היי

srullli

New member
היי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים ...... אולי יהיה לכם כוח לרענן את זכרוני.... ראיתי את הסרט הזה כולה פעם אחת ומזמן , ואני זוכרת שמאוד אהבתי את הרעיון/התיאוריה שלו , מה שמצחיק פה (או שלא...) זה שאני לא ממש זוכרת מה זה בעצם היה....
אני זוכרת משהו כמו שבעולם האמיתי שולטים בכלל יצורים (או רובוטים) אחרים שהאנרגיה (החשמל) שממנה הם ניזונים מגיעה מהגוף של בני-האדם, והנפש/המחשבה של בני-האדם מצוייה בכלל במעין מציאות מדומה שכזאת שקיימת בתוך מן מחשב....( ??!! )... בקיצור... ! : הכל אצלי עדיין דיי עמום... אז אני ממש אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי את כל זה, וגם את כל הסיפור הזה של ניאו בסרט. למרות שאני בטוחה שדשתם בנושא כבר המון... ! . זהו ! ועוד שאלה קטנה...וסליחה שאני קצת נדחפת... על איזה בדיוק קונספירציות מדברים פה ...... ??! תודה מראש, ויום מצויין לכולם !!!!! . ובוקר טוב גם !!

IC4

New member
OHHHHH THE MATRIXITY !!!

young child קחי את הסרט שוב :) הרעיון בסרט הוא כדקלמן (חזירברמן :)) בדיחה אישית): יש לך עולם אמיתי שבו היתה מלחמה בין "רובוטים" (אינטליגנציה מלאכותית) לבני אדם. בני אדם הרסו את השמים כדי שלא יהיה מקור אנרגיה למכונות, אז המכונות יצרו מערכת שמשתמשת בתנועות זרמי חשמל במוח (משהו כזה אני לא מספיק חכם כדי לזכור את ההסבר המדויק) של כל אדם הם בנו עולם שהוא סימולציה בו בני האדם יוכלו לחיות , להשתמש במוח שלהם וכך למכונות יהיה אנרגיה. כמובן שבעולם האמיתי עדיין יש תנועת התנגדות של בני האדם לספר על ניאו זה כבר הפרטים הפנזטזיים של הסרט - ניאו הוא מי שאמור (לדעת מורפיוס) לשנות את הכל, לשנות את החוקים שבעולם המטריקס זה סיפור נבואה - וים יבוא ויהיה מישהו כזה

srullli

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

רק קמתי עכשיו.....ישנתי צהריים...לא יודעת מה נחת עליי.... מכירים את הבאסה של ללכת לישון כשיש אור בחוץ ולקום שמחשיך , כאילו כל היום התבזבז סתם..... ??! (ברור שאתם מכירים...! ) ,טוב , לא לעיניינינו..., טוב, אז רגע ,ושנייה, עוד כמה בירורים קלים: אז איך בדיוק היו מתנגדים?כלומר :איך בכלל ידעו על העולם האמיתי? ומי זה מורפיוס- מה היה מיוחד בו? היה מנהיג המרד? למה הוא לא התמרד בעצמו? ועוד משהו - איך באמת תיפקדו האנשים בעולם האמיתי של האינטילגנציה המלאכותית, כלומר: הם היו במין היפנוזה או משהו, בטראנס, מה ? נראה לי שבאמת הכי טוב פשוט לראות שוב.....! אני אעזור מתישהוא כוח ואלך לחפש מישהו שיש לו את זה בוידיאו ! בכולופן אייסי4 תודה על התשובה !!
יש שמועות שאתה מנהל הפורום, אז בין אם כן ובין אם לא : אני מחזקת את ידך ! בהצלחה ! ולא,לא......אני לא הייתי בפורום טעמים, למה ? אני חדשה וטרייה כאן בכל קטע הפורומים הזה...... :+) ,אוייששש, העיניים עוד לא נפתחו לי כ"כ....

IC4

New member
לשלוח לך את הסרט למחשב :) ??

המכונות לא הצליחו להשתלט על מאה אחוז מבני האדם וכך יש אנשים שמוציאים מהמטריקס אנשים אחרים ומלמדים אותם על העולם האמיתי והמרד מורפיוס הוא קטפן הספינה נבוכדנצר, בעוד שיש עוד ספינות אחרות. הוא לא מנהיג המרד, הוא רק ראש הצוות שלו, אחריהם עוקב הסרט מורפיוס (שאני מניח שגם הוא התחיל בתוך המטריקס) שחרר את ניאו מהמטריקס את מבינה, הם עוקבים אחרי מה שמתנהל במטריקס (כדי שיוכלו לגייס אנשים למלחמתם) וכן עקבו אחרי ניאו (בתחילת הסרט טריניטי יושבת מול מחשב מבתוך המטריקס כדי לעקוב אחרי ניאו) ומה ז"א איך אנשים תפקדו ? אלה שהיו מחוברים למטריקס לא ידעו שהם בתוך מטריקס.. המכונות סיפקו להם את הדברים הדרושים המינימליים כדי שיחיו וירבו ליצור זרמים חשמליים העיניים שלך כואבות כי אף פעם לא השתמשת בהן מקודם

srullli

New member
שוב תודה ו....

