היי
תקראו בבקשה

YuviChan

New member
היי../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifתקראו בבקשה

דבר ראשון-מצטערת שלא ניצלתי אבל אז לא רואים את זה ולא מגיבים... דבר שני-באלכם לעזור לי
אז אם כן...המלומדים
שבינכם\בינכן וגם המפגרים...
<לא שיש כאלה בפורום האינטלגנטי שלנו> תעזרו לי בבקשה.. בעיקר אני פונה למעריצות השרופות של נאראקו, תכתבו לי אודות נאראקו, אני לא מבינה עם אוניגומו וקאגורה וכל השאר...תעזרו אני נואשת
דבר שלישי-
אן אוהב את הלהקה לינקין פארק
טרה|

Naraku SeXy

New member
טוב, קראו למעריצה שרופה ?!

אז, בואי נתחיל מאוניגומו- גוויה שקיקיו טיפלה בה, אוניגומו פיתח רגשות כלפי קיקיו וחשק בה, עכשיו, יש עכביש שד שרוצה את האבן,(שממנו הכוויה של העכביש על הגב השקסי), אז, הוא היה צריך גוף כדי להשיג את האבן כי הוא שד חלש, לכן הוא הביא הרבה שדים איתו לאוניגומו והציע לו כוח ואת קיקיו, הוא אמר לו שאם הוא רוצה את קיקיו שיתאחד איתו, וככה נוצר נאראקו. ואז הדבר הראשון שהשד עכביש רצה לעשות זה להרוג את אינויאשה וקיקיו שרצו להשתמש באבן כדי להפוך את אינויאשה לבן אדם.. ואז הוא הפך לאינויאשה הלך לקיקיו פצע אותה, לקח את האבן שם אותה במקדש, אחרי זה הוא הלך לאינויאשה בתור קיקיו איים עליו וירה עליו חץ, אינויאשה שהרגיש נבגד הלך לכפר של קיקיו הרס חלק ממנו לקח את האבן, וקיקיו שהרגישה נבגדת ירתה בו את החץ (תראי איזה חכם הוא ! בזכותו יש לנו סדרה) וזהו... עכשיו קאגורה היא יצירה שלו... וגם קאנה, הם כמו ה"בנות" שלו בערך.ואני חושבת שנאראקו חולק איתה את ליבו או משו בסגנון. עכשיו, נאראקו רוצה להיפטר מאוניגומו שעדיין נמצא בתוכו לכן הוא הוציא אותו מגופו ויצר גוף חדש של המוסו הזה ועכשיו לאוניגומו יש גוף משלו, מכיון שהוא גוויה ופרצופו נשרף, הוא לוקח פרצופים של אנשים אחרים. נאראקו רוצה להיפטר מאוניגומו מכיון שהוא חושק בקיקיו, ןזה עשוי להרוס לו את התוכניות של העכביש .. לקחת את האבן כי אוניגמו לא היה הורג את קיקיו.

Naraku SeXy

New member
את תמיד יכולה לקרוא לי ...

כשמדובר בנאראקו , וגם אם לא מדובר בו ^^

Stinki Winki

New member
תיקון

אוניגומו היה שרוף אנושות, אבל לא היה גוויה כי גוויה זה אדם מת
כמו להגיד גופה.

אודות נאראקו?

קיי אני יעשה את זה מקוצר *0* אוניגומו סתם גנב מפגר ושקיקיו טיפלה בו ואז בגלל שהוא מפגר הוא לקח מלא שדים והם ניכנסו לתוכו וקח נוצר נאראקו*0* שוהא לא מפגר כמו אוניגומו

De-Panther

New member
מתקן את מה שההיא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מעליי תיקנה ומעלה את זה בתור מאמר
אוקי??

DarkBrownLynx

New member
משהו שלא אמרו

נאראקו יכול ללבוש איזה צורה שבא לו (לא פלא שהוא כזה סקסי, איך פעם חשבתי שלא????) וככה הוא התחזה לקיקייו ואינו

למעלה