היי
;_;|פטריה|

היי ../images/Emo9.gif;_;|פטריה|../images/Emo19.gif

היות והידע שלי בביטלס ובשירים שלהם שואף ל 1- אז יש לי בקשה תכתבו בבקשה שירים של הביטלס את המובחרים ביותר, לדעתכם
תודה

John LennonS

New member
הנה הרבה שירים שאני אוהב מאוד

Please please me I saw her standing there I`m Happy just to dance with you If I fell I`ll cry instead You can`t do that Do you want to know a secret There`s a place All my loving Love me do Let it be Long and winding road Hey Jude A day in a life Lucy in the sky with diamonds The continuing story of bangulo bill While my guitar gently wheeps Back in the ussr Dear prodence Ob-la-di-ob-la-da I will Julia Every little thing she does Hetler skelter Michelle Drive my car Norwegian wood In my life Taxman I`m only sleeping And your bird can sing Eleanore Rigby all you need is love Lady madonna We can work it out Mean mr. mustard Polythin Pam Here comes the sun Something Don`t Bother me Not a second time Rocky Raccon Things we said today And I love her Octapuses Garden Yellow Submarine What goes on Martha my dear All I`ve got to do If I needed someone With a little help from my freinds Fixing a hole Getting better Got to get you into my life For no one

ממש לא

ולמעשה הוא די המעיט... פעם ניסיתי לעשות לעצמי רשימה של השירים של הביטלס שהם חובה לכל מעריץ, ופשוט... הגעתי להרבה יותר מ-100 שירים.

מאור 87

New member
אז החוכמה היא אפוא..

לא לרשום את כל השירים של הביטלס, אלא לרשום באמת את הטופ שבטופ, כי אחרת אתה לא ממש עוזר.. סך כל שירי הביטלס עומד בסך הכל על שלוש מאות ומשהו.. הכוונה הייתה להביא את השירים הבאמת אהובים לא את כל השירים שאתה מכיר

אתה לא הבנת

המאה חמישים שירים האלה הם השירים הבאמת אהובים!!!! אני מכיר את כל המאתיים פלוס שירים, אבל המאה חמישים שירים האלה הם ממש איכותיים ויפים (וגם השאר, אבל השאר קצת פחות), ואם אתה רוצה אני אמנה לך אותם, ואתה תוכל לראות שכולם מדהימים ביופים. ואני חייב להעיר לך על זה שאתה ממש אובססיבי בנושא ג'ורג' (בלי להעליב).

מאור 87

New member
דווקא הבנתי.. ../images/Emo3.gif

אוקיי, אבל •°•Art of madnesS•°• ביקשה "שירים של הביטלס - המובחרים ביותר.. ולכן אם תיתן לה 150 שירים מתוך 300 אז יש כאן סתירה, כי היא ביקשה את המובחרים ביותר.. וחוץ מזה שהיא אמרה לדעתכם, ודעתי היא ששיריו של ג'ורג' הם הטובים ביותר.. כמובן שזה לא קשור, ולביטלס היו עוד המון שירים מצויינים..
וממש לא נעלבתי.. שהרי הפורום נועד כדי להביע דעות לא

אוקיי. אני איאלץ...

להציג לך את כל השירים האלה, ולתת לך להסביר מדוע אחד מהם הוא לא טוב מספיק כדי להיחשב מוזיקה מדהימה שלכל להקה אחרת שיר אחד כזה היה מספיק בשביל שם עולמי, ולמה הוא לא יכול להיחשב לאחד מהשירים הטובים ביותר של הביטלס.

RealBlackShadow

New member
בהחלט ממש לא

מעיון מהיר ברשימה הזאת ראיתי שנגיד שיר ענק כמו The Fool On The Hill לא מופיע שם...

מאור 87

New member
לדעתי..

השירים הכי טובים הם אלה שג'ורג' לקח בהם חלק.. ג'ורג' הוא פשוט המוכשר ביותר שם לדעתי.. הנה כמה מהם: Here comes the sun While my guitar gently weeps Something אמממ.. יש עוד אבל ברחו לי השמות..

Ofirka991

New member
בחלק את/ה צודק/ת

ג'ורג' אומנם שר טוב ומאוד יפה... אבל לא הייתי אומר שהוא הכי מוכשר... לפי דעתי פול הכי מוכשר!

