היי

היי../images/Emo4.gif

אני אמורה ללכת לישון כבר, יש לי מחר יום כל כך עמוס- כמו כל יום. אני כל הזמן רצה מעבודה לעבודה מתלמידים להופעות, מאימון לאימון (גם בנגינה וגם כושר) ואני לא עומדת בזה, לא יצאתי כבר מעל חודש לדעתי ואני חייבת לנשום קצת אוויר. היום החלטתי שלא משנה מה, היום אני יוצאת. צלצלתי לידיד, אני יודעת שהוא רוצה אותי, ואני לא יודעת מה אני רוצה. אבל היה לי יום רע והוא מצחיק אוןתי וכבר הייתי באיזור תל אביב ורציתי שנתראה. הוא הבהיר לי שהוא רוצה שנשתולל. אמרתי לו שאני לא יכולה להבטיח כלום ושזה מעליב. הוא לא מבין שעד שאני לא רואה אותו אני לא יכולה להחליט ולא להבטיח כלום. מעבר לכל זה, מה שהוא מציע לי לא מספיק טוב בשבילי. הדבר היחיד שאני באמת צריכה זה חום ואהבה והוא לא מסוגל לתת לי את זה, אולי בדרכו המעוותת, אבל זה לא מספיק בשבילי. ממש נעלבתי מממנו הוא אמר לי להתבגר ואז לדבר איתו, אמרתי לו שילך לעזאזל ושידבר איתי אז, ונסעתי הבייתה. בקיצור, הוא לא היחיד, יש גברים כאלה בכל מקום וזה ממש מעליב וממש נמאס, אני כל כך צריכה חום ואהה וכולם רק רוצים לשכב איתי וזה לא שאני כל כך סקסית או משהו, אני חושבת שממש לא. בקיצור, אין הסבר, אבל ההרגשה מגעילההההההה אז עכשיו הוצאת הקיטור: נמאס לי לעבוד כל הזמן, נמאס לי לא לצאת מהבית נמאס לי שאין לי נשיקת לילה טוב נמאס לי לא להרגיש טוב ולא לישון טוב ונמאס לי מהלחץ בעעע בעעעע בעעעע

Cobe Anan

New member
eHUG

ציפה יקרה.. אני יכול להבין אותך.. זה באמת מעליב שרוצים אותך רק בשביל סקס.. יש בך הרבה יותר, וזה פוגע שעם כל התוכן והאיכויות שלך, בסוף מה שאת שווה זה הפרופורציות שבין התחת לחזה. אני יכול גם להבין את הצד השני, למרות שבמקרה זה הבחור הגזים לגמרי- באותה מידה שאת נעלבת מזה שגורמים לך להרגיש כמו מישהי שטובה רק בשביל סקס, הוא בטח חשב לעצמו "חיבוק, להיות ביחד- רק בשביל זה אני טוב? אנחנו מספיק אינטימיים כדי שאני אתן לה כתף להישען עליה, אבל בשביל סקס- פתאום היא לא מכירה אותי! מה, אני לא בנאדם? אין לי צרכים? רצונות? זכות להנות מהחיים שלי?".. אני לא מתכוון לומר בזה שאת צריכה לשכב איתו או עם אף אחד אחר שפשוט רוצה, ודוגרי- הוא התנהג בצורה מגעילה נטו, ולא מגיע לו בכלל שתהיי ידידה שלו. אני פשוט נותן לך להבין את הצד השני, כדי שלא תעלבי מזה שאנשים שמסתכלים עלייך כעל בחורה מאד מעניינת ומיוחדת, יכולים בד בבד לראות בך גם אישה סקסית, ואין פה סתירה.=>

Cobe Anan

New member
המשך..

