היי
~ריינבר מיי?

היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif~ריינבר מיי?

היי! מה נשמע? לא הייתי כאן שבוע(
!) הייתי בניו-יורק... אתם לא יודעים איך נהנתי...והתגעגעתי! *מקווה שלא יהיו לי שגיאות כתיב כי אני כבר רגילה לאנגלית, ולא לכתוב הרבה...* אז מישהו יכול להזכיר לי באיזה יום דה מפגש? היה כיף מאוד בניו-יורק
הייתי בחנות הכי גדולה בעולם (אני חושבת, ועם לא, אז אחת מהגדולות נראה לי) ששמה "מייסיס", והיא ממש מדהימה! ובכלל הכול הכול מדהים שם, זאת עיר ללא הפסקה! טוב...אז חוויות בקרוב...סיפורים עוד כמה דקות...וזייהו
נ.ב הכתב בפורום השתנה, או שזאת רק אני?

*זאת רק אני*+שכחתי לכתוב בהודעה

קניתי ברביות של אשלי ומרי-קייט בסרט "לונדון המנצחת"...הן מזה יפות! לא התאפקתי... היה שם כמה מדפים כאלה של ברביות של התאומות...אבל הברביות של סו ליטל טיים ממש לא משהו...אז בחרתי בברביות היפות של לונדון המנצחת.

cartasf

New member
היי

איך איך היה ? מה עשית? קכותבים רייממבר- remember

motib4

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

חוויות!

Bla©k ¢At

New member
מי את ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

ענקית
!|
!| נהנת
יופי
לפחות נשמע ככה

היי מוטי ואליסה../images/Emo70.gif

פחחח... נו מה
חשבתי שתשכחו... חוויות? בקרוב...כי אני ע-י-י-פ-ה... ואין לי כוח אפילו להכנס לאינטרנט (וזה אחרי 13 שעות של שינה
), אז אני אצבור קצת כוח בקרוב, ואכתוב... אני לא בטוחה שאני יבוא מחר למפגש, אבל אני ממש ינסה
אה...ו
לאסף ולאמא של מוטי

אוך../images/Emo70.gif

סורי סורי סורי... כתבתי בהתחלה אלונה, ואז אמרתי אולי זה לא היא, אז החלטתי על אליסה...אני תמיד מתבלבלת!

boli bop

New member
שרון בדיוק היום חשבתי עלייך

מה נשמע? איך היה ? אני מחכה לפירוט. נשמע שהיה ממש סבבה. איזה כייף לך שקנית ברביות של מרי קייט ואשלי - וואו ! הפגישה היא מחר ואני מתה לראות אותך. מקווה שנהנת (אני דיי בטוחה). אהה ודרך אגב, יש סמלים חדשים לחנוכה. מזל טוב !

עוד משהו...

אתם יודעים שבטעות הייתי ברשת וול מארט (אני חושבת) ולא ראיתי שום דבר של התאומות
וגם ראיתם אתמול שבגיא ]ינס, הראו משהו שאסור להעסיק ילדים הרבה שעות וזה..אז הראו שבארצות הברית שמים תאומות ואז הראו את התאומות אולסן בטובות השתיים, הראו מלא קטעים שלהן! *מתלהבת*

דסדוּס

New member
כנסו מהר!!!

שרון, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, על גיא פינס. אנשים! הראו את מרי-קייט ואשלי בגיא פינס, אבל לא היו המון קטעים איתן כמו ששרון אמרה, הראו את חלק מהקליפ פתיחה של טובות השתיים, וברקע שמעו את גיא מדבר, אח"כ הראו רת הקטע מהפרק של: A very Carrie Christmas כשקארי נותנת לתאומות את הקישוטים שהיא קנתה בבית לחם... וזהו, זה כל מה שהראו אז אל תישחכו לצפות היום בשידור החוזר בשעה 17:30, הקטע איתן יופיע בכתבה של "סיפור הערב".

למעלה