היי

Shani5

New member
היי../images/Emo9.gif

אז הממ.. אני חדשה פה...
אני שני, בת 14 מירושלים.. מקווה להשתלב.. דרך אגב- מישהו מכיר יחצנים לרוק עצמאות מירושלים? זה די דחוף!

שלום!

אני גם חדש פה... אני בן 14 ממבשרת ציון (קרוב לירושלים) אני ממש אוהב את מוניקה...ועוד הרבה אומנים ולהקות... היי שני אני מיחצן במבשרת... אם ייצא לך להיות פה אני יוכל למכור לך כרטיס... פלאפון 067533451 אייסיקיו 133956421

tribe spirit

New member
שמ נחמד...../images/Emo118.gif

אתה היואב ה....שלישי שאני מכירה...לא מאד מעניינ,נכונ?... תעדכנ את הכרטיס אישי שלכ!!!זה מעצבנ שאינ שמ כלומ...

tribe spirit

New member
שלומ שלומ...../images/Emo118.gif

אני נדיה בת 14 וחמישה חודשימ מירושלימ...תהנו בפורומ!!!מקווה לראות אתכמ הרבה!!!באיזה בצפר אתמ?

יואב! איך נתנו לך ליחצן??

יואב... אני אקנה ממך ותעשה טובה אולי תוריד קצת את המחיר??? רק טיפה אתה לא יכול לעמוד בפני

היי נטע מה המצב?

מה את עושה פה?!?!?! חשבתי שאת לא רוצה לבוא! אני ימכור לך ב99 במקום 150 :) גם רוני באה?

אווווווווווווווו כמה נחמד מצדך

אבל אם ברי סחרוף לא יופיע אז בכלל אין לי למה ללכת אז אני חושבת שאני לא אלך לזה... ואני חושבת שגם רוני בדעה הזאת אבל תשאל אותה

tribe spirit

New member
אמממ...../images/Emo118.gif

באמת חיפשתי יחצנימ בירושלימ והסביבה...בכמה אתה מוכר?

fuggi

New member
נדיה ../images/Emo60.gif

כל המכירות המוקדמות אצל כל היחצנים זה 99 שקל

../images/Emo25.gifהיי, מה קורה?

יופי שעוד אחד נכנס לפורום שלנו ועוד יותר יופי כשהוא י-ש-א-ר!! בכל מקרה, אין לי שמצמץ בענייני רוק עצמאות אבל בכל מקרה... תהני מעצמך, ביי

ברוכים הבאים!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארו כאן וממאוד שמח שהתצטרפתם אלינו. אתם מוזמנים לעיין בפורום~! תהינו!!!
חן הוכמן!

למעלה