מאור 87

New member
../images/Emo4.gif

לא ניכנס לויכוח הזה שוב.. אף פעם לא אמרתי שפול לא מוכשר.. פשוט לדעתי לג'ורג' היה פוטנציאל ממש גדול בכתיבת (וגם ביצוע) שירים ולצערנו הוא לא יכל לממש אותו עד סופו בתקופת הביטלס..

John LennonS

New member
תנו לי להסביר לכם את הטעות שלכם

לדעתי. הבעיה היא שאין שירים מייצגים לביטלס. אין שיר הכי טוב ואין משהו שמייחד אותם. זו בדיוק הסיבה שבגינה או בזכותה הביטלס הפכו ללהקה כזו פופולרית וגדולה. אין להם תקופה אחת ברורה ושיר אחד או עשרה שירים, אפילו, מייצגים. יש להם המון שירים מעולים והמון שירים שמתאימים לתקופות שונות שלהם. השירים שנתתי הם טובים ולא מייצגים. אם הייתי צריך למליץ לך על שירים הייתי מגיע ל150 או אפילו 200 שירים. יש להם כ250 שירים וכמעט כולם מייצגים תקופה כזו או אחרת שלהם וכמעט כולם (בעצם כולם, חלק יותר וחלק פחות) שווים שמיעה אחת לפחות

Miss CB

New member
יאפ...

זאת בדיוק ה"בעיה". "בעיה" ולא בעיה - כי אם כל השירים היו באותו סגנון, יש סיכוי לא רע בכלל שזה היה משעמם בנקודה מסוימת. תחשבו גם על העובדה שהם התחילו מבויבנד פופ, אם הם היו ממשיכים בקו הזה כל 10 השנים מי היה שם עליהם? זאת אומרת, הם עדיין ענקיים ומפורסמים, אבל אף אחד לא קורא לאלבום כמו HELP יצירה נכון? הוא טוב, אבל הוא לא נחשב, מתוחכם ושטויות כאלו. היו מעריכים אותם הרבה פחות. שירים טובים? יש להם די הרבה
כבר אמרו פה אז אני אחזור על זה - תגידי איזה שירים כבר שמעת, אילו מהם אהבת במיוחד, נכוון אותך לפי זה.

tin ker bell

New member
כיוון ש... ../images/Emo15.gif../images/Emo168.gif../images/Emo15.gif

יש לביטלס המון שירים מדהימים, ואם תבקשי כאן את המובחרים ביותר בעיני חברי הפורום תיפלי תחת העומס הגדול של השמות שינתנו לך, כדאי יותר (בתור התחלה) להתמקד בסוג השירים שאת אוהבת!
איזה שירים שמעת עד עכשיו? ואילו שירים אהבת מבין אלה ששמעת? אני מציעה לך להתחיל עם שירים בסיגנון שאת אוהבת, ואז להמשיך ולהתפרס על כל השאר... ככה אני עשיתי

../images/Emo13.gif|פטריה|../images/Emo19.gif

נמנמ.. אני אוהבת שירים בסגנון של nowhere man help! in my life let it be הממ... שמעתי עוד איזה 30 ככה.. eleanor rigby וכו' =)

זה קשה.. ../images/Emo110.gif

הרבה שירים של הביטלס אני אוהבת מאד, אבל אין להם משמעות עמוקה כ"כ. לעומת זאת, יש המון שירים מובחרים של הביטלס, כמעט כולם בעצם, אז זה קשה מאד.. הייתי ממליצה לך לשמוע את האלבומים : סרג'נט פפר לונלי הרטס קלב בנד מג'קל מיוסטרי טור האלבום הלבן ריבולבר (?) יש שם את השירים הכי מובחרים שלהם. וקצת לטעימה: אלינור ריגבי I AM THE WALRUS לוסי ברקיע היהלומים פני ליין סטרוברי פילד פוראבד איש שום מקום יסטרדיי (שיר מקסים לדעתם של רבים, טחון מדי לדעתם של אחרים) הצוללת הצהובה (שיר מקסים לדעתי. בהתחלה לא אהבתי אותו במיוחד אבל אחרי שראיתי את הסרט הוא השתנה בעיני ואני ממש אוהבת אותו) כשאהיה בן 64 (עוד שיר מהמם) ALL TOGHETER NOW ותסלחו אם יש שגיאות כתיב. אני ממש חלשה באנגלית. אלו השירים המובחרים על קצה המזלג, כמובן שיש עוד, והרבה!

Shinobi

New member
שירים מומלצים לפי דעתי:

strawbery fields forever in my life cant buy me love she loves you somthing the end i want you fool on the him i want to hold your hand if i fell in love with you mishel

למעלה