לא......אין צורך לשלוח למחשב, הפעם היחידה הזאת שראיתי את הסרט הייתה דרך המחשב! , אח שלי הוריד את זה, ועכשיו כבר אין.... אבל זה דיי לא נוח לראות דרך המחשב..... תודה בכל זאת על ההצעה !! אני סתם עצלנית..... אני לא רוצה להיות קטנונית, אבל למה שהתכוונתי לגבי איך היו בני האדם בעולם החיצוני: התכוונתי מבחינה פיזית - איפה הם התרכזו ? איך זה היה שם בקיצור ? אאמממ..... מקווה שלא התשתי אותך...... ! . להית´ (אה,כן.... והעיניים שלי כבר מרגישות טוב תודה , זה סתם היה שוק-שינה)

IC4

New member
its a beautiful daaaaaaaaaaaaaaaaay

(שיר הדקה) הממם כולם חיים בתוך איזה אליפסה שכזו שהיא מלאה בנוזל והם מחוברים להרבה תקעים שכאלה יש שדות שבהם מגדלים NEWBORNS בני אדם ואז מלקטים אותם ומחברים למטריקס (כשניאו משתחרר , הוא רואה בנינים ענקיייייים מלאים במלא תאי-אליפסות שכאלה שבכל אחד מהם כמובן יש בןאדם) עכשיו BLINK 182 - SHUT UP

srullli

New member
טוףףף

בשעה טובה מיציתי את שאלותיי תודה על הכל
על מה מדברים בכלל .......?

IC4

New member
well, האולכוסיה של הפורום מתחלקת ל:

אלה שנואשות מנסים למצוא מי המנהל אלה שמדברים על קונספירציות אלה שמדברים על מטריקס וסרטים אחרים ומתעמקים בסוגיות שעולות מצפיה בהם והרוב הנכבד ביותר הוא נתח האוכלוסיה שלא מעורבת בכלל באופן אירוני, בפורום שמטרתו היא לייצג את הדעה של "הבא נפסיק את חוסר תשומת הלב לנושאים אלה" עדיין רוב האנשים נמנעים מלחיות

srullli

New member
אם כך.......

אולי אפנה את שאלתי הבאה (ואולי הסתמית-משהו) דווקא לנתח השלישי: מישהו ראה את "להיות ג´ון מלקוביץ´" ?
,היה את זה לא מזמן בטלויזיה.... (אני והקושיות..... חברים טובים.....) בעצם , במחשבה שנייה.... אני לא יודעת למה בעצם אני שואלת את זה , הרי אם מישהו ראה את זה....אז הוא ראה !.... ו...? מה הלאה ? סרט קצת מתוסבך... (עם התחלה משעשעת ביותר), ודווקא שם יש משהו קצת בסגנון - הזקנים שהיו בסרט האריכו ימים בכך שהם כל הזמן נכנסו לראשם של אנשים אחרים ושלטו או צפו מהצד..... לא יודעת בעצם למה אני בכלל שואלת את זה או בכלל רשמתי את כל זה.... אולי סתם לצורך מתן תגובה (ואגב, חוסר חיים זהו שמי השני...נעים להכיר), אולי סתם לצורך הנצחת שמי ורשמיי .... מממממממ..... נראה לי שאני אפסיק בנקודה הזאת את ההודעה הזאת. כן ! לדעתי זה סוף ההודעה . אני כבר מתחילה להרדים את עצמי
נראה לי שאלך להטביע את עצמי באיזו כוס שוקו/תה בריאה

my BEND

New member
הלאה

ראיתי את הסרט ריגש אותי מאוד הרעיון מטורף אבל מטורף זה טוב מי רוצה לחיות בתוך בועה? תחשבו שניה לפני שאתם עונים אם תענו בכלל...

IC4

New member
שוקו יוטבתה

תחשוב על זה בתור לחיות את החיים שאתה לא יכול לחיות לא יהיה איכפת לי לנסות לחיות למשך תקופה מסוימת בתור כוכב קולנוע רק כדי לראות איך זה ואחר כך לחזור לחיים האמיתיים או משהו כזה מה שהכי אהבתי בסרט זה הקטע עם הקופה :) שיש לה פלאשבק למה שקרה להורים שלה בג´ונגל זה פשוט כל כך טוב :) אני מחייך מלהזכר בסצנה --- סייפר בחר במטריקס, מי אני שאאכזב אותו

srullli

New member
מממממ.....ג´לי אדום

נו, טוף..... מתקבל על הדעת ....... אני אשקול זאת בחיוב
(צריך גם לוודא שיש בכלל בבית) . מותר לשאול לגבי ה"בועה" : אתה מתכונן באופן כללי, או ישירות לגבי הסרט (ואם לגבי הסרט : בועה אתה קורא לראש של האנשים או להיפך- לאלו שלא נכנסו לראש אחר ?) או שבכלל הייתה כאן נימה צינית שלא הכרתי וידעתי לזהות ...... ?

RedStorm

New member
אופן כלללי לא??

אני חושב שהוא התכוון לבאופן ככללי לגבי הסרט- (אנחנו מדברים על המאטריקס נכון?) לחיות בתוך בועה .... כלומר לחיות בתוך חיים שאתה לא שולט עליהם...עולם שבנו בשבילך שאת לא יכולה לראות מעבר למה שהכינו לך בנו לך ...ניסוח גרוע אבל עדיין

למעלה