היי

תגיד, אתה מבין שאתה לא קשור לכלום?

את ידידות שלי אני מכיר מהילדות, מהלימודים, חלקן שכנות שלי וחלקן חברות וידידות של חברים. בחיים לא חשבתי על אף אחת מהן באופן מיני. לי אין בכלל בעיה עם ידידים, מצידי שיהיו לה 100 ידידים. אם אני לא יכול לסמוך עליה אז אני לא אוכל לסמוך עליה גם עם ידיד 1.

אז ככה מיטל:

העלתך כמה שאלות חשובות באמת. אף פעם לא היה בנינו כלום. הייתה תקופה שעבדנו יחד, ניגנו יחד והייתי אצלו לפחות פעם בשבוע. הוא ממש לא הטיפוס שלי, הוא פסיכי לגמרי וחצי מהזמן אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני ואני קוראת לו דפוק. תמיד היה מתח פסיכי כזה אבל לא קרה כלום בנינו, בפעם האחרונה שראיתי אותו- בספטמבר, הוא צעק עליי וזה די הוריד לי ממנו הכל. הוא ביקש סליחה, בערך.. הוא חושב שיש סיכוי כי המתח הזה היה כל כך ברור, והוא, בגלל שהוא לא יודע להתייחס אליי, פספס אותו, אין מצב שאני נוסעת עד אליו אחרי איך שהוא מדבר אליי. עוד כמה שבועות אני אקבל ממנו טלפון חדש, ונתחיל הכל מההתחלה כאילו כלום לא קרה. אני לא מצליחה לנהל איתו שיחה נורמלית... קצת קשה לדבר איתו. אני לא מרגישה שהוא מקשיב לי באמת כבר אמרתי. אין לי מושג מה הוא רוצה, הוא רוצה להשתולל איתי (פחחחחחחחחחחחחחחחח) אוי, אני יודעת, זה נשמע מעוות. אבל כמו שכבר אמרתי, אני לא עושה שום צעד בכיוון שלו כבר מאז ספטמבר והוא מצלצל והכל.ו...יש לי חולשה מסויימת אליו. אני לא מבינה אותו, הוא גבר בן 29 (!!) מוכשר מוכר ומבוקש והוא לא רוצה אף אחת, אני מאמינה שהוא באמת רוצה אותי ומתעניין בי, אבל הדרך שלו להגיע אליי לא מתאימה לי. הוא לא יודע איך... טוב, לא ממש משנה...

mr love2

New member
אז

אז מה עשית חזרת הביתה חזרת לעבודה חזרת לשלט אם באמת לא בא לך עליו אני במקומך מגדיל או מכיר אנשים חדשים שאיתה יהיה לי כייף גם אם לא בא לי סקס זה אם הבנתי אותך נכון

אפשר להצטרף למועדון?

אם את מארגנת ג'קטים עם לוגו זה יהיה גאוני אני גם יוצאת עם אנשים שנמשכים אליי ואני לפעמים כן ולפעמים לא מה שאומר שמבחינתי זה לא זה ולפעמים כתוצאה מכך למרות שהם אחלה של אנשים זה סוחט ואין לי כח לצאת איתם או להפגש התחושה הזו שכל הזמן רוצים ממך משהו גם בלי מילי םזה סוחט..

RVD18

New member
משהו ששכחתי לכתוב בבוקר כי מיהרתי

אין הרבה בחורות כמוך היום ובחורים כאלה כנראה התרגלו לצפות שבחורות יזרמו איתם ישר למיטה. זה מה שהרבה בנות משדרות, חבל.

תודה אספי

אני חושבת שהבעייה של הבחורים האלה זה עודף ביטחון, או שהם קולטים את החולשה שלי, הרי הוא משוכנה שאני יבוא מתישהו, אני משתגעת מאיפה הביטחון והשלווה הזו שיש לו, הוא כל כך רגוע עד כדי כך שהוא לא משקיע בי יותר מידי, הוא יודע שזה יגיע מתישהו... הוא יודע שאני יבוא

הבעיה שלהם או שלך?

זהשהם דפוקיםולא מתייחסים אליך כמו שמגיע לך, זה ברור. אבל את בעצמך אומרת שבסוף תבואי אליו,מה תרוויחי מזה? הרי הוא לא מושך אותך, הוא לא הטעם שלך, אבלהוא ימשיך להתנהג ככה. ענבל אני לא יכול להחליט בשבילך, אבל אני באמת לא רוצהשסתם תפגעי אז תרשילי להציע לך לא ללכת אליו?

RVD18

New member
אני לא בטוח שזה מה שענבל אמרה

שהיא תבוא אליו...היא אמרה שהוא מצפה לזה.. נכון ענבל? תתקני אותי אם אני טועה

ענבל עצה קטנה

להבא אם את צריכה כתף אל תלכי לבן אדם שאת יודעת שהוא מעוניין בך זו טעות יש לך מזל שהוא מספיק אדיוט בשביל להבהיר לך את זה לפני שבאת אליו ולא היית צריכה להקלע לסיטואציה לא נעימה מה שאני מציע לך תתרחקי ממנו כי הוא פשוט אדיוט וגבר בלי תאקט ואין לך סיבה פשוט להמשיך איתו בקשר אלא אם נדלקת עליו

למעלה