היי

לוריי

New member
היי ../images/Emo24.gif

שלום רק היום גיליתי את הפורום הזה.. אז אני חדשה כאן ורציתי לשאול אם אנוק הוציאה עוד דיסק מאז urbansoliude? תודה

לוריי

New member
ובאותה הזדמנות אם אפשר לקבל רשימה

של כל האלבומים שהיא הוציאה.. תודה

קוקוססס

New member
כן

אחרי URBAN יצא - THE LOST TRACKS (שירים ישנים שלא יצאו וגם כמה מוכרים בגרסאות אחרות) , ואחר כך יצא - GRADUATED FOOL -דיסק האולפן השלישי של אנוק - מומלץ בחום!!!!

Ne§t£A Gi®L

New member
למרות שכבר נתנו לך...:)../images/Emo108.gif

אכתוב בשנית, עם טיפה פירוט. מאז Urban solitude יצאו שני אלבומים- אחד אלבום של "שירים גנוזים", כאלה שלא יצאו+כמה גירסאות קאבר מעולות [מי אמר לאבינ' וויסקי?]+DVD. Lost Tracks-שמו. הוא לא הגיע לארץ. מהאלבום הזה יצא R u kidding me-אם אני לא טועה. ו..גם Love, כמובן:) אלבום האולפן השלישי של אנוק-האחרון מביניהם, Gratuated Fool, יצא בסביבות אפריל 2003, וממנו יצאו הסינגלים Everything, I live for you, Hail...אותו היא הביאה ארצה. בתחילת ינואר, אמור לצאת לאנוק אלבום-אקוסטי,כנראה. עוד כמה דקות אצרף לכאן קובץ עם פירוט על האלבומים, שהכנתי בעצמי [
]:)

Ne§t£A Gi®L

New member
אז מה יצא באפריל?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

נעארף. משהו יצא באפריל.

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! אני הצטרפתי לפני איזה חודש ואכן הפורום די תקוע אבל יש כאן אנשים מאוד נחמדים. בקשר לשאלתך סדר האלבומים של אנוק: 1. together alon 2. urban solitud 3. graudest fool והיום גיליתי שיצא גם lost tracks

למעלה