היי

היי ../images/Emo6.gif

איזה מבאסים... ראיתי שרשמתם פה משהו על לוחות בייביסיטר ישר הלכתי לשם... ואני רואה שזה ריק!!!! בקיצור- אני חייבת למצוא מי צריך בייביסיטר.... אני מובטלת ...
מה עושים?

SupeRonit

New member
אני חושבת שהפכת את היוצרות

בדרך-כלל בלוחות את מפרסמת את שרותייך (מה שאת כמובן מוזמנת לעשות),ולא מי שצריך אותם.. מי שצריך מפרסם בדרך כלל הודעה היסטרית (
) על גבי הפורום,ואז מפנים אותו למסרים (או שהוא חכם מספיק בשביל להגיע לשם לבד)

כן.........

אבל הקטע שאני רואה שריק בלוחות לגמרי!!!!! זה אומר שאף אחד לא רואה את זה....... ובמקרה הזה זה אומר שאין סיכוי ב-כ-ל-ל שאיזה אמא תגיע ללוח ותמצא אותי ותחשוב לעצמה- "היי, אולי היא תהיה בייביסיטר לילדים שלי...." פשוט ראיתי שרשמו פה משהו על זה ןכבר התלהבתי, אבל אין פה סיכוי הצלחה. לא נורא...... אני ישים אולי מודעות ברחוב
למרות שזה גם לא הכי הולך.... אנשים לא סתם ככה סומכים על מישהי ויתנו את הילדים שלהם באחריות מישהו שלא מכירים. תודה בכל מקרה..

SupeRonit

New member
אם תרדי לשרשור למטה שכותרתו

"שאלה מאוד חשובה לרונית!!!" תבינו שאנחנו "אחיות" למקצוע-ובאמת אין כמו "מפה לאוזן" (רק המלצות)........אבל-תשאלי את מיקי איך הוא "דג" אותי מפה אחרי שפרסמתי פה את עצמי..באמת שאני לא יודעת מה גרם לו לסמוך עליי-הוא ייתמזל מזלך ..ושווה לשים כי תמיד יש הסתברות ש..

SupeRonit

New member
תבינו=תביני | הוא=אולי

ומחר יש לי מגן בכתב באנגלית=אפס מתקרב=עוד אפס לממוצע

SupeRonit

New member
חח.אפילו עם אני אהפוך את הספרות

אני לא אגיע לכזה ציון. למרות שהים קיבלתי חזרה את היומן קריאה-קיבלתי 95 ויש לי עוד 90 לממוצע -המחצית הזאת ללא ספק יותר מעודדת ..

וואי

עכשיו ראיתי את רשימת הביביסיטרים שעשית זה המוןןןןןןןןןןןןן אני לא מתקרבת אפילו לרשימה הזאת... לפני הצבא רק עשיתי בייביסיטרים.... אבל אני כלללללללללל הזמן מטפלת ושומרת על האחיינים שלי....... אני איתם לפעמים 24 שעות ביממה. אבל אני לא מרוויחה על זה כלום (ולא רוצה גם... ) חוץ מלהנות מכל רגע- כי אני חולהההה על ילדים. בקיצור יפה לך, אני יחפש לי אנשים בשכונה שצריכים, כי את האמת- יש בשכונה שלי מלא ילדים קטנים, אבל לא יוצא לי להסתובב ולחפש.

SupeRonit

New member
אני חייבת (כמעט) הכל לאישה אחת

אמא של השלושה הראשונים,שהיא סידרה לי כמות נכבדת מהרשימה.זאת אומרת הייתה דמות דומיננטית בשכונה שלנו-ואני הרווחתי מזה אולי תנסי להתלבש על אותה דומיננטית אצלך בשכונה.את יודעת זאת שהפה שלה זה כמו הדואר השכונתי ומילה שלה קודש באבן-זה כבר ייעשה את העבודה

amickyaa

New member
../images/Emo13.gif יש לי תחושות ,אין טעויות...../images/Emo41.gif

אני בד"כ לא טועה באמינות של אדם זה או אחר....... רונית,אני עדיין מחכה לתשובה...... נועם,גם ממך אני מחכה לתשובה......

SupeRonit

New member
ראית אותי לפני עשר דקות

ולא אמרת כלום
איזה תשובה
בוא נתחיל ככה-איזה שאלה

למעלה