|היי

wwwgounga

New member
|היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo86.gif

היי, אני רוצה להצטרף לפורום אז תעדכנו אותי בבקשה במה שקורה, תוכלו להוסיף בבקשה עוד אגדות אורבניות וצ´יזבטים? כי (סליחה על הביטוי) הפורום התחיל להיות קצת יבש. ומה המשימה השבועית פשוט מאתמול התחלתי לקרוא ואהבתי את הפורום. אני אביא כאן צ´יזבט עוד רגע אבל יש לי שאלה: מה הייתם עושים אם הייתם רואים מולכם זומבי, ואם הייתם יכולים לקחת חפץ אחד איתכם לבית מלא: מפלצות,זומבים,ערפדים,רוחות וכו´ איזה חפץ הייתם לוקחים איתכם?

Idan91

New member
אוקי...

אם היית רואה זומבי הייתי בורחת (או מתעלפת) מיד. ובקשר לחפץ שהייתי לוקחת איתי לא התלבטתי יותר משתי שניות: גלימת ההעלמות של הארי פוטר...

wwwgounga

New member
למרות שאני כתבתי את השאלה...

אם הייתי רואה זומבי (חס וחלילה) והיה לי אקדח הייתי עושה כמו במשחק הריגת הזומבים שלי יש לי 2 כאלה (השני הוא ההמשך למי שמכיר the house of the dead 1 &2) והחפץ שהייתי לוקח אם זה ערפדים אז יתד, אם אנשי זאב אז כדורי כסף,אם רוחות אז לא הייתי הולך ואם זומבים ומפלצות אז תת מקלע עם אינסוף תחמושות שמטעינות אוטומטית...

Idan91

New member
מה??

מותר גם לא ללכת בכלל?? אז ברור שאני לא הולכת!! ומה היית לוקח אם היו שם כולם בייחד? אגב.. מה הטעם להרוג זומבי אם הוא כבר מת?

wwwgounga

New member
תשובה לעידן

תורידי את האפשרות הזאת ואני פשוט הייתי לוקח ערכת הגנה לכל המשונים ובקשר לזומבים יש לי משחק שלקחו אנשים מתים והחיו אותם גנטית וצריך להציל אנשים מהם ע"י הריגת הזומבים כי הזומבים רוצים להרוג את בני האדם משחק מומלץ

The Sandman

New member
חחח איזה מצחיק ../images/Emo6.gif

אתה מדבר כמו ילד קטן בלי להעליב סתם הצחיק אותי "לי יש חרב" כן? ולי יש אקדח זה יו8תר טוב" "אז לי יש תת מקלע עם אין סוף תחמושת" "אז אני הייתי לוקח את התת מקלע עם האין סוף תחמושת פלוס זיליון כדורים וערכת הגנה נגד ההההההככככככללללל"

Feryli

New member
../images/Emo121.gif

מגניב...!!!!!!!!! עם הייתי פוגשת זומבי הייתי שועלת אותו מה הוא עושה מול הפרצוף שלי ואחר כך עם הוא היה עונה (במקרא הטוב) הייתי מנהלת איתו שיחה מה קורה אחרי המוות , כמובן עם הוא לא היה רוצה להרוג אותי ,אבל לא היה לו סיכוי כי הייתי גומרת איתו קודם...!!! ...הייתי לוקחת את כול חפצי הדיגי´ וכלי מסיבה אורות וכול מה שצריך מזמינה איתי את כול החברים שלי ...והיינו עושים מסיבת מתים ...כיף....... ועכשיו במציאות.... קנראה שהייתי לוקחת את בפי , האמיתית היא יודעת איך להסתדר במצבים כאלה...

למעלה