היי....
+
=פטישסל

היי....../images/Emo88.gif+../images/Emo87.gif=פטישסל

אני חדש פה...(אל תהרגו אותי!!!) שמעו סיפור שידיד של אחותי סיפר לי: הוא היה במסעדה בתל אביב ובאותה מסעדה היו רדיוהאד וR.E.M (מתי שהם הופיעו בארץ) ואז הם לא היו מפורסמים... אז אחותו של ידיד של אחותי ביקשה מהם חתימה...היא קיבלה... ואחרי כמה שנים או חודשים...שרדיוהאד היתפרסמו שאלו אותם "בניו יורק תיים" מה הרגע הכי מרגש אותכם בתור להקה (או משהוא כזה) והם אמרו שהרגע הזה היה שהיא ביקשה מהם חתימה... כי זה היה החתימה הראשונה שביקשו מהם...(או משהוא כזה) ידיד של אחותי סיפר לי את זה אל תהרגו אותי אם לא הכל בפרטים...

power play

New member
../images/Emo91.gif+../images/Emo51.gif=עצה...

ברוך הבא קודם כל.. אני לא מאלה שיהרגו אותך פה עם העובדות,אבל.. בת כמה היתה אז בת דודה שלך ובת כמה היא היום? חוץ מזה סיפור טוב בלי שום קשר אם סתם "מרחו" אותך או שזה אמיתי. עשית מעבר חד מפורום בלינק לפורום רדיוהד..

Eclipsed 0

New member
סיפור נחמד...

(תכירי, תפקידי בפורום הוא להרגיש דחייה מהערצה מוגזמת, ולהבליג) ברוכה הבאה.

polyethylene

New member
בוא ונעשה קצת סדר...

טוב, את הכתבה על כמה שרדיוהד התרגשו כשמישהיא ביקשה מהם חתימה בארץ קראתי, והכתבה הזאת מצהיבה אצלי בארון, משמע - יש לה כמה שנים טובות מאוד... זה היה ממש בהתחלה, אי שם בשנת 93 בערך, כשאף אחד לא שם עליהם ממטר (חוץ מקוטנר המלך
), ואנחנו, מדינה קטנה בשם ישראל מזמינים את רדיוהד להופיע פה בארץ, ועוד מישהיא ניגשת לתום יורק באיזה פאב
ומבקשת חתימה... אז זה היה עניין של מה בכך, היום - קבלת חתימה תלוייה במצב רוח
בקיצור, אם אחות של ידיד של אחותך קיבלה חתימה סחתיין עליה (גם לי יש
גם לי יש
ואפילו כמה...), אבל היא לא הבחורה מהכתבה. מעבר לזה
ברוך הבא...

lazy

New member
תיקון עובדות

הסיפור הנ"ל נכון. זהו סיפור ידוע מתוך יומנו של תום. לא בטוח אם זו אותה בחורה , או רק בחורה שקראה את הסיפור. אני בטוח שגם הסיפור שלך נכון , אבל תשתדלי לא לבלבל לנו את המוח ולהגיד שזה לא נכון מצורף לינק והנה הציטוט
Meal in the evening with REM One of the most embarrasing moments of my life occurs when a girl comes up on the restaurant and ask for my autograph and not Mr Stipes. I hide my face in a napkin for 5 minutes.​

polyethylene

New member
תיקון לתיקון... ../images/Emo45.gif

לרגע לא אמרתי שזה לא נכון, ניסיתי לארגן ולסדר את העניינים. "אריאל ניו יורק" כתב שבניו יורק טיימס תום אמר שזה נורא ריגש אותו כי זאת הייתה החתימה הראשונה או משהוא כזה. יש שם שני סיפורים מעורבבים ואני עשיתי הפרדה. מה שקרה עם מייקל סטייפ מופיע בהרבה כתבות ולא רק ביומנו של תום, אבל הטענה של "אריאל ניו יורק" שאותה הבחורה משם היא מההזכר לגבי החתימה הראשונה היא בלתי אפשרית (במדד של זמנים). יש שם עירבוביה של השנים 92 עד 95, והיה פה ניסיון פשוט לארגן אותו. שיהיה יום טוב.
פולי.

suzzie q

New member
רגע רגע רגע

התבלבלתי לגמרי מה הסיפור הראשון ומה הסיפור השני?????ומה מהם נכון?

polyethylene

New member
שני הסיפורים בקצרה ../images/Emo9.gif

בהופעות הראשונות של רדיוהד בארץ (ב-"רוקסן" ז"ל), ניגשה לתום מישהיא וביקשה חתימה וזה ממש ריגש אותו (חתימה ראשונה וכל זה...) בהופעות של רדיוהד עם rem בארץ, תום ומייקל סטייפ ישבו לאכול איפה שהוא ומישהיא ניגשה אל תום וביקשה חתימה רק ממנו (התעלמות מוחלטת ממר סטייפ). זהו, אלה שני הסיפורים.

הסיפור השני....

עם הלהקה rem .... זה מה שהוא סיפר לי והוא סיפר לי שגם כתבו עלזה במעריב לנוער... בכל אופן גם אם הסיפור לא מדויק עדיין סיפור נחמד(למרות שהוא סיפר ל את זה בשיא הרצינות) וזהו... אני לא יודע בת כמה היא הייתה אבל זה היה ליפני כמה שנים טובות....

Esmena

New member
השימותם ליבותכם?

שתום השתמש במילה Jewish ולא Israelian?

Eclipsed 0

New member
יש גם ישראלים נוצרים ומוסלמים...

יש קשר ? אין לי מושג. אבל מותר לציין את זה.

Esmena

New member
גם אני חשבתי על זה, שאצלם

יש יותר הבדל בין ערבים ליהודים, מאשר פה זה מובן מאליו. למעשה, רחובית ערבי הוא לא ישראלי.

Eclipsed 0

New member
........

מתי הם יגיעו לארץ שוב ? פיספסתי את שתי ההופעות...: אני מקווה שלפחות רד הוט יחליטו להגיע... היו לי כרטיסים מוזלים ! לא הוגן מצידם.
Pink Floyd - Learning To Fly

למעלה