ההבדל בין סקס לכתף הוא שהרבה יותר קל לתת כתף, וזה הרבה פחות יושב לך על המצפון כמשהו שאת מגזימה איתו. לכן בד"כ מי שמעוניין בחלק הפחות מיני יהיה זה שיקבל את מבוקשו, ובינינו- בד"כ אלו אתן, שלרוב מעדיפות בהרבה את החום והחיבוק על פני הקרבה המינית. בכל מקרה שמישהו מעוניין במשהו אחד, ומוכן ללכת בשביל זה עד הסוף עם משהו אחר, ייעלב אם ההקרבה היתה רק מצידו, והצד השני ייעלב מהעובדה שיש תנאי לקבלת הקרבה שהוא מעוניין בה. במילים אחרות- הבחור הספציפי הזה ממש מגעיל, אבל אחרים- הם לא מבטלים את האישיות שלך, הם פשוט מקבלים אותה ביחד עם המיניות שלך, וכה מצפים ליום שבו גם את תראי את המיניות שלהם לצד האישיות שאת מכירה.. זהו, מקווה שפישטתי דברים פה, ועזרתי לך להרגיש יותר טוב.. סופ"ש נעים, ושבת שלום!

אני יכולה להבין

שאולי גם הוא נעלב כי אמרתי לו שבטוח לא ייקרה כלום. לא אמרתי לו שעוד הייתי במחזור אתמול, וחוץ מזה, זה לא עניינו ולא מגיע לו לדעת. אני לא חייבת כלום. לא יודעת, אי אפשר להפגש ואז אם ייקרה אז ייקרה ואם לא אז לא? לפעמים מאוד מפתה להכנע ולהסתפק בחום הרגעי, אבל אני מזכירה לעצמי, שזה לא הגבר האמיתי, שמה שאני באמת צריכה זה חום ואהבה. אני לא יודעת איך יצא מצב כזה ששלושה גברים לא מתעניינים בי, במה שאני, באישיות שלי. אני לא רואה את עצמי כאדם מאוד מושך ולא נראית הכי טוב בעולם ויש מליון בנות בעולם שנראות טוב, לא חסר... אני חשובת שמה שהם רואים בי זה מישהי שלא הייתה עם הרבה גברים וזה מה שעושה להם את זה. זה שהייתי רק עם שניים (שזה לא מעט ולא הרבה נראה לי). הידיד הזה,כמו ידיד אחר שלי, לא ממש מתעניינים או מקשיבים לי, לא יודעת למה אני קוראת להם ידידים, לא יודעת למה אני עוד חושבת על לכתוב לו הודעה ועוצרת את עצמי, יש לי חולשה אל האדיוט הזה ואני באמת חושבת שאסור לי ליצור איתו קשר. אני צריכה מישהו שידאג ויקשיב ויהייה לו איכפת ויהייה רגיש אליי. הוא לא יכול לתת לי את כל הדברים האלה, אז למה בכל זאת אני בכלל שוקלת את האפשרות?????????????????? טוב כתבתי שטויות נראה לי, כבר אל יודעת מה אני כותבת. תודה קובי.

זה בכלל לא שטויות...

אני לא יכול לומר לך מה לעשות, אבל אני כן חושבשאת צריכה להמשיך לעצור את עצמך מליצור איתו קשר.

בשלולית

New member
אני פשוט מזדהה איתך.

גם לגביי כל הרצונות שלי - שזהים לחלוטין לשלך... וגם לגביי הידיד הזה... שגם לי יש אחד כזה... שכל כך לוחץ עליי להיות "קטע של לילה אחד" ואני מנסה להסביר לו שאולי פעם זה מה שהיה יכול להיות טוב בשבילי.. אבל עכשיו... אני בראש אחר.. ואני מחפשת קשר חם ומישהו אוהב... ולא סתם לילה אחד שאני אהנה בו... ואני מנסה להסביר לו שיש מספיק בחורות בחוץ שהוא יכול למצוא, ותכלס אני לא מבינה מה הוא מתעקש עליי
אני החלטתי לנתק איתו קשר. לא יודעת מה איתך... בהצלחה מותק !

