היי

Dizen

New member
או../images/Emo70.gif חיכיתי לך../images/Emo70.gif

אמרו לי שקרה משהו... בא לך לפרט? [אפשר גם במסר]
" ילד שנמאס לו כבר, מהעולם"

newKiticat

New member
מי סיפרה, עדי?

מה היא אמרה? בכל אופן, זה היה די מגעיל. המפקד שלי, אחרי יום מסריח ומגעיל ודוחה במיוחד, מתקשר אליי לפלפאון מהוי פי אן שלו (למרות שאני יושבת במשרד), קרא לי למטה, ושם אמר, "בואי נדבר" אמרתי שכואבות לי הרגליים ואני לא מתכוונת ללכת רחוק. אז עצרנו בצד, הוא התיישב. אני לא. הוא קם. והתחיל לזבל את השכל, "אחרי חשיבה ארוכה, ובסוף ריאיון..." קטעתי אותו ושאלתי "אתה מעיף אותי, נכון?" הוא אמר שהוחלט כי אני לא מתאימה לתב"ל (לתחום שבו אני שהיתי). אמרתי לו תודה רבה ושאני לא יכולה להתמודד עם זה עכשיו ורציתי שהוא יעזוב אותי בשקט כמה דקות ובמקום זה המשיך לדבר (לא ששמעתי כבר מה הוא אמר). אז הלכתי מעבר לפינה בשביל לבכות. הוא היה ממש מגעיל. אחר כך התקשר אליי לפלאפון לחזור מיד למשרד. (אחרי שהוא פיטר אותי!!) ואמר לי לחכות לו עד שקצת אחרי שש הוא באמת אמר לי ללכת הבייתה ומחר להיות אצל אחראית אחת בתוה"ד. בבוקר הייתי אצלה, דיברתי איתה, וחשבתי שהיא תשאיר אותי בדו"ץ. יענו'- ביקשתי באותו ענף, אבל היא אמרה לי שזה לא. אז חפיף. יש את מא"י, ויש את יחידת ההסרטה, ומבצעים ועוד. אבל אחרי שהות של יום שלם בשלישות, ועוד שיחה עם אחראית כוח אדם, היא התחילה לדבר על לאיפה אני עוברת מחוץ לדו"ץ. וכשאני אמרתי שאני מעדיפה להשאר בתוך היחידה- היא אמרה שזה לא יקרה, ושהם "פולטים" אותי מהיחידה. ולצד כל זה- שאני בחורה מאוד איכותית ויש עוד יחידות טובות ושאני בטוח אמצא משהו... (7 פעמים ב3 דקות......) אחר כך שלחה אותי למפקד מחנה קריה, והוא אמר שיש לו להציע לי רק קש"ח תכל'ס, ושאני אחזור בבוקר. בכל אופן, חזרתי לבניין שלנו (לאסוף את כל הדברים שלי, ולהפרד מכולם). בכניסה בדיוק הייתה אחת הבנות מהמשרד שלי בדרך למרפאה, והיא פשוט באה אלי בחיבוק. בפיקוח ישבה עוד אחת מהבנות, והיו חיבוקים. אספתי דברים, הדפסתי כמה דברים שיצא לי לשמור על המחשב במשרד, ודיברתי עם אנשים, תוך כדי גם המנייאק המגעיל הזה הופיע, ואחרי שהוא עבר במסדרון הלוך ושוב כמה פעמים וראה שאני מדברת עם 2-3 אנשים, הוא פשוט אמר לי שאם אני לא עפה מהבניין תוך 3 דקות, הוא "קורא ומערב גורמים ודרגים גבוהים יותר". (ואת כל השאר אני אחסוך ממך. רק אגיד שזה היה מגעיל ביותר). הייתי בקש"ח הבוקר. אבל החלטתי שזה לא בשבילי. כנראה אני אחזור לתא מתנדבים. למרות שיש לי כוונה לבקש ראיונות ב2 מקומות כאשר אחד מהם זה בעצם השיא מבחינתי בצה"ל. (יותר מדו"ץ). פשוט פחדתי שידחו אותי לפני הגיוס, ועכשיו אנימבינה שאני הכי רוצה את זה בעולם.

