היי

THE CORRS

New member
היי ../images/Emo53.gif

s.o.s היי סוף סוף מצאתי אוהבי זינה כמוני... אבל יש לי בעיה פעם הייתי רואה זינה והיום אני כבר לא יודעת מה השעות ובאיזה ערוצים לפעמים יוצא לי "לתפוס" איזה פרק פה ושם אבל חוץ מזה שום דבר וכבר יש לי עדכונים של תקופה ארוכה מאוד שאני צריכה למשל לא מזמן יצא לראות איזה עשר דקות בסטאר ולא הבנתי כבר מה הולך שם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i need help

gabrielle

New member
היי לך ../images/Emo6.gif

אז ככה התוכנית זינה הנסיכה הלוחמת משדורת כל יום בערוץ ביפ ( בממיר הדיגיטלי) בשעה 2:30 וכמו כן, כל יום בערוץ 10 בשעה 18:00 בנוסף לכך יש זינה בערוץ סטאר וורלד בימי שבת בשעה 14:00 זהו נכון?

Dafi the Mighty

New member
ובכן...

יש בין ימי ראשון לחמישי שידורים של זינה בשעה שש בערוץ עשר. משודרת שם העונה השישית האחרונה, ומיום ראשון הזה ישודר הפרק השישי בעונה השישית. בסטאר וורלד כבר בשבוע הבא משודר החלק הראשון של שני פרקי סיום העונה. פירוט על מה באמת קורה, הממ, עדיף שתתני כיוון במה לעדכן לך... מאיזה עונה לא ראית, או לא יודעת מה...
ברוכה הבאה!!!

shiri_b

New member
היי! ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

יש גם בביפ את העונות הראשונות יום ראשון עד חמישי בשתיים וחצי.

Benjemin

New member
לוח- שידורים של "זינה" ב- TV !!!

שלום ! מה שלומך ? הנה לוח השידורים המסודר והמפורט של "זינה הנסיכה הלוחמת" :
ערוץ 15: Star World - "זינה, הנסיכה הלוחמת" משודר מדי יום שבת בשעה 14:30 שידור חוזר ב- 21:30 . העונה תגמר (לנצח ... מכיוון שהעונה השישית זוהי העונה האחרונה של זינה) בעוד כשבועיים . ישנם עוד שני פרקים (בהמשכים, חלק א´ ו- ב´) שיתרחשו ביפן . אלו הפרקים האחרונים .
ערוץ 10 - "זינה, הנסיכה הלוחמת" משודר בימים א´- ה´ בשעה 18:00 בערב . הערוץ משדר את העונה השישית . ובינתיים עברו כשישה פרקים, מאז שהתחילו לשדר מחדש את העונה השישית .
ערוץ ביפ : ערוץ 40 בממיר הדיגיטלי - "זינה, הנסיכה הלוחמת" משודר בימים א´- ה´ בשעה 14:30 בצהריים . כרגע, משדרים את העונה השנייה של זינה (ונקווה שעד העונה החמישית, לפחות ...) שבוע שעבר היה את הפרק "שובה של קליסטו" שהוא בערך בתחילת העונה . אני מאמין כי עכשיו הפרק של היום יהיה בתחילת- אמצע העונה .
מקווה שקיבלת את כל המידע רצית ...
בן !

למעלה