היי:)

prettywoman

New member
היי:) ../images/Emo20.gif

היי לכולם, מה קורה? מה שלומכם איך החופש? אני מקווה שכולם נהנים. רק רציתי להגיד שנורא נחמד לקרוא את העיצות וההודעות פה בפורום, נחמד לראות את התמכיה והאיכפתיות פה. טוב לשמוע דיעות שונות מאנשים שונים לגבי בעיות בגיל ההתבגרות. טוב סוווורי על ההקדמה המעצבנת:) ככה יצא, רציתי רק לשאול אם למישהו יש רעיון למתנה ליומולדת לחבר שלי. peace love kisses&huges

wildflower**

New member
../images/Emo65.gif

מתנה לא חייבת לבוא בתור חפץ.... את יכולה לעשות לו משהו רומנטי... לקחת אותו לחוף הים בלילה לעשות פיקניק... לשים כמה נרות.... לראותא ת השקיעה ואת הזריחה.... תאמיני לו שתהיה לו יומולדת מדהימה:) בר

prettywoman

New member
:)

היי,מה קורה אז ככה חשבתי לקחת אותו לפיקניק רק שנינו... למישהו יש רעיון לאוכל?! :))

המרחפת

New member
פיקניק...

מקווה שאני עונה בזמן! לדעתי,זה רעיון מצויין!!!! עדיף לדעתי לעשות מזה ארוחת צהריים מאוחרת, כשלא חם אבל עדיין נעים, אבל אם זה פיקניק כל הלילה על שפת הים, אז לא לבחור חוף שומם. עדיף לשבת כמה עשרות מטרים מפאב מאשר להסתכן, ולקחת בגדים חמים. כבר נהיה קריר על החוף. לגבי האוכל- טוב, בגלל שזה פיקניק רומנטי אז נוותר על מאכלים עם טעם דומיננטי מדי. אני ממליצה שתכיני סלט פסטה, ותקני לחם דגנים ותצרפי לו כל מיני סלטים. אוכל קל, כדי שלא תרגישו מעולפים וכבדים, ויהיה סבבה לשחק בחוף. ועוגיות פירות לקינוח. אם את רוצה יותר פירוט, איך להכין את הפסטה ואילו סלטים בדיוק, תשאירי הודעה ואעזור לך בשמחה. המרחפת, שמתה על פיקניקים

prettywoman

New member
:)

היי, מה קורה? יש עוד זמן:) חשבתי לעשות את זה באיזה פארק ולא בים כי זה יוצא באמצע שבוע.... לפנות ערב ככה חשבתי גם לחם,גבינות,אני מתלבטת אם פסטה כן/לא בכל מקרה שנינו לא ממש מתים על ירקות:) חח ממש מצא מין את מינו..... תעני איפה שבא לך פה או בICQ יאללה ביי

המרחפת

New member
טוב, כבר עניתי באייסיקיו....

אכן מצא מין את מינו. בלי ירקות זה קצת מגביל בפיקניק, אבל לחם וגבינות זה רעיון מעולה. אפשר להכין בבית, וגם להיות עצלנים ולקנות במעדניות
. טוב, נמשיך באייסיקיו המרחפת. שגם מאד אוהבת אוכל

למעלה