היי
שאלה לגבי גדנ"ע מזרחנים..

היי../images/Emo204.gif שאלה לגבי גדנ"ע מזרחנים..../images/Emo13.gif

מישהו היה השנה בגדנ"ע מזרחנים
לי יש ב28 ואני מזה בלחץ... מישהו היצא השנה לשם...
תודה, ליהי. שבת שלום

pilpelmemule

New member
את בי' או י"א?

זה כייף בכל מקרה ואין לך מה להיות בלחץ :) לומדים דברים ופוגשים אנשים.. אם את בי' אז יהיה לך את העניין עם המשמעת הצבאית והדיסטנס שהוא קצת מציק אבל בי"א אין... :) תהני!
ושבת שלום גם לך!

Bloodless

New member
ממש סתם.

תצטרכי לקרוא לחיילים שידריכו אותך "המפקד" ויצעידו אתכם קצת. אל תתרגשי מזה, זה סתם, גם אם הם יצעקו עליך הם לא באמת יכולים לעשות לך משהו, אחרי הכל את לא בצבא. פשוט אל תעשי בעיות כדי שתוכלי להינות שם, זה יכול להיות מאוד כיפי אם לא לוקחים את זה קשה, ובעיקר לא נכנסים ללחץ. זה סתם משחק.

לא..אבל ב-י' זה כיף אדיר. אם זה בנורדיה יהיה

לך את המפקדת מיכל, שהיא אחראית על הכל שם (קודמה לא מזמן) ועוד שני חיילים ידידותיים כאלה, אורי ועוד אחת, שהם מלמדים את הכיתות . בעצם יכול להיות שיש עוד חיילים שם...

pilpelmemule

New member
גם בי' וגם בי"א זה ממש טוב ../images/Emo13.gif

אבל ב-י' אפשר להכיר אנשים יותר לעומק מב-י"א כי יש יותר זמן.......

הייתי, זה אחלה דבר :)

הייתי חנט"ר וחניך מצטיין
סתם, לומדים שם הרבה. משמעת צבאית זה כולה אומר שצריך לקום מוקדם ולאכול אוכל מגעיל, ודיסטנס זה אומר שאת לא תשאלי את המפקד שלך אם הוא במחזור. זה ממש ממש כיף, אין לך מה להיות לחוצה.

שום דבר רציני. הצעדות לפני כל ארוחה, ויש

"אימון" פעם אחת. בתכל'ס זה לא קשה, זה סתם משעשע. אגב, אם את עם המפקד רועי, תמסרי לו ד"ש מהדלאי לאמה

תודה רבה לכולם../images/Emo9.gif

הרגעתם אותי..:] אני יוצאת ביום ראשון 28.1 בע"ה.. אנחנו 8 תלמידים במגמה שלנו אז ככה שזה יהיה נחמד, אינטימי. תודה ויום טוב

למעלה