היי

היי../images/Emo20.gif

חייבת לשתף שאני סבלתי מדלקת גרון חריפה והחלטתי שהפעם לא אכנע לאנטיביוטיקה, והלכתי לבית מרקחת ברעננה [מותר למסור שמות של הומאופטים פה?
] וקניתי כמה בקבוקונים.... אמנם הבקבוקון נגד כאב גרון כאב קצת בכיס [180 שח ל100 מיליליטר] אבל השפיע הרבה יותר מהר מאנטיביוטיקה והחלמתי צ'יק צ'ק. כנל טיפות נגד שיעול, ממש כמטה קסם..
בקיצור-הופתעתי לגמריי לטובה, מומלץ למתלבטים

דלקת גרון כיצד לטפל../images/Emo98.gif

אפרשסקית הי, שמחה שהחלמת ואת מרגישה טוב, מה שלקחת היוא תכשיר מדף לגרון, סימפטומטי , מתייחס רק לביטוי החיצוני, זה שילוב של כמה רמדיס הומיאופתיות של heal ולכן המחיר. אני כהומיאופתית קלאסית לא בעד שימוש כזה בהומיאופתיה , אלא בהתאמה מדויקת של הפורמולה לדלקת הגרון שלך והסיבה לה, טיפלתי בהמון דלקות גרון וברב הפעמים השתמשתי בפורמולה/רמדי שונה בכל אחד מהמקרים כי אצל כל אדם לדלקת הגרון ביטויים שונים וגורם אחר. הפורמולה כללה מרכיב אחד שעלה 28 שח . יתכן מאוד שדלקת הגרון שלך תחזור כי היא טופלה סימפטומטית (כמו אנטיביוטיקה ) ולא מהשורש כמו בהומיאופתיה קלאסית ואם כך יקרה פני לטיפול אצל הומיאופת קלאסי בעזרתה ניתן להתגבר מ על דלקת גרון וגם על חזרתה והגורם הפנימי שיצר אותה. אנו לא נחלים סתם.. לא רציתי חלילה להדאיגך או לנחס... רק לידע ןאשמח להבהיר עוד נועה שגיא, הומיאופתיה קלאסית
[email protected]

תודה נועה../images/Emo9.gif

דלקת גרון היא לא משהו שכיח אצלי. לכן לא טרחתי ללכת ליעוץ ורקיחה "פרטית". אבל כמובן שאלך להומאופט באופן כללי.

דלקת גרון פיתרון זול יותר../images/Emo98.gif

אם באמת מדובר על ארוע יחיד ורוצים פתרון פרקטי וזול! הא לך: כף כורכום בחצי כוס מים רותחים וחצי כפית מלח ולגרגר מס פעמים ביום מס ימים עד העלמות הכאב אפילו במצבי מוגלה . ואפרופו אנטיביוטיקה תמיד לדרוש משטח גרון ולא לקחת באוטמט, רק דלקת גרון חיידקית מצדיקה אנטביוטיקה לפי הרפואה הקונבנציונלית . רציתי לשאול קראתי והסתקרנתי על פשר סיפור הטנק.. נועה שגיא

תודה../images/Emo20.gif

אני לא לוקחת תרופות כי הן נוסו על בע"ח לכן פניתי להומאופטיה. סיפור הטנק? אני מניחה שהכוונה לחתימה שלי. אז עוז ואנדריי [ז"ל הי"ד] שירתו בחיל שריון במהלך מלחמת לבנון השניה ונהרגו בה.
לכל אחד מהם סיפור משלו כמובן..

בהומיאופתיה מנסים תרופות על אנשים בריאים../images/Emo98.gif

בהומיאופתיה מנסים את התרופות על אנשים , בריאים ובידיעתם! צר לי על הבחורים, שלא נדע יותר מלחמות וצער. .. חשוב להנציח אך לא לחיות את העבר.. זה גבול עדין אך חשוב, אגב, בהומיאופתיה אנו מטפלים במקרים של צער שלאחר אובדן, עצב מתמשך , רבים לא יודעים שאפשר בכלל להקל שם תרגישי טוב נועה שגיא
הומיאופתיה קלאסית, [email protected]

למעלה