לשלוליתה

שמחה שאת מבינה אותי, כבר פירטתי פה בלי סוף...אז אני לא אמשיך. אני לא מתכוונת לצלצל או לבוא אליו. זה אף פעם לא היה מספיק טוב בשבילי, אני נקשרת מהר ומאוד צריכה את כל החום והאהבה... אני כל מבינה אותך שאת לא מבינה למה הוא מתעקש עלייך דווקא, כלומר בקטע של לילה אחד- יש מילון בנות בחוץ שזה מספיק טוב בשבילן. חבל שהוא לא ידע להעריך את מה שיש לו, ידידה כמוך. אני בטוחה שאם הוא היה מתייחס אלייך בכבוד הראוי והיה מפגין כלפייך חמימות, אפילו אם היה עושה את זה רק כדי לקבל- יכול להיות שהוא כן היה מקבל את מה שהוא רוצה. אבל הסתימות הזאת גורמת להם להפסיד. ולא- זה לא אומר שאני רוצה שיהיו נחמדים אליי רק בשביל סקס, אבל אם כבר להיות מניאק- אז זה המינימום, לא?!

../images/Emo24.gif

ענבל אל תתני לזה לפגוע בך את באמת שווה הרבה יותר מסתם סקס ובטח יותר מה"ידיד" הזה. נכון שיש עוד גברים ונכון שהם הרבה, אבל אני מבטיח לך שיש גם טובים. גברים שממש כמוך, רוצים חום ואהבה ולא עוד סקס מזדמן, ואני מבטיח לך שהגבר ששווה אותך עוד יגיע ויגיע מהר (אם הוא יודע מה טוב בשבילו
). בניגוד לקובי אני לא חושב שניתןלהבין אותו, כי ככה לא מתנהגים עם ידידות (או עם כל בחורה אחרת שמסבירה יפה מאוד שהיא לא מעוניינת בך). יהיה טוב, ואני כאן בשבילך
.

Cobe Anan

New member
פסססט... נדב..

אני מבין גם מחבלים מתאבדים, זה לא אומר שאני מצדיק אותם. אמרתי בפירוש שה"ידיד" לכאורה הזה הוא חרא של בנאדם, ואני מאד מגנה התנהגות כזאת. אני פשוט טוען שאתה לא יכול לשלוט במשיכה מינית, וכמו שאנשים מסויימים מחפשים חום וחיבוק, אחרים רוצים את החום שלהם עם סקס, ויש כאלה שרוצים את הסקס שלהם בלי חום. אתה לא יכול להאשים אדם ברצונות שלו, אלא אם הוא מנסה לכפות אותם על אחרים, כמו במקרה המדובר. בכל מקרה, לא אמרתי מה שאמרתי כדי להוציא את המאניק הזה טוב- מצדי שיתייבש לו הזין וינשרו לו הביצים- אני רוצה שענבל תבין כדי שהיא בעצמה לא תיפגע מהעובדה שכן, יש אנשים שבנוסף להערכה שלהם אליה, גם נמשכים אליה מינית. ומוצדק או לא, למה שהיא תרגיש רע בגלל אחרים?

פססססססססססססט... קובי... (../images/Emo11.gif)

ספר לי מה אתה מבין בהם, כי עם כמה שאני מנסה באמת שאני לא מצליח להבין רוצחים. אני גם לא מצליח להבין "ידיד" שקורא ל"ידידה" שלו "תינוקת", כי הוא לא מצליח להשכיב אותה. אני ממש לא חושבשהיא צריכה להרגיש רע בגללו, איך הגעת לזה? אבל היא לא צריכה לנסותלהבין אותו, אלא להבין שהוא לא שווה את הזמן שלה.

Cobe Anan

New member
לא להבין פירושו להתכחש.

