היי

היי ../images/Emo9.gif

שלום, לאחר התלבטות ארוכה אם לשאול או לא החלטתי לשאול את הקלפים לגביי העתיד הזוגי שלי
שאלתי שאלה כללית : מה צופן העתיד הזוגי שלי ל6 חודשים הקרובים פריסה קלטית - ריידר 1- חמישה גביעים 2- תשעה גביעים 3- שבעה מוטות 4- הקוסם 5- אס הגביעים 6- ארבעה גביעים 7- נער החרבות 8- מלך הגביעים 9- שני מטבעות 10- שש חרבות ההאם השאלה ששאלתי נכונה? כי לא ציינתי שם רציתי לדעת באופן כללי.... והאם הפריסה היא נכונה? תודה רבה רבה מראש

batgalim

New member
הי גלי - אנא תני רקע לפריסה ../images/Emo13.gif

האם השאלה לגבי עתיד זוגי עם מישהו ספציפי?

עד לפני שבוע וחצי ../images/Emo4.gif

הייתי בקשר עם מישהו בערך חודשיים שרוב רובו של הקשר היה טלפוני ואי מייל מרחק פיזי גדול ביננו ועומס עבודה עצום אצלו (איש קבע) הייתי מאוד אופטימית לגביו (דיי דיבילי מצידי כי זה מאוד מוקדם) קרוב לשבועיים אין ביננו קשר בכלל ככל הנראה הוא לא מעוניין לכן רציתי לדעת מתי יהיה לי קצת נחת בחיי האהבה העלובים שלי והאם אמצא מישהו בחצי השנה הקרובה נתתי יותר מידי רקע??? העמסתי??? מצטערת
איזו פריסה עלי לעשות???

batgalim

New member
הי גלי ../images/Emo140.gif

הפריסה שעשית טובה, אבל אני עייפה מכדי להתייחס אליה ברצינות הראויה. אשתדל לפרש אותה עבורך מחר. לילה טוב לך

גב

New member
שלום גלי המתוקה ../images/Emo24.gif

1- חמישה גביעים 2- תשעה גביעים 3- שבעה מוטות 4- הקוסם 5- אס הגביעים 6- ארבעה גביעים 7- נער החרבות 8- מלך הגביעים 9- שני מטבעות 10- שש חרבות גלי המתוקה, החלטתי לנסות את כוחי בפירוש הפריסה שלך, אנא קחי מזה רק את מה שנשמע לך מתאים: קודם כל שאלה (שלמדתי מצליל 8): הבחור נשוי (מלך גביעים)? בכל מקרה נראה שיש לך חשדות כלפיו (נער חרבות) שיש לו "דברים" נוספים ואת לא בוטחת בו לגמרי (ואולי זה רק בגלל שהוא ניתק את הקשר). אין ספק שהייתה לך התעוררות רגשית כלפיו שהיוותה התחלה רגשית חדשה (אס הגביעים), אך הקלפים קוראים לך להפנות אליו את הגב ולנטוש את התקוות שעוד יש בך כלפיו (5 גביעים, 6 חרבות). אולי זה יצור מצב בעתיד שתדחי אחרים יפים וטובים (או לפחות הזדמנויות) מתוך נסיון להתגבר עליו (4 גביעים), אבל זה יתרום לך לגבש אישיות עצמאית שיודעת לעמוד על שלה (7 מטות) וכתוצאה תוכלי לכוון בעתיד את מערכות היחסים שלך במקום להיגרר אחרי הלב/הבחור/הנסיבות וכד' (הקוסם). זה גם יעזור לך להתמודד עם הנטייה שלך לקבוע דברים ב"שחור-לבן" (=או שיש יחסים מלאים ומופלאים או שלא- חד וחלק), והפחד הנוכחי שלך משינוי פנימי שלך בעקבות ה"סיפור" האחרון (2 מטבעות). חזק ואמץ
והתמודדות נעימה לך, אל תשכחי אף פעם, שכל הנחלים מובילים אל הים, ומכל ההתנסויות החכמנו....

batgalim

New member
הי גלי

פריסת פוטנציאל זוגי לחצי שנה - 1- חמישה גביעים 2- תשעה גביעים 3- שבעה מוטות 4- הקוסם 5- אס הגביעים 6- ארבעה גביעים 7- נער החרבות 8- מלך הגביעים 9- שני מטבעות 10- שש חרבות את חשה בלבול וחוסר אונים, שהתקופה שהינך עוברת כעת היא לא יציבה ולא מאוזנת, את כל הזמן בעמדת התגוננות - אולי מהציפיות של ההורים והמשפחה. השיעור שאת צריכה ללמוד הוא לעמוד על דעותיך, אסור לך לתת לאחרים לגרום לך להרגיש שנכשלת, אלא לקום ולארגן את חייך מחדש. במידה ותביני שטמונה בך היכולת הזו, תוכלי להשתמש בקסם האישי הקיים בך על מנת להתנער מהעבר ולהתקדם לעבר זוגיות חדשה ופורה. עפ"י קלפי העתיד נראה שתכירי מישהו ושיהיה לכם פוטנציאל רגשי יחד, אך משום מה את תסרבי לראות את מעלותיו ותעדיפי שלא להמשיך את הקשר. הפוטנציאל להכרות זו יכול להביא אותך לזוגיות טובה, ויכול אף להיות שצד שלישי יכיר ביניכם. הקלפים ממליצים לך להסתכל על חצי הכוס המלאה, את נוטה לראות את השלילי ולא שמה לב לדברים שיכולים לעשותך מאושרת - ונמצאים ממש קרוב אליך. את חוששת להחליט ומהססת רבות, זכרי את המלצת הקלפים ובהכרות הבאה שלך עם בן זוג פוטנציאלי - תשתדלי להסתכל על הדברים החיוביים הקיימים בו ונסי שלא לשלול את הסיכוי לקיומה של זוגיות.

תודה רבה רבה על ההתייחסות ../images/Emo24.gif

בת-גלים תודה רבה על הפרשנות לפריסה, צדקת מאוד לגביי התחושות שלי ובכלל ועכשיו אני אופטימית קצת יותר....שוב תודה רבה
אשמח מאוד להתייעץ איתך גם בעתיד ל-גב תודה גם לך על הנסיון
אבל לא , הבחור אינו נשוי (אני לא מעוניינת בקשר כזה) וגם היו אי אילו אי דיוקים ...בכל מקרה תודה רבה גם לך

למעלה