היי איפה הויכוח שלי עם דחליל??? דיקטטורה!!!
צ צוות הפורום New member 4/11/03 #2 דחליל פגע בגולשים והשתמש בשפה בלתי הולמת את תרבות הדיון ולכן ההודעות שלו מחקו לצערי לא ניתן למחוק הודעות ללא התגובות שמשתרשרות
דחליל פגע בגולשים והשתמש בשפה בלתי הולמת את תרבות הדיון ולכן ההודעות שלו מחקו לצערי לא ניתן למחוק הודעות ללא התגובות שמשתרשרות
V Vdrums New member 4/11/03 #5 על התשובה של צוות תפוז כן. אני פשוט לא ראיתי הודעה שלו שהוא פגע באנשים. דווקא השתעשעתי להתווכח איתו.
L lala897 New member 4/11/03 #7 נהנתי מזה שהיית מבסוט../images/Emo13.gif אני מבינה אותך זה כמו להתווכח עם איגרא רמא למשל.
T The monitor New member 4/11/03 #6 עצה לכל: לעולם אין לכתוב הודעה מושקעת בפורום מצונזר כגון זה. את ההודעה המושקעת יש להציב בפורום לא מצונזר, הרחק מהשג-יד מנהלי פורום זה, ולהצביע עליה מכאן...
עצה לכל: לעולם אין לכתוב הודעה מושקעת בפורום מצונזר כגון זה. את ההודעה המושקעת יש להציב בפורום לא מצונזר, הרחק מהשג-יד מנהלי פורום זה, ולהצביע עליה מכאן...
L lala897 New member 4/11/03 #8 לא!../images/Emo46.gif כל הכבוד לצוות הפורום שמוחק וחוסם אנשים שפוגעים, ומדברים בצורה לא יפה. ואתה אומר שאפילו משקיעים בשביל לפגוע ולזלזל? גועל נפש.
לא!../images/Emo46.gif כל הכבוד לצוות הפורום שמוחק וחוסם אנשים שפוגעים, ומדברים בצורה לא יפה. ואתה אומר שאפילו משקיעים בשביל לפגוע ולזלזל? גועל נפש.
O oldfield New member 5/11/03 #11 ללה יקרה. זה לא מה שהוא כתב! זאת רק הפרשנות שלך. נא קיראי שוב בתשומת לב את תגובתו.
L lala897 New member 5/11/03 #12 whatever אני אוהבת צנזור. בסה"כ הפורום מיועד כדי לגשר.. אז יאללה צריך להפסיק להתנגח אחד בשני ולהשקיע במטרה הזאת.
whatever אני אוהבת צנזור. בסה"כ הפורום מיועד כדי לגשר.. אז יאללה צריך להפסיק להתנגח אחד בשני ולהשקיע במטרה הזאת.