היי

היי ../images/Emo24.gif

אני ספיר, בתקופה האחרונה התחלתי לשמוע שירים של הלהקה, ככה שאני לא מכירה הרבה שירים שלה. בכל אופן, החלטתי להצטרף לפורום. אם בא לכם אתם יכולים להמליץ על שירים טובים שאתם אוהבים כדי שגם אני יכיר (כמו שאמרתי אני לא מכירה הרבה שירים שלהם..) ו.. זהו. למי שיש שאלות - מוזמן לשאול
לילה טוב

JumpInTheFire

New member
היי ספיר, ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני שיר
בת כמה את? איפה את גרה? המלצות? אני חושבת שרוב החברה כאן ימליצו לך על האלבומים 1-4 לילה טוב :]

FunkyMonk

New member
ברוכה הבאה!

למרות השמועות הנבזיות אנחנו לא אוכלים אנשים חדשים. ...לפחות לא את כולם... ואכן כמו הזו שקופצת לאש, אני גם חושב שהמומלצים ביותר הם 1-4 להתחלה.. ובינהם לדעתי עדיך להתחיל קודם עם 1/2, אח"כ 4, ואז 3... אבל גם סדר כרונולוגי הולך.

M e n s R e a

New member
כן, אה?

אני כ"כ איטי שהספקתי לענות אחרון. מצטער, הסמסטר הזה, או יותר נכון החזרה אליו, גמרו אותי. ולדעתי גם את שאר הסטודנטים פה, שקצת נעלמו...

M e n s R e a

New member
היי, ברוכה הבאה

כל הכבוד לך ולאחרים פה על הכרות עם לדזפ בגיל כזה. אני התחלתי להכיר את הלהקה הזו בצורה רצינית רק בצבא. בכל מקרה, כמו שאמרו לך כבר פה, המלצות שירים ספציפיות תהיינה קצת מיגעות ומיותרות, כי ללהקה הזו יש כ"כ שירים מדהימים, שכשעשיתי לי אוסף לאוטו, זה הגיע ל-45 שירים. אז ארבעת האלבומים הראשונים בהחלט מומלצים, ואני מוסיף גם את Presence המדהים.

האמת היא,

שלא ממש חסרים להם דיסקים, אז מן הסתם שיהיו להם גם שירים יפים. ובקשר לגיל: את הלהקה אני מכירה דרך אבא שלי, שהיה קצת יותר גדול ממני כשהוא שמע אותם, ולפני כמה זמן הוא ביקש שאני יכין לו דיסק שלהם. ובכן מה אני יגיד.. הם קנו אותי. תודה לכל מי שהגיב, פשוט אתם לא הצגתם את עצמכם (שם, גיל..) אז אם לא אכפת לכם (רק שאני יכיר אותכם. זה לא שאני איזה רוצחת סדיסטית. כלומר אה..
)

M e n s R e a

New member
קונספט מענין, שרשור הכרות שלנו

סתם. טל, 24, רעננה. ואגב, נעשה פה שרשור הכרות לא מזמן, לדעתי הוא עוד בעמוד הראשון, את יכולה לקרוא גם שם יותר בפירוט.

למעלה