היי

היי../images/Emo70.gif

מאמא צב כולם
איך בלימודים/עבודה/משפחה/ילדים (אני בטוחה שלכל הבנות יש ילדים מחברי הלהקה
, רק שחברי הלהקה לא מודעים על הילדים שלהם או שהם בכלל היו איתן
). אני חדשדושה בפורום
שמי איקו ואני בת 14 מבאר-שבע. אני מתנצלת על שפתחתי הודעה חדשה, סולחים לי
אגב, סחטיין על השירשור תמונות שמישהו מכם עשה
אשמח להכיר כאן את כולם ולהשתלב במהרה
מסכימים לי להשאר
עה.. ויש לי שאלה:
אני מעריצה את גאנז כבר הרבה זמן אבל אף פעם לא ממש הבנתי למה סלאש ואקל רבו. אשמח אם תוכלו לענות לי
עה ומי שמעוניין לדבר גם במסן: [email protected] מצפה לתגובות.. **שואגת- "זהו! משוחררים! עמידת נווווווווווח!"**
כן, יש לי מחסור בחוש הומור

danduuu

New member
ברוכהבאה../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה
אני דנה,בת 17 מקרית אתא
ואממ לא ממש הבנתי את הריב שלהם אני רק יודעת שסלאש נראה לי תבע את אקסל וכאלו אבל אני עדיין בעצמי לא ממש מבינה את הריב שלהם..טוב נו זה אקסל אפשר להבין

תודה ../images/Emo24.gif

חחחחח.. באמת שזה אקסל, אפשר להבין
אולי היה להם פשוט יותר מדיי אגו וכל אחד רצה לעשות את שלו במקום לחשוב על זה ואולי אפילו לשבלב בין הרעיונות. חבל על להקה כזו מקסימה, כל העולם אהב אותם, גם מי שלא אהד רוק אנד רול. עצוב ;{

אור..

זה ניל הממ מגניב לראות שהצטרפת בדיוק באתי להצטרף הממ אז ככה אני לא יודע מה אמרו פה או יגידו אבל ממה שאני יודע וזה דיי בטוח אחרי אלפי הכתובת שקראתי זה שאקסל החליט שכל הלהקה תגמל מסמים וסלאש טיפה המשיך,..היה לו קשה להגמל אז בהופעה אחת אקסל אמר שאם כולם לא יגמלו זו ההופעה האחרונה של גאנס אנד רוזס שאתם רואים ורק סלאש לא נגמל זה היה מכוון אליו אז הם רבו..

אהלן, ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לגבי הסכסוך בין אקסל לסלאש- בגדול, היו ביניהם הרבה חילוקי דעות וחיכוכים, קשה להגדיר את זה במשפט אחד. אני מציעה לך להיכנס לאחד האתרים הטובים של גאנז [נסי מהקישורים את Here today, Gone to Hell], ופשוט לקרוא.....

cool ../images/Emo98.gif

אהבתי את המשפט שיש לך בחתימה, זה של אקסל
אחלה, תודה
, אני אכנס לקישורים כי זה באמת מעניין אותי ובאותו זמן ממש חבל לי. מה שנשאר מהקול של אקסל (ומהמראה) זה כבר לא אותו דבר.. וגם הלהקה של סלאש לא משהו מדוברת, לפחות בישראל, אגב- היא עדיין קיימת

תודה ../images/Emo24.gif

איזה מדליק שאת מעריצה את ההקה בון ג'ובי, גם אני מעריצה אותה :} איך קוראים לך
אגב, אם תצליחי לפתוח את הפורום של פו פייטרס תגידי לי אני אשמח לבוא לשם
אחלה להקה
למה אין עדיין פורום שלהם
זה מוזר..

BonJoviT

New member
../images/Emo9.gif

אני ליאור בת 17 ממודיעין. כדי לפתוח פורום צריך לפתוח קומונה קודם..כדי לראות אם יש ביקוש ועוד שטויות. אז פתחתי קומונה חדשה כי הקומונה הישנה לא פעילה..ועוד מעט אני אפרסם ת'קומונה..ואז את מוזמנת להצטרף!

היי ליאור ../images/Emo13.gif

אחלה שם, במיוחד הסיומת
מעולה
אז אני מחכה לפרסום הקומונה שלך

היי ../images/Emo24.gif תודה../images/Emo70.gif

ליידי אין רד נשמע ממש סקסי
נמ... האם מותר לי לשאול לשמך

Queen for a day

New member
היי..

קודם כל הרוכה הבאה:] חח כמה סמיילים בהודעה אחת;[ אמאלה. חח השתלבות מהירה/נעימה/מהנה/מגניבה/וכו'.. P:

חחחחחחחחחחחח

תודה
אני אוהבת סמיילים, זה גורם לאנשים לקרוא מה שיש בהודעה, כי אם אתה כותב הרבה בלי כלום מתייאשים, אבל אם אתה עם סמיילים בהודעה אז אנשים קוראים מפני שזה מושך לעין וזה..
יום נעים בובע
אגב, מה שמך, מלכתי

l u d

New member
היילו ^^

היי אני דין. ברוכה הבאה והשתלבות נעימה. בקשר לאקסל וסלאש, היו להם המון ריבים בקריירה שלהם, במוחד על הכיוונים המוסיקליים שאקסל ניסה לקחת את הלהקה אליהם. ועכשיו הם בעיקר רבים על זכויות יוצרים.

היי ../images/Emo24.gif

נעים להכיר
דווקא הכיוונים המוסיקלים של אקסל היו אחלה. מלא שירים מדהימים יצאו מזה, דוגמאת נובמבר ריין. איזה COOL, גם לבן דוד שלי קוראים דין

למעלה