה מצידך. לא חשוב עד כמה להצלחתך ולקידומך יש השפעה חיצונית. היא אינה משתווה להשפעה שיש לך על מקומך הבלתי מספק. ראה ממה אתה מפחד, עפ"י הפריסה- 2 גביעים- קלף המדבר על שיתוף פעולה, פריון והצלחה. זה מה שמפחיד אותך, דוד וזה מה שמעכב אותך. כמו שנאמר במשפט באנגלית ששילבתי- האור ולא החושך. זה מה שמעורר בך חרדה. קלף המיזוג כקלף מסכם נותן תקווה גדולה. במהלך שלושת החודשים תלמד את עצמך ותחבר בין הכוחות הטובים והבעייתיים שבתוכך עד לכדי מימוש מטרתך. יהיה זה מיזוג מתוך מחשבה מושכלת ומתוך ידיעה את הדרך בה אתה מבקש לפסוע והמטרה אליה אתה חפץ להגיע. מזל קלף המיזוג הוא הקשת ובספר של בנדיק נאמר כך. שים לב, זה ימקד אותך: "מזל קשת הוא מזל השואף להגיע גבוה ורחוק ככל האפשר, בקו הישיר והמהיר ביותר האפשרי, כמו חץ הנורה מקשת. אבל כדי להגיע למצב זה יש צורך בשילוב ושלמות, כאשר יורה החץ מרכז את כל מחשבותיוותכונותיו כדי לפגוע בדיוק במטרה. יש צורך להגיע למטרה, בריכוז, שילוב ואחדות בתוך האדם עצמו- וגם עם המטרה אליה הוא שואף. אחרת אין שום טעם לירות את החץ" ממתינה לשמוע את תגובתך.