היי!

reuven2000

New member
היי! ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

היי ארינה! שמי סימונה ראובן דבר ראשון אני רוצה לאמר לך שכל הנושא הזה של קלפי טארוט ממש מעניין אותי והסתכלתי בשאלות שאנשים שאלו ובתשובות שלך,זה ממש מרתק! יש לי שאלה אלייך האם את יכולה לראות משהו לגבי שנת הלימודים החדשה.... מבחינת חברים,לימודים,אהבה.....התייחסתי לזה כשנת הלימודים מכיוון שאני מאוד לא אוהבת את השכבה שלי,ואפשר להגיד שאני די סובלת לבוא לבית ספר לכן רציתי לדעת אם את רואה שיפור בעתיד,ואם כן אז מה.... אם את צריכה את תאריך לידתי אז הוא.29.3.84 אודה לך מאוד אם תעני לי! תודה סימונה

ארינה

New member
סימונה היקרה

הפריסה שאת מבקשת היא פריסה מלאה ואין באפשרותי לעשות אותה כאן. פריסות כאלו אני עושה פנים מול פנים. אם יש שאלה מדוייקת בשמחה אענה לך ארינה

reuven2000

New member
ארינה! ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif

היי ארינה! אוקיי אני אנסה למקד את השאלה שלי...... האם את רואה שיפור מבחינה חברתית או.... מה בדיוק את רואה מבחינה חברתית אני חייבת לדעת אם אני יכולה לצפות למשהו טוב או לא.....
כי כפי שאמרתי מקודם אני לא ממש אוהבת את השכבה שלי ואת האנשים בה.... אני אזכיר לך ששמי סימונה ראובן ונולדתי בתאריך: 29.3.84 תודה!

ארינה

New member
רק לדברים טובים

עוד 3 נקודות הדברים יתחילו לזוז בצורה נפלאה. 3 נקודות זה 3 ימים, 3 שבועות, 3 חודשים

reuven2000

New member
תודה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני מקווה שההתקדמות הנפלאה תבוא בעוד שלושה ימים ולא חודשים...
ויש לי עוד שאלה:האם את רואה משהו בתחום האהבה,אני יודעת שזה כוללני מידי אבל תנסי לבדוק אם יש משהו באופק מבחינת האהבה.... ואם כן אז מתי בערך אה וארינה יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי,בת כמה את? סתם מעניין אותי לדעת......... אז תודה רבה רבה! לילה טוב

ארינה

New member
אז ככה,

תשאלי אותי שוב ביום ראשון כי שבת אני לא פותחת. ולשאלתך אני בת 21

reuven2000

New member
היי ארינה ../images/Emo39.gif

היי,אמרת לי לשאול אותך ביום ראשון אז אני שואלת שוב:האם את רואה משהו בתחום האהבה,זאת אומרת האם צפויה לי אהבה,ואם כן אז מתי אני אזכיר לך ששמי סימונה ראובן ונולדתי בתאריך:29.3.84 תודה!

ארינה

New member
סימונה היקרה

בעוד 3 נקודות יהיה לך קשר רציני שיהיה מסעיר ומרגש אמנם יהיו כמה מאבקים אבל זו תהיה נקודת מפנה עבורך. הקשר יוכל להגיע אפילו לחתונה ואפילו לעזוב לארץ אחרת. להזכירך ש-3 נקודות פירושן 3 ימים, 3 שבועות, 3 חודשים, חודש מרץ, יום שלישי.

למעלה