היי!

t w i x i t

New member
היי! ../images/Emo24.gif

מה נשמע כולם????? מקווה לשמוע רק בשורות טובות!

t w i x i t

New member
בסדר גמור

טפו טפו טפו
מה איתך? באיזה שלב את? סיימת את הטיפולים?

מיליתו

New member
אני סיימתי / הפסקתי / שיניתי

טוב אחרי שהרפואה המערבית ואני התייאשנו אחת מהשניה, התחלתי להתמקד מרפואה משלימה, ובמיוחד ברפואה הסינית. הרופאה הסינית שינתה לי את צמחי המרפא והוסיפה לי עוד תרופה, והפלא ופלא - יש שיפור עצום. כל המדדים כמעט תקינים לגמרי, ומגמת השיפור נמשכת... עכשיו אני עסוקה בלבלות, וללמוד, ולעבוד...

t w i x i t

New member
באמת??

דווקא הרפואה הסינית זאת שעוזרת לך? תמיד חשבתי שזה יכול להקל... אבל לא חשבתי לשפר באופן ניכר! אני שמחה לשמוע שזה עוזר... זה בטח גם יותר נעים מהרפואה המערבית, עם הטיפולים, החומרים וכל הבעע הזה. את מטופלת בהן במקביל? או רק במשלימה? איך זה הולך? רק עם צמחי מרפא? או גם שיאצו, רייקי וכו'?

מיליתו

New member
הפסקתי עם תרופות מערביות לחלוטין

אני משתמשת ברפואה המערבית עכשיו רק לצורך מעקב - בדיקות דם, צילומים וכו', אבל לא לוקחת תרופות. אני לוקחת רק תרופות סיניות ומתייחסת לטיפולים שלי ברצינות גמורה. אותה רופאה סינית מטפלת בי גם בדיקור. בנוסף - יש לי יוגה פעם-פעמיים בשבוע, התחלתי עכשיו רפלקסולוגיה פעם בשבוע. טיפולים ברייקי ובהילינג, דימיון מודרך (כל אחד על ידי מטפל אחר). וכמובן, טיפול פסיכולוגי כדי לסדר את הראש כמעט כל שבוע. אני משתדלת גם לאכול יותר אוכל בריא ופחות שטויות, למרות שלא בפנאטיות. זה הרבה השקעה וגם הרבה כסף - אבל זו הדרך שלי להבריא, ןכשמשווים את זה לטיפולים שמציעה הרפואה המערבית, זה פשוט להיט. הרפואה ה"אלטרנטיבית" עוסקת בשימור הבריאות ולא מפסיקה טיפול ברגע שהמחלה נעלמת (כי היא עלולה תמיד לחזור, ולכן צריך תמיד לשמר את הבריאות), וגם מרפאה. החיסרון היחיד הוא שהיא עובדת לאט וכשכבר קיימת מחלה פעילה מאוד צריךלטפל בה באמצעים דרסטים בשלב הראשון - אבל זה תלוי בסוג המחלה. וגם תודה על ההתעניינות
תהיו בריאים כולכם.

t w i x i t

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo142.gif

אני ממש שמחה בשבילך! אני מוכנה שיעשו לי רפלקסולוגיה כל יום, כל היום!!! תמיד טענתי שמסאז' מכל סוג שהוא יכול להשכיח הכל
אני עליתי על השיטה הזאת לפני כולם! בכל מקרה, טוב לשמוע! בהצלחה ותהיי בריאה!!!

דגנילי

New member
TWIXIT - ממש התגעגתי...../images/Emo140.gif

אבל הנחתי שאם את לא פה, אז הכל טוב, ושמחתי בשבילך - כנ"ל לגבי יוני.

למעלה