היי

בהביבו

New member
היי ../images/Emo160.gif ../images/Emo13.gif

מה קורה אנשים? טוב, כמו ששמתם לב אני כאן. מי שמעוניין בחוויות ובמתנות שלו מדיוטי פרי - אנא שלחו מייל עם כתובת, מספר טלפון ומיקוד. סתם סתם.. כל מי שמעוניין בחוויות, אתם מוזמנים לשאול
עכשיו קצת יותר רציני
קודם כל תודה רבה לדרור שהיה כאן במהלך החופשה שלי - והכניס לכם קצת טעם אחר לפה.
עכשיו רציתי להסביר לכם מה בידיוק קורה. אני יודע שחלקכם ממש כועסים עליי, חלק שונאים, וחלק "בסיידר" איתי
מה שקורה - זה שבמהלך הזמן שלא הייתי כאן - דרור הראה לכם את הצורה השנייה שניתן לחוות בפורום. כמובן - שבאויירה זו ממש טוב לכם, ואתם (אני מקווה) נהנים. העיניין הוא - שאם נחזור קצת אחורה, למאמר של "חוקי הפורום", נוכל לראות שכל הדבר הזה ייצר בלאגן. אני מודע לכך שהיית במאמר הזה לא הכי נחמד שיש, ולכן מי שחושב כך וכרגע מקלל אותי - ס-ל-י-ח-ה מכל ה
העיניין הוא כזה: כל המאמר הזה של החוקים, בא כיביכול לעשות סדר בפורום. אומנם - לא סדר במובן של גולשים שמקללים אחד את השני, אלא במובן של כל השיחות האישיות. אם תסתכלו קצת אחורה - ותיזכרו, ואולי גם תנסו לקשר - תצליחו אולי להבין שכל החוקים הללו באו במטרה עלשות נעים גם לגולשים שלא אוהבים לכתוב. ואם עוד לא נזכרתם - אני מדבר על הגולשים שאמרו שרע להם ביגלל סוגי הדיונים (הפרטיים למינהם) שהלכו כאן. אני דיברתי עם אותם הגולשים (ולמען האמת זה רק 3 במספר, אבל כל גולש וגולש זה בנאדם בפניי עצמו) - והם למעשה דיברו איתי על החוקים הללו. אני הסכמתי ליישם אותך במאמר - שיוצב כחוקי הפורום. הדבר כמו שכולכם שמתם
- עורר בפורום המון רעש. עכשיו - דרור החליט להקפיא את החוקים הללו, ויצר אווירה יותר רגועה בפורום - כמו שהייתה "פעם".. אני חשבתי הרבה על מה שהיה (והרבה זה עוד בחופשה שלי, כשלמען האמת נכנסתי לכאן רק לא הייתה לי אפשרות לכתוב) - והגעתי להחלטה, שלפחות מבחינתי - ואחכה לשמוע את דעת כולם - אני מוכן לפתוח דף חדש, ולהיתעלם מן כל החוקים הללו. א-ב-ל. כמו ששמתם לב - כל בנאדם הוא בנאדם לפניי עצמו. אני לא מסוגל ששלושת הגולשים שכיום לא כותבים - ימשיכו לשתוק ביגלל הדבר הזה. מה שאני מוכן: בואו ננסה לנהל עכשיו את הפורום בלי שום חוקים, ובלי היתחייבויות. הדבר היחידים שאני כן מבקש מיכם - בואו ונשרשר. כל העיניין הזה הוא חלק מפעילותם של שאר הגולשים - ולכן אני מבקש מיכם, ללא הרבה דברים - שרשרו מה שמתאים. אני בא לכאן עם הרבה רצון לפתוח דף חדש, ואני מקווה שגם אתם. אני יודע שתחשבו שמה, פתאום בבת אחת אני אומר את זה ואולי לא תסכימו איתי, אבל לנסות תמיד כדאיי. אז.. מחכה לתגובות שלכם

מורן 1986

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תלך !!! היה ממש כיף כשניהל תא הפורום !! אני בטוחה שאתה ובהיבו (בטח לא כתבתי את זה נכון, אבל חפיף...) תוכלו לנהל את הפורום יחד !! מה רע בזה ???? שני מנהלים - יהיה יותר צחוקים !! ואם לא, אז לפחות תקפוץ לבקר לפעמים .......

מורן 1986

New member
קודם כל ברוך הבא !!!

טוב, אני נכנסתי לפורום כשלא היית כאן, ככה שאין לי שום דבר נגדך. לפי מה שהבנתי עשית חוקים ממש קשים וכולם כעסו עליך, אז מה שאני אומרת (וזה לכולם) תעבירו !!!! מה שהיה - היה אי אפשר לשנות כלום בעבר אלא רק את העתיד - והוא שלכם !!!! אז תעבירו את מה שהיה, תעשו "סולחה" ותגמרו כבר עם הסיפור הזה !!! מקווה שנהינת בחו"ל !!! בה ביי ממורן

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifבן........../images/Emo41.gif

קודם כל מה המצב? שמע אני בדיוק מתכוונת לצאת אז אין לי ממש זמן לכתוב הרבה קווודם כל אני מאוד שמחה שבאת ודיי התגעגעתי:)))) היה דיי משעמם בלעדייך ואני מקווה שנהנת לאללה איפה שהיית(שכחתי איפה...) ספר חוויות:)))))))) ואני מקווה שקניתי לי |מתנה ענקית|

בהביבו

New member
יש יש..

יש מתנה! ענקית!
גמני התגעגתי
המממ.. וכן, מאד נהנתי
הייתי בקרואטיה וסלובניה. נדבר.

choul

New member
ברוך הבא אחות!

מה קורה איתך?? התגעגעתי! בקשר להודעה שכתבת לדעתי- גם אם השיחות מפריעות ומציפות כל מה שצריך לעשות זה להסביר למי שכותב את השיחות האלה לא להגזים זה הכל

בהביבו

New member
רואה?

חזרתי הבייתה, עדיין הסכם שלום לא נחתם ואני לא נטשתי. כמו שהסברתי: אני מצידי כבר התחלתי את הדף החדש. כולם מוזמנים לשוחח. תיתייחסו רק לחוקים הכללים (הצפות, קללות - לא שאתם עושים את זה) וזהו.
(מזל טוב עופרי)

למעלה