היי

היי../images/Emo39.gif

בהמשך לשאלות ששאלתי כאן השבוע, לאחר כמה שיחות רציניות שהיו ביננו, רציתי לדעת כיצד להתנהג איתו וונג'ו דאגאז קנאז מה הוא מרגיש כלפי תוריסאז דאגאז אייהוואז ומה צפוי לנו בהמשך הזוגיות, האם צפוי שינוי כיוון וונג'ו אורוז נאודיז תודה ושבת שלום

טל שחר שלום

בהמשך לשאלות ששאלתי כאן השבוע, לאחר כמה שיחות רציניות שהיו ביננו, רציתי לדעת כיצד להתנהג איתו וונג'ו בעליצות בשמחה דאגאז הפצעת השחר קנאז רון של הארה, הבנה..נפילת האסימון..כזה לנהוג איתו בקלות ובכיף כזה..להניח מאחור את הכבדות..תני לזה 'לקרות' לבד..כ"כ הרבה אור אין סיכוי שלא ילך שם.....! מה הוא מרגיש כלפי? תוריסאז אמביבלנטיות הייתי אומרת - הכוס המלאה והריקה... דאגאז הפצעת השחר אייהוואז משהו צריך להשתנות ומה צפוי לנו בהמשך הזוגיות, האם צפוי שינוי כיוון וונג'ו שמחה ועליצות אורוז מכשול שיחזק אתכם נאודיז קשר מלא עוצמה ...............בקיצור : יש עבודה אך זכרי לבוא משמחה מאהבה מהנאה..ושיש קוצים בדרך לשושנים...

התפתחויות

ראשית לאונרדו תודה על התשובות שנית, החלטנו ללכת לייעוץ לפני שאנחנו מחליטים לפרק ולכן שאלתי האם הייעוץ יסייע לנו לעבור את המשבר נאודיז פהו תייוואז אני לוקחת הכל בקלילות, כמו שאמרת, כי גם אם נפרק זה יהיה לטובה עבור שנינו. הוא העלה את הרעיון ללכת ליעוץ והחלטתי לתת לזה צ'אנס כדי להיות שלמה עם עצמי שעשיתי הכל. אם לא הולך, אי אפשר בכח תודה רבה

ראשית אני נוטה להסכים עם גישתך

ושנית מה יש לרונים לספר לנו? נאודיז - כוחות נפש עצומים ימצאו בקרבך בעת הצורך..כוחות שלוא הכרת בעצמך.. פהו - יש לגאוג לבסיס לאיזון הקרקעית לפני שפנים לחיפוש ולצמיחה...הלאה (בהקשר של יחסים שאולי יתפרקו..שיויון והסכמה בעת החשיבה על עצם הפרידה ודאי שיואילו... תייוואז - הרון של אל המשפט והצדק..שוב תעצומות נפש ותעוזה מעשה שיש עמו הקרבה לשם מטרה נעלה... כמדומני שהרונים מברכים אותך על החלטתך לזרום עם ההצעה ללכת ליעוץ יחדיו.. יישר כוח

תודה לאונרדו אבל

השאלה שלי היתה האם הייעוץ יסייע לנו ולא אם כדאי לי ללכת ליעוץ על זה החלטתי לבד שכדאי ואני חושבת שיש הבדל בשאלה לצערי לא קיבלתי מענה למה ששאלתי, לא הבנתי אם הייעוץ יסייע תודה לך אשמח להארה

ובכן טל שחר

אני חושבת שאם את מבקשת לדעת את הסוף משמע שאינך נותנת עצמך לדרך התשובה של הרונים לעיתים נדמית כהתחקמות ואולי אלו אנו, שלא קשובים למהות אלא להבל... 'הארה' אין פרושה לדעת את הסוף..כי אם ללמוד להיות התלם ואף ההולך בו. (יש על כך הרבה סיפורי זן יפייפיים)
קשב- נשימה - צמיחה > לגוז

ליאונרדו יקרה

איני מנסה להטיל ספק חלילה לגבי הפרשנות שלך אלא שאם שאלנו שאלה מסויימת, התשובה שהתקבלה אמורה להתייחס אליה ולא לשאלה אחרת. כך לפחות אני מבינה ותתקני אותי אם אני טועה. לכן היה לי חשוב לחדד זאת בפניך. ברור לי שאם אני בוחרת בייעוץ אני צריכה לבוא אליו בגישה פתוחה כדי למצות את התהליך אבל חשבתי שאולי יינתנו לי כאן אבני דרך עליהן כדאי שאשים לב. תודה לך על העזרה ועל תשומת הלב

אני רואה שאיינך בקיאה בקריאה בין השורות!

טל שחר- הבנתי שאת שואלת אם הטיפול יצלח ואם תתגרשי או לא פרשתי לך את מענה הרונים בהתייחס לשאלה זו תחכי למענה של עומר בתור חוות דעת שניה כל מי שיפרש רונים יענה לך בשילוב של מסר ושל אישיותו, לכן אולי תאהבי את דבריה יותר. ושימי לב להתכתבות בנינו כולל "שגיאות הכתיב" יש בהן משמעות. ובכדי לקבל אבני דרך היה עלייך לשאול לא על הצלחה אלא על דרך..... יום טוב.

וגם

כל מי שיפרש רונים יענה לך בשילוב של מסר ושל אישיותו, לכן אולי תאהבי את דבריה יותר. .....אני מאמינה שהכל כתוב והרשות נתנה ותמיד כשאני מפענחת..רונים או קלפים אני יוצאת מההנחה שאת תקבעי את גורלך. בנת? (ועדיין תקראי שוב את התשובה..ממקודם)

התיחסותי לשאלה - בנוסף לליאו

אני מוסיפה לכל מה שליאונרדו אמרה: תראי, יקירתי, אני לא רואה אהבה בקשר שלכם כרגע. אני רואה שאתם לכודים בתוך התעסקויות שונות, מדברים פה ספציפית על חיי היומיום (אולי ילדים, אולי כספים, וכו'), ועל מאבקי אגו בסגנון מי יישבר קודם, מי ימצמץ ראשון, וכו'. טיפול יכול לעזור לכם אבל מה שהטיפול יציע לכם, אני מקווה, הוא מה שאתם תצטרכו לעשות בסופו של דבר, שניכם - לראות אחד בשני את האדם שאתם אוהבים, להיזכר או לפתח חברות, ולא להסתפק במה שהחיים מציעים ללא מאמץ. זה ניראה ש"נכנעתם" לחיים, לקצב שלהם, והזוגיות הפכה חומרית, פרקטית, וריקה מרגש. זו הבנתי. הצלחה.

עומר ולאונרדו היקרות../images/Emo23.gif

לאונרדו - אני מתנצלת אם נפגעת מדברי, לא זו הייתה הכוונה. אני מאוד מעריכה ומוקירה את מה התרומה שלך ונראה לי שמדובר באי הבנה. מתנצלת ושוב תודה לך. עומר - את מאוד צודקת. השגרה הורסת כל חלקה טובה בזוגיות אם לא יודעים לתת לה את המקום שלה ואם לא טורחים להשקיע בה. היתה לנו כבר פגישה אחת עם היועצת ונראה לאן זה יוביל. ימים יגידו. לשתיכן -

למעלה