היי....

היי.... ../images/Emo53.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo26.gif

טוב אז ככה, אני בת 15 וחצי בכיתה י´, כלפי חוץ זה נראה כאילו אני מוקפת הרבה חברים (בגלל שאנחנו מסתובבים ב"חבורה" של איזה 30 חבר´ה ואז כביכול כולם חברים של כולם- מה שממש לא נכון) אבל בסך הכל אני מרגישה די בודדה. הבנים שמסתובבים איתנו לא בקשר איתי ואני לא יודעת איך אני יכולה לשמור איתם על קשר? והבנות סבבה איתן - ואנחנו בקשר, אבל בדרך כלל אני זו שיוזמת להפגש איתן, ואני זו שצריכה כמעט תמיד להתקשר ולהזמין, אתם מבינים? לא יודעת, בזמן האחרון זה בכלל נראה לי כאילו כולם מתעלמים ממני, זה אמנם סתם רק תקופה רעה, אבל בכל זאת זה מעצבן. אחותי הגדולה ממש חברותית ומוקפת מ-ל-א חברות וידידים ואני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה? איך אפשר לגרום לאנשים לרצות להיות בחברתי ולגרום להם לאהוב אותי? אז אם למישהו יש עצות אז תרשמו. תודה!

!!!M@mi

New member
אוקיי.... זה לא נשמע כל כך קשה

דבר ראשון אומרים שאנשים אוהבים לראות אנשים אחרים מחייכים ובעצם למה לא?! אז הנה כבר יש לך התחלה טובה. חוץ מזה בדרך כלל כשאת מרגישה טוב עם עצמך - את משדרת את זה וזה מושך אנשים להיות בקרבתך. תנסי, לפחות בהתחלה, לדבר על נושאים שיותר מעניינים את הצד השני. בקשר לבנים - תנסי סתם להתקשר פעם ב... בשביל לשאול משהו בקשר לשיעורים, למבחן או כל דבר שקשור לביה"ס - בתור התחלה ותראי לאן זה מתפתח משם. הרי בטוח את לומדת מקצוע או שניים עם אחד הבנים שאת אומרת להם שלום, לא?! ואם הם לא שומרים על קשר -זו כנראה הבעיה שלהם, הם בעצם אלה שמפסידים אותך!!! ותכניסי את זה טוב טוב לראש!!! תספרי לי איך היה! אוהבת M@MI

למעלה