היי
קניתי את המשטח ויש לי בעיה :

Disney Freak

New member
היי../images/Emo70.gif קניתי את המשטח ויש לי בעיה :

אני וחבר שלי קנינו היום שטיח ריקוד אחד, התקנו את התוכנה לפי ההוראות וחיברנו את המשטח (המשטח דלוקס עם הספוג הקשה) ומשום מה התוכנה כל הזמן "משתגעת" לנו - אנחנו לוחצים סטארט וזה עובר קדימה ואז חוזר אחורה בלי שנגענו או שזה עובר מסכים סתם לבד (כלומר למסך הראשי ואז למסך של האפשרויות ואז חוזר אחורה ואז כאילו זה נתקע) וכבר ניסינו להסיר את התוכנה ולהתקין אותה מחדש ויש אותה בעיה והמשטח חדש לגמרי, כפי שאמרתי רק מקום חזרנו אחרי שקנינו אותו באחת החנויות (והמשטח הוא של IDDR לא סתם משטח של חברה מתחרה) מה אפשר לעשות ??? זה ממש מבאס

Disney Freak

New member
הסתדרנו !

הבעייה הייתה בתוכנה מסתבר, לא הגדרנו נכון את המקשים
ניסיתי עכשיו קצת וזה ק-ש-ה
במיוחד לבטטה גמלונית כמוני

kush kush

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה שהסתדרת,

תתחילי מרמה קלה ומהר מאוד תתחילי לשלוט על עצמך, זה לא קשה. בהצלחה
{המקשים באים מוגדרים אז לא צריך להגדיר בד"כ}

Tamar from IDDR

New member
אחלה שהסתדר בסוף.

יש גם מוקד תמיכה אם תצטרכי שוב עזרה טכנית. בכל מקרה, תתחילי מהשירים שב nice start הם יעזרו לך להבין את הרעיון ולהתקדם. בהצלחה
תמר

Disney Freak

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif יש לי שאלה

את כל השירים של הנייס סטארט אני עושה כבר יפה מאוד
נכון שאתם גאים בי ?
אבל יש לי שאלה אחרת - ראיתי בסרט "וידוייה של מלכת דרמה צעירה" 2 שמתחרות ביניהן (במכונות ריקוד) וזה נראה שם אחרת לגמרי - המשטח של המכונה עגול עם יותר איזורים שצריך לדרוך עליהם וזה ממש ריקוד ! כלומר הם מסתכלות על המסכים מקדימה ורואות שם ממש את התנועות שעושים עם הידיים והן נראות כאילו הן ממש רוקדות (אני נראית כמו תרנגולת שיכורה אבל לא משנה
) למה זה שונה ? גם במשטח הריקוד שבארץ זה נראה כמו ריקוד בשלבים מתקדמים ?

kush kush

New member
זה הכל תלוי ברמה,

והן בטח גם עשו קצת פריסטייל כמו שחלק מהקהילה שלנו עושים- מרשים מאוד! ובקשר למשטח, ראית אי פעם מכונת ארקייד?

boazbarda

New member
מה שאת מדברת עליו זה...

פרה פרה פרדייז.... וזה לא יצא מגבולות יפן זה משחק שבו את מוקפת חיישנים ולחצנים מסביבך רוקדים בו ריקודים יפניים מסורתיים נורא מוזר אך מעניין מה שמזכיר לי שהיום שיחקתי בGROOVE עם ה EYETOY חשבתי שזה דבילי אבל נכנסתי לזה :) מדהים טוב שאפחד לא צילם אותי :)

למעלה