אני מבין אותם משמע אני מבין איך הם מגיעים לתובנה שמי שלא שרמוטה היא תינוקת, אבל זה לא אומר שאני מסכים עם זה. אני מתעב רוצחים, אני מתעב אנסים, אני מתעב אנשים שמתייחסים לאחרים כאל חפצים או צעצועים, אבל ההבנה איך הם הגיעו לזה תאפשר לענבל גם להבין שהדפיקה היא לא בה אלא בהם.

RVD18

New member
ציפושששש

אין לי הרבה מה להגיד לך, רק שזה לא קל למצוא מישהו טוב כי אין הרבה כאלה. לפעמים זה לוקח זמן אבל בסוף זה קורה, את לא צריכה להרגיש רע בגלל בחורים כאלה, תמשיכי הלאה. עוד מעט יסתיים המחזמר, לא? ואז תוכלי לנוח קצת? שולח לך חיבוק ענקי, אסף

מיטללל

New member
או ידיד או יזיז?

"השתגעתם" בעבר ביחד סתם בשביל הכיף ? קודם כל - לדעתי, בליזום 'סתם' יציאה, בשביל הכיף ובשביל קצת חום וחיבוק בעודך יודעת שה"ידיד רוצה אותך - ואת לא יודעת מה את רוצה" - זה לא הכי בסדר. ואפילו טיפה אנוכי. ואכזרי. זה מה שחשבתי שקראתי את ארבעת השורות הראשונות. אבל אז הבנתי שלא בדיוק כך הדבר. קודם כל - השאלה היא - מה הוא רוצה ? יזיזות? ידידות? מחוייבות? אינטימיות? סתם סקס? משהו מחייב? ומה את רוצה ? לא הבנתי מה את רוצה.(ידידות נטו ? חום ואהבה?-ומה זה בדיוק? פטונציאל לסקס?) אז קודם כל, זו הבעיה הראשונה, לא נראה לי ששניכם מבינים מה אחד השני רוצה. ואפילו לא מה אתם בעצמכם רוצים. הבעייה השניה- את לא יכולה לצפות לקשר ידידות נטו שאת יודעת שהוא רוצה יותר. שהיה ביניכם פעם "שיגועים", ושאת אומרת לו ש:"שיש מצב, את לא מבטיחה, נראה שניפגש". הישירות שלו דוחה. ומגעילה. ולא הייתי קוראת לאחד כזה ידיד... אבל אני יכולה להבין למה הוא הוא רצה (מן הסתם) למה הוא חשב שיש סיכוי ולמה הוא חשב שיש מצב שגם לך זה מתאים. ולא כל הבנים ככה... יש דבר כזה שנקרא ידידות. יש לי מספיק ידידם שמוכיחים את זה. השאלה היא מה את משדרת. את מי את בוחרת כידיד. ומה בשביל קשר ידידותי אומר.....
מיטל

ידידים...

חוץ מכאלה שגדלים יחד איתך... ואו כאלה שאת ממש רואה אותם כמעט על בסיס יומי בקשר לדבר משותף כמו עבודה או משהו דומה.. אין דבר כזה ידידים.. מתי תבינו את זה בנות.. כאילו יש.. אבל קצת כאלה שלא זוממים עליכם.. ובקשר לכה ציפיתי.. ענבל אין לי מה לומר אבל אני מקווה שבקרוב תחייכי קצת יותר..

תגיד לי אדריכל פעם ראית בחורה

ברחוב התחלת איתה ואמרת לה בואי נהיה ידידים ? לא חושב ידידים יש אבל תלוי איפה פוגשים אותם אני למשל לא היתה לי בעיה עם ידידים שהיו לה לפני שהכרנו אבל היתה לי בעיה עם ידידים שהיא פגשה בקיוסק או בעבודה כי זה ברור שהם בונים עליה יותר מידידות אבל אף פעם לא אסרתי עלייה להפגש איתם היא רק ידעה שזה לא מוצא חן בעיניי והיתה מפסיקה לבד

למעלה