היי....

Mayashalom

New member
היי....../images/Emo42.gif

טוב אז קצת נעלבתי כי כתבתי כבר הודעה ואף אחד לא כתב כלום....לא נורא סלחתי!!!!
טוב אז למי שלא קרא את ההודעה הראשונה שלי אני מאיה ואני חדשה פה...! (כמו ששמתם לב) בקשר לפרקים שהיו אתמול: טוב אז דבר ראשון ראיתם איך קים הקטנה וטריסה התלהבו כשפגעו בכד של לקס (בפרק הראשון)... זה היה מצחיק! אגב מצחיק, אני פשוט נקרעתי מצחוק כשראיתי את ברנדון עם השמלה אבל הפרק השני שפרנק הגיע עם שמלה כבר לא הבנתי מה הולך שם (??????) זה היה מוזר! למרות שאחרי הפרקים האלה התמונה שלי לגבי לקס קצת השתנתה (לא אהבתי אותו פעם!) כי זה מוזר לראות אותו כ"אבא", אבל הוא עדין מעצבן אותי כשהוא ככככככככככלללללללל הזמן זוכה...!!!! די חאלס!!! יש עוד אנשים במשחק חוץ ממנו! לדעתי איתן היה צריך לזכות באוטו (מגיע לו...הוא יותר חמוד וחוץ מזה שהאוטו כחול ולפי מה שקראתי הוא אוהב כחול!!) עכשיו שאלה: בשבוע הבא נגמר השרדות 3 או שעוד לא???? ביי בנתיים

Boran

New member
שששששלום וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כן כן, העונה השלישית מסתיימת שבוע הבא... לא נורא, כי העונה היבשה הזו תגמר ותתחיל העונה הבאמת מזניבה, העונה הרביעית. אהבתי את המונח הזה שלקס הטביע- walk of shame לצעדה בבית הדין

Mayashalom

New member
הא...../images/Emo12.gif

דווקא אהבתי את העונה הזאת....היה נחמד בהחלט!!! אבל יש משהוא שעוד לא הבנתי- איך יכול להיות שזה נגמר בעוד 2 פרקים? בפרק אחד צריך להעיף משהו ואז נשארים 3 ואז עוד פרק....ומעיפים עוד משהו ואז עוד פרק-שזה הפרק האחרון....לא? אז בבקשה הסבר...! הא ועוד שאלה זה יכול להיות שפרק הראשון שיהיה ביום שבת יהיה שעתיים? אני יודעת שאני קרציה אבל אני פשוט צריכה תשובות...

N i c k i

New member
זה באמת מעצבן שלקס זוכה כל הזמן אבל

אמרת: "יש גם אנשים אחרים" אני לא חושבת שזה אכפת לא כזה מדובר באוכל, טיול בקניה או מכונית כשאתה נמצא 39 ימים הקניה החמה עם מים מהולים בחרא של פיל ותירס כל הזמן...
חוץ מזה אמרת שאיתן מסכן שהוא לא קיבל את המכונית, תאמיני לי שהוא לא כי אם את לא יודעת אז הוא יזכה במליון...

Mayashalom

New member
../images/Emo58.gif!!!!!!!!!!!

טוב אז הבנתי ששמים ספוילר כזה לפני שכותבים משהוא שעלול להרוס לאלה שלא יודעים מה הסוף..... אז אני לא מאלה... ככה שאני יודעת שאיתן זכה אבל באותו פרק...הכוונה באותו יום שצילמו את הפרק שלקס זכה איתן לא ידע שהוא עומד לזכות בגלל זה אני אומרת האוטו הגיע לו יותר מאשר ללקס...וחוץ מזה שאיתן יותר חומד!! אבל לא נבכה על חלב שנשפך

Survivor3Fan

New member
תשובה לשאלה שלך...

שלום, גם אני בהתחלה לא הבנתי, אבל אז שאלתי את מנהל האתר "surviv" והוא נתן לי הסבר. אז ככה, זהו לא פרק רגיל אלא פרק מיוחד ספיישל הישרדות באורך של שעתים!. שבו יגלו מי זכה.

Mayashalom

New member
איזה חמודים אתם!!!../images/Emo140.gif

באמת נורא כיף לי פה!!!! סוף סוף אפשר לדבר עם משהו על השרדות....!

Survivor3Fan

New member
בשמחה...

אז ככה...יש פרטים נוספים תוכלי למצוא באתר ההישראלי של הישרדות, http://www.surviv.up.co.il במדור "הישרדות ברשת"

Boran

New member
ברם אולם, כמדומני

נא סלחו לי על העברית הצחה, בגרות בלשון השנה, אתם יודעים
אז ככה אם היה פרק מיוחד של שעתיים אז היו אומרים "הפרק האחרון". אבל: ישודר הפרק האחרון, ומיד אחריו פרק האיחוד. לזה הכוונה בשני פרקים כמיטב המסורת, למי ששאל, בפרק האחרון אין יותר תחרויות פרס. התחרות פרס האחרונה שהייתה הייתה על האוטו. יש במקום תחרות פרס ותחרות חסינות, שתי תחרויות חסינות. זה הולך ככה: מתחילים ארבעה ונשארו שלושה ימים, ביום הראשון יש תחרות חסינות, ועוד באותו יום הולכים לבית הדין (כפי שהוא נקרא בתרגום המעולה של ערוץ 2) יום אחרי זה, נשארו 3, יש עוד תחרות חסינות. עוד באותו היום הולכים לבית הדין ומעיפים עוד אחד. יום אחרון, נשארו שניים. בבוקר ובצהריים במקום תחרות חסינות שורפים את המחנה (שוב, כמיטב המסורת
) ובערב, בית הדין האחרון בהחלט, בו 7 המושבעים קובעים מי ינצח מבין השניים שנשארו. כמאמרו הנצחי של ג´ף, שיורד על אחד מי יודע: "ארבעה מתחרים, שלושה ימים, שתי תחרויות חסינות, One- Survivor ואני מוסיף את האמרה של לקס: מתוך הארבעה שנשארו, שניים ייאלצו לצאת ל- walk of shame...

Mayashalom

New member
אהבתי!!!!!!../images/Emo20.gif

אהבתי את התגובה שלך! זה היה מצחיק!!!!

Boran

New member
הבהרה

כשאמרתי שכמיטב המסורת שורפים את המחנה, זה לא היה ספוילר. בעונה הראשונה והשניה שרפו את המחנה ביום האחרון, אז אני מניח שגם בעונה השלישית ישרפו אותו, כי אסור להם להשאיר לכלוך בשטח (חוקי הישרדות, הסכם שההפקה תמיד עושה עם בעלי השטח), אני לא יודע בוודאות שזה ייקרה. מצטער אם מישהו ראה בזה ספוילר

למעלה