היי

hero D

New member
היי../images/Emo26.gif

פעם ראשונה שיוצא לי לקרוא פה אני גם אוהבת את הסדר גם אני קלקלתי לעצמי וקראתי שהיא זוכה... ולדעתי מגיע לה אני הייתי בעדה עוד מלפני 5 פרקים, כשרק אז התחלתי לראות את הסדרה: רובין גדולה במידות בשביל להיות סופר מודל, היא חושבת שהיא דיווה, היא יותר מידי שקועה במה שהתנך אומר לה ולכן בחיים היא לא תוכל להיות הטופ מודל. שאנון יפיפיה אמיתית, קצת נאיבית בשביל סופר מודל, מתגאה שהיא כזאת קדושה שזה כבר מבחיל. לדעתי היא תמימה מידי ותצלי בלי קשר אבל לתחרות הזו כי היא מדהימה. איליס רזה בטירוף! רזה מידי! היא נראת כמו ילד בן 12 שכלוא בגובה של דוגמנית מסלול. אין לה פרופורציות, אין לה יכולת משחק, ריקוד או כל דבר אחר שיצטרך לבוא לידי ביטוי בדוגמנות. אני חושבת שהיא יפיפיה באמת, אבל היא לא משדרת סקס, לא משדרת נשיות. אדריאן מהתוכנית הראשונה שראיתי אהבתי אותה. היא מצטלמת מדהים! לא פוחדת מהעבר שלה, לא פוחדת לנסות דברים חדשים, הדבר היחיד שמעצבן אצלה זה המבטא וזה כל כך לא קשור - מה לעזעזעל טופ מודל צריכה מבטא? היא בסה"כ דוגמנית והיא עושה את זה כמו שצריך. לדעתי היא הבחירה המושלמת ואני שמחה לגלות שהיא ניצחה. לגבי הבדר שלדעתי שאר הבנות יפלו: רובין בפרק הבא, אחריה שאנון, ואחריה איליס.

rotemi26

New member
../images/Emo58.gif הסדר של מי שילך כל תוכנית.

פרק הבא: רובין אחר כך: אליס :(.. אחרי זה: שאנון... והמנצחת: אדריאן.!!! נ.ב- זה בדוק....

../images/Emo58.gif יאאאאאא

אז זה אומר ששאנון תהיה מקום שני ??? את בטוחה ?? הייתי בטוחה שאיליס תיקח את המקום השני .... אבל יופיייי

T u r n e r 1

New member
אוף...../images/Emo58.gif(?)

רציתי שדווקא איליס תזכה מקום שני ולא שאנון..

elina002

New member
../images/Emo58.gif רק שתדעו שהמקום השני האמית

י שייך לאליס כי היא גם קיבלה חוזה בלוילהלמינה... ושאנון לא!

MaNcHi 135

New member
כי זה מגיע לה!

היא הסכימה לעשות הכל.....כמו שדוגמנית צריכה למרות שאני לא חושבת שאם דוגמנית תסרב להצטלם בעירום אז זה עושה אותה פחות מקצועית או דוגמנית..... זה פשוט בגלל שהיא לא מוכנה שכל העולם יראה אותה ערומה.... ואיליס היא מעולה על המסלול וגם אפילו השופטים אמרו שיש לה פנים תמימות וילדותיות כאלו שמתאימות להרבה דברים....

SShiRaS

New member
זה מאוד מגיע לה

בכלל.. מרוב שהיא זכתה בכל התחרויות זה נראה כאילו ממש היא עומדת לזכות.. אבל אדריאן רולזית

hero D

New member
אני חושבת

שאדריאן הוכיחה את עצמה כשהיא באה לשם עם הרעלת מזון, כשהיא כולה חולה, רק כדי שלא יעיפו אותה - ככה צריכה להיות דוגמנית אמיתית! ולגבי מי שכתב שמשאירים אתר רובין בשביל הרייטינג? בולשיט! אם היו רוצים להשאיר מישהי בשביל הרייטינג היו משאירים את אבוני שהיא היתה שיא מלכות הדיווה שויא הפרובוקציות! לאליס מובטחת קריירה בארופה, לא בארה"ב, שם לא יאהבו את יופי שלה, שאנון יותר מידי "ילדה תמימה" גם ביופי שלה ובאדריאן יש משהו פראי כזה, אני אישית התאהבתי בה עוד מהפעם הראשונה שראיתי את התוכנית. את אבוני ורובין שנאתי כבר מהפעם הראשונה, קיסי היתה נראית לי נורא לא יפה במציאות אבל מצטלמת מדהים! ניקול שנאתי כשהציעו לה ללכת למיו ארוע והיא לא רצתה כי היא רצתה לשבת בבית לדבר עם החבר שלה! וג'יזל היתה ממש יפה לדעתי אבל מפונקת בטירוף והחוסר בטחון שלה? אכן בלט מאוד!

SShiRaS

New member
../images/Emo45.gif

גמאני חשבתי שזה היה נהדר שהיא הפגינה נוכחות גם כשהיא היתה חולה ואהבתי אותה עוד מההתחלה.. היא מהממת

p r u d e n s

New member
וואי../images/Emo176.gif

כבר שכחתי מניקול היא כנראה כל כך עצבנה אותי עד שמחקתי אותה מזכרוני (יש לי זכרון סלקטיבי
[נראה לי]) ודווקא אהבתי את אבוני, היא הצחיקה אותי אבל לג'יזל היה כזה אף מוזר ונקודת חן מעצבנת כזאת. לא אהבתי אותה.

SShiRaS

New member
אבוני היא..

לחלוטין בין השנואות עלי ביותר בתוכנית!! היא ורובין.. שתיהן זה כ"כ.. ארג! קיצר שילוב פטאלי.. "ד'יס איז א קומפטישן!" כאילו יאללה סתמי חח

R o m m y

New member
שונאת את אבוני ורובין

אבוני כזאת פרחה ובוצ'ה מגעילה! רובין דוחה לא פחות עם המבטא הדרומי הדוחה והגס!!! בעעע אאאררגגגג שתיהן כאלה מעצבנות!!! וגם ג'יזל, יואו איזה מכוערת היא!!! אדריאן הכי יפה, מהפרק הראשון הייתי בעדה. בשבוע הבא רובין עפה, ואז נשארות 3 שהן אדרי המושלמת, איליס ושאנון. ואז אדרי זוכה!!! זה הכי ברור... היא הכי מתאימה וזה מגיע לה.

למעלה