מי סיפרה, עדי?
מה היא אמרה? בכל אופן, זה היה די מגעיל. המפקד שלי, אחרי יום מסריח ומגעיל ודוחה במיוחד, מתקשר אליי לפלפאון מהוי פי אן שלו (למרות שאני יושבת במשרד), קרא לי למטה, ושם אמר, "בואי נדבר" אמרתי שכואבות לי הרגליים ואני לא מתכוונת ללכת רחוק. אז עצרנו בצד, הוא התיישב. אני לא. הוא קם. והתחיל לזבל את השכל, "אחרי חשיבה ארוכה, ובסוף ריאיון..." קטעתי אותו ושאלתי "אתה מעיף אותי, נכון?" הוא אמר שהוחלט כי אני לא מתאימה לתב"ל (לתחום שבו אני שהיתי). אמרתי לו תודה רבה ושאני לא יכולה להתמודד עם זה עכשיו ורציתי שהוא יעזוב אותי בשקט כמה דקות ובמקום זה המשיך לדבר (לא ששמעתי כבר מה הוא אמר). אז הלכתי מעבר לפינה בשביל לבכות. הוא היה ממש מגעיל. אחר כך התקשר אליי לפלאפון לחזור מיד למשרד. (אחרי שהוא פיטר אותי!!) ואמר לי לחכות לו עד שקצת אחרי שש הוא באמת אמר לי ללכת הבייתה ומחר להיות אצל אחראית אחת בתוה"ד. בבוקר הייתי אצלה, דיברתי איתה, וחשבתי שהיא תשאיר אותי בדו"ץ. יענו'- ביקשתי באותו ענף, אבל היא אמרה לי שזה לא. אז חפיף. יש את מא"י, ויש את יחידת ההסרטה, ומבצעים ועוד. אבל אחרי שהות של יום שלם בשלישות, ועוד שיחה עם אחראית כוח אדם, היא התחילה לדבר על לאיפה אני עוברת מחוץ לדו"ץ. וכשאני אמרתי שאני מעדיפה להשאר בתוך היחידה- היא אמרה שזה לא יקרה, ושהם "פולטים" אותי מהיחידה. ולצד כל זה- שאני בחורה מאוד איכותית ויש עוד יחידות טובות ושאני בטוח אמצא משהו... (7 פעמים ב3 דקות......) אחר כך שלחה אותי למפקד מחנה קריה, והוא אמר שיש לו להציע לי רק קש"ח תכל'ס, ושאני אחזור בבוקר. בכל אופן, חזרתי לבניין שלנו (לאסוף את כל הדברים שלי, ולהפרד מכולם). בכניסה בדיוק הייתה אחת הבנות מהמשרד שלי בדרך למרפאה, והיא פשוט באה אלי בחיבוק. בפיקוח ישבה עוד אחת מהבנות, והיו חיבוקים. אספתי דברים, הדפסתי כמה דברים שיצא לי לשמור על המחשב במשרד, ודיברתי עם אנשים, תוך כדי גם המנייאק המגעיל הזה הופיע, ואחרי שהוא עבר במסדרון הלוך ושוב כמה פעמים וראה שאני מדברת עם 2-3 אנשים, הוא פשוט אמר לי שאם אני לא עפה מהבניין תוך 3 דקות, הוא "קורא ומערב גורמים ודרגים גבוהים יותר". (ואת כל השאר אני אחסוך ממך. רק אגיד שזה היה מגעיל ביותר). הייתי בקש"ח הבוקר. אבל החלטתי שזה לא בשבילי. כנראה אני אחזור לתא מתנדבים. למרות שיש לי כוונה לבקש ראיונות ב2 מקומות כאשר אחד מהם זה בעצם השיא מבחינתי בצה"ל. (יותר מדו"ץ). פשוט פחדתי שידחו אותי לפני הגיוס, ועכשיו אנימבינה שאני הכי רוצה את זה בעולם.