system of a down
New member
היי../images/Emo42.gif
פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה, עם הקדמה די ארוכה ..
. אההמ, קודם כל, שמי מאיה, אני מנגנת על פסנתר מגיל שש. התחלתי עם יצירה קלאסית שבדיוק ברגע זה ברח לי השם שלה, ואבא שלי לימד אותי. אבא שלי ואחותי גם כן מנגנים, ההבדל הוא שהם מנגנים מתווים, ואני יותר מלחינה בעצמי. כשהגעתי לגיל מאוחר יותר (סביבות 9, 10) החליטו לשלוח אותי לקונסרבטוריון ללמוד עם מורה. למדתי שנה והתייאשתי , בעיקר מהמורים. אני לא אוהבת מוזיקה קלאסית בעיקרון, רק כשזה מעורב עם סוגים אחרים של מוזיקה. אף אחד במשפחה שלי לא אוהב קלאסי, וזה מה שהפריע לנו לפתח את היכולת לנגן. בגיל 10, 11, שכרנו מורה פרטי, והוא היה מקסים וגיוון יותר בלימוד. הוא לימד אותי שירים בעיקר של הביטלס, ניסינו לנגן כמה קטעים של פאט מתיני, ובכל זאת גם קלאסי כי זה הבסיס, אבל הרבה פחות. הוא עזב אחרי קצת פחות משנה , ומאז הפסקתי ללמוד. היום אני בת 15, ואני מצטרפת ללהקה מקומית, בתקווה שמשם אני אוכל לפתוח הרכב עצמי, אבל החלומות גדולים והיכולת למימוש היא קטנה. למדתי גם פיתוח קול, הבעיה היא שדילגתי הרבה על התאוריה. אז בעיקרון הבעיה שלי היא חוסר בסיס, קשה לי עם מושגים כי לא למדתי אותם, ובעצם מאז שהפסקתי ללמוד, התחלתי לנגן לבד, והמצאתי נגינות מפה ועד הודעה חדשה. לפני שנתיים הייתה לי מין.. נפילה... (?) בעיה במוזה? לא יודעת מה זה היה, מאז קשה לי לכתוב שירים, או להלחין אותם. בכל מקרה, אני לומדת עם המורה של הלהקה, אבל עדיין די התחלתי מהאמצע וזה לא טוב. וכל הסיפור הזה היה כדי לשאול אם יש ספרים ללימוד עצמי? עד כמה הם עוזרים להתפתח? מה שמם של הספרים (אם אפשר..
? וכמובן אם אוכל לפנות לכאן לעצות..
תודה רבה על ההקשבה, וכמו שאני נסוגה מהודעות ארוכות, אני בטוחה שחלקיכם לא יקרא את זה.. מצטערת
. תודה, ושבת שלום .
פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה, עם הקדמה די ארוכה ..
![](https://timg.co.il/f/Emo80.gif)