היי
אני רוצה לקנות דיסק

ח ל ו ן

New member
היי ../images/Emo9.gif אני רוצה לקנות דיסק

של קולדפליי מן הסתם, ואני לא יודע איזה.
יש רעיונות?

MarishA M

New member
חח את כולם!!

אממ אבל אני מציעה לך להתחיל עם הראשון..או השני..

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif

אני אקנה לך!
.
אממ.. את Parachutes , חורף תכף..
.

תתחילי מ

Parachutes האלבום הראשון הוא עם השירים הכי מרגשים והכי יפים ועם לא את זה אז ראש אוף בלאד!גם טוב ואחריו X&Y גם טוב.....

Roy1232

New member
A rush of blood to the head!!!

הראשון והשני הכי טובים, אני ממליץ בחום על השני שאת שמו הזכרתי בכותרת. אני יכול גם להצביע על השירים הטובים: Parachutes (אלבום ראשון): Don't panic Shiver Trouble Everything's not lost AROBTTH (אלבום שני): The scientist Clocks Warning sign
AROBTTH (שיר הנושא)

דיתוּש

New member
את הראשון.

אני חושבת שהוא הכי "קל לעיכול", השירים הולכים ונהיים כבדים יותר עם הדיסקים. כדאי לקנות את הראשון גם כדי לראות איך הלהקה התפתחה, זה יפה, וייתן לך מושג על מי הם ומה הם. תהנה ממה שלא תבחר :)) (אגב, קוראים לו Parachutes)

aviGODFATHER

New member
מאוד תלוי....

קודם כל אני ממליץ בחום על שלושת האלבומים וקשה לי להצביע לך על אלבום אחד ויחיד... קולדפליי המוקדמים הם פחות רוקיים מקולדפליי המאוחרים, וככל שעובר הזמן הם נהיים יותר רוקיים (ככה שX&Y היה יותר רוקי מAROBTTH שהיה יותר רוקי מPARACHUTES). אם אתה אוהב מלודיות שקטות ורוק שקט תקח את PARACHUTES (כמובן שיש גם כאלה בשאר אבל האלבום הזה יחסית יותר שקט). אם אתה באמצע אז קח את AROBTTH. אם אתה אוהב רוק אז קח את X&Y. (וההערה שרשמתי בסוגריים אחרי PARACHUTES תקפה לשאר האלבומים) אני אישית אוהב את קולדפליי המאוחרים וX&Y הוא הדיסק האהוב עליי ביותר. אבל ההמלצה הכי חמה זה לקנות את שלושת האלבומים (ולשמוע אותם בסדר שבהם הם יצאו). וסליחה על החפירה

Roy1232

New member
אבי צודק.. אבל לדעתי X ו Y

הוא אלבום יותר למעריצים שמכירים את קולד.. AROBTTH מושלם להתחלה.

aviGODFATHER

New member
יש בזה משהו...

השירים הראשונים ששמעתי של קולד היו Clocks, In My Place, The Scientist, AROBTTH... אהה וגם YELLOW, אבל הייתי צריך לשמוע אותו יותר מ5 פעמים כדי לאהוב אותו... בהתחלה לא כ"כ אהבתי אותו... אבל זה היה בתקופה לפני שX&Y יצא ובזמן שהוא יצא כבר הכרתי את כל השירים שלהם... אבל אני עדיין היכ ממליץ על X&Y

Broken Wings1

New member
וואו, קשה..

לדעתי כדאי להתחיל עם Parachutes.. אבל תלוי, סתם הצעתי כי אני מעדיפה אותו לתקופה הנוכחית.

למעלה