Dawson girl

New member
איזה בנאדם מגעיל ../images/Emo4.gif

מצטערת בשבילך
אבל אולי זה יהיה טוב בסופו של דבר, ותשיגי תפקיד יותר איכותי?

newKiticat

New member
כנראה שלא

אבל בחיי שאני הולכת להיות נודניקית ולנסות. גילתי אגב את הקב"א שלי- 56.

זה קורה.

אני לא מכיר את המפקד שלך, ואני לא יכול לשפוט אותו על-סמך מה שאת אומרת, אבל בכל מקרה - דברים כאלו קורים. כמו שיש אנשים שכמו שני קטבים מנוגדים נמשכים זה לזה - יש גם כאלו שדוחים זה את זה. לא רק במישור הבינאישי אלא גם במקומות עבודה, צבא וכו'. קחי את הכל בפרופורציה. לפחות נודע לך שאת משתייכת לעשירון העליון בצה"ל מבחינת נתונים אישיים. זה כבר משהו שכל אחד היה שמח לשמוע
. לגבי תפקידים אחרים - יש בצה"ל עוד תפקידי דוברות חוץ מדו"צ. בכנות - אני לא סובל את דובר צה"ל. הנסיון שלי עם הכח האנושי (חוץ ממקרים בודדים) הוא של אנשים קרים שמאוד אוהבים את עצמם. אדם לאדם זאב. הריכולים שיצא לי לשמוע שם, עברו את גבול הטעם המריר כבר מזמן. כמובן שאסור אף פעם להכליל, אבל... ההיכרות השטחית שלי היא של מקום נוטף ארס. תמצאי לך חלקת אלוהים אחרת.

newKiticat

New member
האמממ

קודם כל- מזל טוב!!!! שנית כל, אני לא ידעתי שהוא לא סובל אותי... זה היה שוק די רציני. הוא חדש. רמ"ד חדש, שלפני שגייסו אותו בתור סרן, שירת בתור שלב ב'- חודש וחצי לפני 6 שנים. הוא לא ידע כלום על הצבא, ובטח שלא על דובר צה"ל. עוד מקומות דוברות? כמו? (מלבד קש"ח...) אבל האמת היא שאני כנראה התקבלתי לקש"ח. ואני לא רוצה. אני לא רוצה את זה, אני חושבת שאולי זה קרה בשביל שאני אמצא משהו אחר. אני מכירה את עצמי מאוד טוב, ויודעת שאני שונאת בנאליות. והנה, בדו"צ ישבתי רוב היום לצד מחשב וטלפון. אני בשוק על עצמי. שכחתי שאני רוצה משהו דינמי? בשטח? לא משעמם לרגע? וכיף?? כאילו, פאק, אני מודה, למדתי המון, אבל לא היה לי כיף!!! אני רוצה להנות! אני מאוד רוצה משהו, ופוחדת לנסות. אבל אני אנסה. מקסימום- לא. ביום ראשון בכל מקרה, אני מדברת עם תא מתנדבים. ודורשת ראיון ב2 מקומות מאוד מוגדרים. כאן. מלאים בפרוטקציה, ואולי הסנוביזם עולה שם על דו"צ- אבל זה מה שאני באמת רוצה לעשות בחיים. למה לא להתחיל עכשיו?

o m e r g

New member
איזה חרא של בנאדם...

