היי!
אפילפסיה ולחץ דם נמוך

• פותח הנושא אד
  • פורסם בתאריך

אד

New member
היי!../images/Emo39.gifאפילפסיה ולחץ דם נמוך

שלום!מדובר בבחורה בת 26. יש לה לחץ דם נמוך.מרגישה חולשה. מטופלת באפילפסיה ברפואה קונוונציונלית. אשמח לעצה. תודה מראש

ester lewin

New member
טיפול קינסיולוגי

טיפול קינסיולוגי מאבחן ע"י דיאלוג בלתי מילולי שמתקיים עם הגוף את הגורמים לאפילפסיה, חולשה..... הגוף שודע וזוכר הכל על עצמו ומטפל בגורם. מאבחן ומנטרל חסימות שונות בגוף ובנפש. טיפול הוליסטי. טיפול שעוזר. לוין אסתר-קינסיולוגית

אפילפסיה

אד היי ידוע שגורמים תזונתיים כמו ויטמינים ומינראלים משפיעים ושומרים על האיזון הביוכימי של פעילות המוח וע"י כך מונעים או מפחיתים הפרעות נוירולויות והתקפים אפילפטים. חשוב לשמור על רמת גלוגוז תקינה בדם אחד מהגורמים לאי יציבות של גלוקוז הינה אכילת סוכרים לבנים : סוכר, שוקולד וכד, לכן מומלץ לאכול במקום זה פרות, פחממות, ודגנים מלאים. כמו כן כדאי להפחית את כמויות המונו- סודיום גלוטומט (חומר מגביר טעם הנמצא בהרבה מהאוכל המתועש) וכן אלכהל הידוע כמחריפים את ההתקפים. לגבי לחץ הדם ניתן להעלות אותו ע"י שתיה לא מרובה ( עד 3 כוסות) של קפה או תה. יש לתת ויטמינים ומנראלים חומצות אינו ונוגדי חמצן ועוד תוספים אולם ע"מ להמליץ עליהם יש לדעת ביוק איזה תרופות היא מקבלת מהרפואה הקונוונציונלית, לכן הייתי ממליצה לגשת למטפל משלים שיוכל לבנות לה תוכנית בריאותית מתאימה. הרבה בריאות

אד

New member
רב תודות!../images/Emo23.gif../images/Emo137.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

היי אד

היי אד מה קורה ?? אני מאמין שלחץ דם נמוך נגרם בגלל מתח נפשי חזק שמשפיע על כל חלקי הגוף עכשיו פתרון לנושא הזה יש הרבה מה לעשות אני ממליץ על מדיטאצית אני בספק אם טיפול קינסיולוגי יתן פתרון בתנאי ש אין בעיה חשמלית במוח לכן אני ממליץ בחום על הרפיה וחיזוק צאקרות שזה הפתרון הכי טוב שיש כרגע ככה אני מאמין וזהו יקרי שיהיה לך יום קסום ביי ביי שלך עדי קצמן

למעלה