היי

avital24

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

נפרדתי מדוד חבר שלי השבוע והיה ממש קשה , היום יותר טוב , אני מתפללת לאלוהים שיחזיק אותי חזקה לא לחזור אליו לא להתפתות לקלות שבדבר לא ליפול לייאוש , כל יום עובר ואני מתפללת לאלוהים שישאיר אותי חזקה אבל בסה"כ אני מרגישה יותר טוב ונראה לי שזה היה צעד נבון כי הפסקתי להבין אותו והפסקתי לקבל את מה שהוא עושה ונשבר לי אין לי כוח כבר לקשר הזה ואם כל הקושי והרחמים וכואב לי הלב עליו עכשיו שהוא יהיה בודד הייתי חייבת לעשות את הצעד הזה לטובתי ולשלמותי הריגשית מי יודע אולי בעוד זמן כשאני אהיה אחרת , חזקה יותר עוד ניפגש. באהבה אביטל

BlackJack1

New member
../images/Emo24.gifיהיה בסדר

תזכרי שהוא יודע בדיוק מה טוב עבורנו ומה שלא מסתדר לנו עכשיו יסתדר אח"כ בגדול!

avital24

New member
הבעיה היחידה האמיתית שלי../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif

היא הורים שלי הם משגעים אותי גורמים לי כל הזמן לברוח , לברוח רחוק ככל שאני יכולה וזו הסיבה שברחתי אליו זו הסיבה שכ"כ קשה אני בוכה בבית יותר מדי , ממש יותר מדי הם שוברים אותי כל פעם מחדש בגלל זה אני רוצה לחזור לשקט אבל לא לשקט של דוד לשקט שלי , שלי היחידי.... נקווה לטוב...

Tukon

New member
קוראים לזה הביצה של עצמך

הברון מינכהאוזן היה נוהג לחלץ את עצמו ע"י כך שהיה שולח ידו לשער ראשו ומושך עצמו החוצה זה באמת אקט מסובך לחץ הנסיבות ושחיקת הזמן כבר יוציאו אותך מהביצה אם לא, אז עם הזמן קהות החושים יהפכו אותך לפחות רגישה ואז אם לא רואים ביצה, אין ביצה

Pftt

New member
איזה מין פורום זה?

פורום שעוסק בפילוסופיה שקשורה לאלוהים או פורום דתי שכולם קופצים על חיזוק אמונה ושאר השיט?

bios

New member
תוספת

הכוונה לספרי "שיחות עם אלוהים". פרטים נוספים ניתן למצוא בדף הראשי של הפורום.

למעלה