מירי מה קורה? אני ממש בהלם מהמפקד שלך...איה בנאדם גרוע,אין לי שום דרך לנסות להבין ת'בנאדם הזה,אחרי כל מה שסיפרת לי שעברת בדו"צ והיחס החרא מצידו והבעיות-לא תיארתי שהוא יעיף אותך בסוף מדו"צ..:( עכשיו תתעקשי על שלך,תלחמי על תפקיד שתהני ממנו בשנה וחצי הקרובות שנשארו לך אל תתני להם לעבוד עליך... רק שלא תחליטי לפרו מצה"ל בגלל זה...יש לך מספיק מוטיבציה כדי לעשות שירות טוב:) תתנחמי בעבובדה שאת בהנאדם ה3 מהמחזור שאין לו בדיוק תפקיד בצה"ל(ההיא שפרשה,בן דוד שלי ואת):) מה אני אגיד לך,בהצלחה,תעדכני אם בא לך... יהיה טוב עומר

newKiticat

New member
אני לא אשאר ככה הרבה זמן.

יש לי קב"א גבוה, המון מוטיבציה, ויכולת להלחם על מה שאני מאמינה. מה שהורג אותי זה כשהם נפטרו ממני אז ניסו בעדינות כל מיני משפטים בסגנון- "אז נעביר אותך מהיחידה.... אלא אם כן את מעוניינת להתיר את ההתנדבות?" כשכל הזמן הזה לא מסתכלים עליי ורק במשפט האחרון מסתכלים בעיניים... ואני "מה פתאום?" "בשום פנים ואופן לא..." כאילו מה יש? אני בן אדם מוכשר, אינטלגנט עם המון יכולות. אוי להם אם הם חושבים שהם יחזיקו אותי בתא מתנדבים במשך רוב השנה הקרובה עד שימרחו אותי.....

Dizen

New member
בוז ../images/Emo4.gif

כן, עדי סיפרה לי. ראיתי אותה באוטובוס...
תתיחסי לזה ככה- גם ככה זה לא היה מקום ותפקיד שרצית בו באמת, לפי מה שהבנתי מהודעות שלך זו הייתה פשרה... לא הכי נהנית שם ולכן אולי טוב שתעזבי! ככה יש סיכוי שתגיעי למקום שאת באמת רוצה להיות בו... לעולם אל תפחדי לנסות
בכל מקרה, זה באמת נשמע מגעיל. דמויות בעלות סמכות נוטות להיות זונות [בכוונה לא אמרתי מפקדים, כי זה לא רק]. שיהיה רק בהצלחה, ותעדכני
מחר משמרת אחרונה בעבודה

newKiticat

New member
אני אשכרה נשמעתי כאילו זו פשרה?

אוץ/... זה דווקא המקום שאליו רציתי להגיע. בלי פשרות.

Dizen

New member
אז לא הבנתי נכון ../images/Emo163.gif

כי אמרת: "כאילו, פאק, אני מודה, למדתי המון, אבל לא היה לי כיף!!!" ...
גלידת שוקולד סופר פאדג' צ'אנק

newKiticat

New member
האממ

זה לא שסבלתי, אבל היה לי חסר אלמנט מגרה. לא היה שום גירוי- פיזי או אינטקטואלי. זה לא מעיד על דו"ץ, זה פשוט מעיד שאני לא מתאימה לדו"ץ.

Dizen

New member
אז

אם את מודה שאת לא מתאימה לשם... לא עדיף לעזוב
[שזה בלי קשר לצורה המגעילה שבה זה נעשה]
מה עם הדמי כלכלה, אגב?

newKiticat

New member
הבקשה הוגשה

בתכל'ס, אני מאמינה שכן. אני מתכוונת ללכת על משהו דינמי יותר.אין טעם להתקע שוב במשהו שאני לא אוהב (קש"ח), אפילו שהתקבלתי. זה שהתקבלתי לאנשהו לא אומר שאני מתאימה. איכשהוא יש לי תכונה שיכולה להיות טובה למדי. אני משדרת בדיוק את מה שמראיינים מחפשים בראיונות.... אז רק צריכה לקבל את הריאיון במקום הנכון ו... דמי כלכלה? הגשתי את הבקשה. אם היא תאושר זה כבר משהו אחר.

למעלה