היי
כמה שאלות...

BiGuy3000

New member
היי../images/Emo70.gif כמה שאלות...../images/Emo3.gif

היי כולם, רציתי לשאול כמה דברים- קודם כל, מישהו יודע מה טיבו של האמולטור ששמו ePSXe, המדמה, מן הסתם, את הPSX
ומישהו יכול לתת לי לינק להורדת הROM שמתאים לאמולטור זה, של Final Fantasy Tactics, ואולי עוד משחקים (אתרים, בכלליות)
...
ועוד דבר- אני מחפש נואשות את הROM של המשחק Chrono Trigger, ואמולטור מתאים, שיריץ אותו, ללא בעיות קונפיגורציה, ועם אפשרויות בטוחות לשמירה. אשמח לקבל לינקים וכתובות
ותודה רבה לכל העוזרים, בשני הנושאים

eyalgr

New member
לPSX אין רומים,

יש ריפים ואת קובצי התמונה של הדיסק. אם יש לך אימיול, תחפש שם.

eyalgr

New member
בקשר לChrono trigger

אתה מדבר על משחק Snes, אז פשוט תנבור קצת בוי-ג'י פריק ותמצא.

BiGuy3000

New member
המממ, אוקיי...

את קרונו טריגר כבר מצאתי- טוב לחזור.
משחק פשוט מושלם. אגב, אם מישהו מכיר- שמתם לב שהדמויות פה והסיפור נורא נורא דומים לפיינל פנטאזי 10, של אותה חברה (סקוורסופט)
טוב, שני משחקים מעולים- As long as this is the winning formula.
ולגבי הריפים והקבצי BIN- מצאתי מקור הורדה לFFT, שהגיע כארבעה קבצי RAR, שכשאני פותח אותם, מתקבל קובץ BIN וקובץ CUE. פשוט להפעיל את קובץ הBIN שהתקבל בעזרת האמולטור, או שצריך קודם לפתוח אותו, ואז מופיע עוד קובץ BIN
תודה רבה על העזרה וההתייחסות

stas51

New member
כורונו טריגר ו FF 4 יצאו ל PS

בגירסה מחודשת (עם סרטי חדשים המצאימים לתקופה) אך שאר המשחק נישאר זהה

BiGuy3000

New member
המממ, נייס...

אבל כבר ניסיתי למצוא את כרונו טריגר לPS בישראל, וזה פאקינג נדיר פה
אני לא חושב שיש עוד חנות שידוע לי עליה שמחזיקה אותו. בכל אופן, הצלחתי להעלות את המשחק, ואני כבר בעיצומו (אני חושב שהמשחק הזה עומד ברשימת משחקי התפקידים האהובים עליי באותו מקום שבו עומד FFX, שזה באמת כבוד...
). אגב, אני לא חושב שזה ממש קשור לנושא הפורום, אבל מישהו יודע אם יש משחקים בסטייל של כרונו טריגר לGBA
תודה

למעלה