היי

היי../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

טוב אז ככה קוראים יל נעוה ואני בת 12
אני פעם אחת קראתי ראש 1 והייתה שם כתבה על הIDDR וישר נדקתי על זה
אני גם אוהבת לרקוד ולעשות ספורט וידעתי זה דר שהמציאו במיוחד בשבילי
אני מאוד רוצה לקנות כזה והשאלה שלי: איפה
כמה זה עולה
והבנתי שיש מניילון ויש מברזל ואני רוצה מהניילון
תסבירו לי קצת על איך זה עבוד עם המחשב בבקשה
וזהו
תתודה
נועה

boazbarda

New member
כל התשובות.

הי נועה! המשטחים מתחברים באמצעות כבל USB סטנדרטי למחשב וההתקנה מאוד פשוטה. הרכישה מתבצעת באמצעות הטלפון של מוקד ההזמנות דל IDDR 050-6462020 לגילך המשטח המתאים ביותר הוא המיקצועי דלוקס בעל הספוג הקשיח. המשטח נשלח בדואר שליחים עד לדלת הבית. ישנם גם חנויות המוכרות את משטחי IDDR אך שימי לב לרשימה שבאתר שכן חיקויים זולים מאיכות ירודה קיימים בהרבה חנויות.

תוכל לענות יל על עוד כמה שאלות../images/Emo42.gif

אני רוצה שזה לא יעלה מעל ה-200 ש"ח והבנתי שהניילון עולה 200 וגם אותו ראיתי אצל חברה שלי שקנתה בחול והוא נראה לי משמ נוח ומעולה
איפה אני יכוהל באיזור חיפה והסביבה לקנות את המשטח

הוא עולה

220 וזה לא ניילון זה פשוט משטח דק בלי ספוג. עכשיו בואי אני אסביר לך משהו, אם את כבר מכירה את המשחק והוא מעניין אותך, ואת יודעת שאת רוצה להתמיד במשחק ולהתקדם בו - אז יותר ישתלם לך לקנות את המשטחים המקצועיים עם הספוג. למה? היתרון הראשון המשמעותי של הספוג זה שהוא משמש כבולם זעזועים! הרי לא משחקים על המשטחים עם נעליים, ובמשטח הדק את קופצת ישר על הרצפה. דבר שני, שגם הוא לא פחות משמעותי - הספוג שומר על המשטח. המשטחים המקצועיים מחזיקים הרבה יותר זמן מעמד לעומת המשטחים הדקים, וזה כי יש להם ספוג בפנים ששומר עליהם ישרים. הם זזים פחות, ולא מתקפלים בקפיצות (לעומת המשטח הדק). במשטח הדק כאשר מגיעים לרמות גבוהות החיישנים שלו נשחקים מהר מאוד. המשטח הדק מתאים לאנשים שרוצים להכיר את המשחק, לילדים קטנים, או לאנשים שמשתעממים מהר ממשחקים. אני יכולה לספר לך מניסיון, שגם אני קניתי בהתחלה משטח דק, וכשהגעתי לרמות גבוהות הייתי צריכה להחליף אותו בערך 3 פעמים. אז תחשבי באיזו תדירות את מתכוונת לשחק במשחק (את מתכוונת לשחק הרבה? להגיע לרמות גבוהות? להשתתף בתחרויות?), ומה יותר ישתלם לך בהתאם לזה. [חשוב לציין שלכל המשטחים יש בלאי מסויים (כמו לכל מוצר ספורט אחר), ההבדל הוא אם הבלאי איטי יותר או מהיר יותר.]

היי../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif../images/Emo185.gif

ביקרת באתר הרשמי? www.iddr.co.il מפורט שם בדיוק איפה ומתי יש את הדוכנים למכירת משטחים. וגם בכלל נחמד שם :]. בכל מקרה, לשאלה שלך איפה את יכולה לקנות את יכולה בדוכני המכירות! כמה מפתיע: ימי שני, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון קרית אונו - בקומת הכניסה ימי שלישי, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון רוטשילד בראשון לציון- ברחבה ליד הקולנוע ימי חמישי, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון סביונים - יהוד בקומת הקולנוע ימי שבת , בין השעות 16:00 ל 21:00 פאוור סנטר נתניה (קניון המותגים - גנדן)-קומה 2 חוץ מזה, את יכולה גם להזמין בטלפון ב 0506462020 (משלוח עולה 39 אם אני לא טועה). ועכשיו בקשר למשטחים: (טם טם טם) יש כמה סוגים - משטח דק - 220 מקצועי 1.0 - ספוג רך - 370 מקצועי 2.0 - ספוג קשה - 450 איך זה עובד עם המחשב? בעקרון מחברים וזהו. המשטחים מגיעים עם חיבור למחשב USB, שזה אומר שהמשטח מתחבר שם מאחורה במחשב (ליד העכבר או וואבקם..). עם המשטח את מקבלת גם את דיסק המשחק. המשטחים המקצועיים מגיעים עם חיבור מפוצל - גם למחשב וגם לPS. המשטח הדק מגיע רק עם חיבור למחשב או לPS (למרות שיש אפשרות למשטח עם חיבור מפוצל ב250). אבל מכיוון ששאלת על המחשב, אני מניחה שחיבר לPS לא כל כך מעניין אותך גם ככה. וזהו

Sweety Shiri

New member
נועה!!! מותק!!! מה קורה?

אני מניחה שקיבלת את כל התשובות שלך...

למעלה