היי

frikin shin

New member
היי../images/Emo9.gif

מה נשמע כולם? עם כל האמת סדרות ריאליטי הם הדבר הכי שטותי שקיים בייקום וגם הטופ מודל הבאה אבל לפעמים נחמד לראות גם שטויות
. אני חושבת שהסדרה דווקא מראה שעולם הדוגמנות הוא קצת יותר מלהיות יפה וזה לא שאם מישהי דיווה אז כולם מצייתים לה אלא להפך - פחות רוצים אותה. כלומר, דוגמנית לא יכולה להיות פרינססה. זה רק בסרטים. אני חושבת שהביאו נציגות ממש טובות השנה : שרה - יפה ומוכשרת. הולכת עם החלום שלה למרות הבעיות עם אביה. שנדי- מנסה להיפטר מהעבר שלה ולהיות מישהי חדשה. אפריל - מתמידה ונחושה בדעתה להיות דוגמנית. מוכיחה כי אפילו שהיא סינית (קוריאנית או מה שזה לא יהיה) ואין הרבה דוגמניות סיניות היא יכולה להיות אחת. קמיל - צריכים דיווה כלבתית בכל סדרת ריאליטי כדי שיהיה מעניין לא? קייטי- צריכים גם תינוקת בכיינית כדי שיהיה את מי להעיף... מרסדס - אני אישית הכי אוהבת אותה! חמודה, מתוקה, רצינית בעבודה שלה, לא מתייאשת! יואנה - תויי פנים יפיפהים! גם היא רצינית, חייכנית ומשקיעה. בקיצור - יופי של דוגמניות! אבל אני חושבת שבחלק מהפרקים זה כמו שמרעיבים כלבים הרבה זמן שמים אותם ביחד בכלוב וזורקים להם עצם. למשל: המראה. מראה אחת מיליון ואחת בנות... זה פשוט גורם לסכסוכים ולפעמים רואים שעושים דברים בשביל ליצור סכסוכים כי אחרת הסדרה לא תהיה "מעניינת" מספיק
... וזה פשוט עצוב. בקשר לפרק של היום חלק מהבנות קצת הגזימו עם התגובות שלהם וחלק נשארו אדישות מדי(קמיל בלבד האמת). הרוב בכו. חלק בשביל למשוך תשומת לב או להראות שהם באמת פגועות בנפשן (*שיעול קייטי*) וחלק באמת בכו ככה מכל הלב - שרה, שנדי... אני אהבתי שיואנה לא הגזימה מדי. כן היא הייתה עצובה אבל לא נספחה עם זה כמו כל השאר שקראו את הדף הריק בדרמטיות
... אני לא סובלת את קמיל! אין! היא פשוט דוחה אותי! זהו
סליחה על ההודעה הארוכה כבר על ההתחלה
דניאל

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

אבל אני חושבת שבחלק מהפרקים זה כמו שמרעיבים כלבים הרבה זמן שמים אותם ביחד בכלוב וזורקים להם עצם. למשל: המראה. מראה אחת מיליון ואחת בנות... זה פשוט גורם לסכסוכים ולפעמים רואים שעושים דברים בשביל ליצור סכסוכים כי אחרת הסדרה לא תהיה "מעניינת" מספיק... וזה פשוט עצוב. זה יותר מובן מאליו מעצוב. הקהל מחפש משהו מענין ומקורי, והתוכנית מספקת את זה. לא הייתי אומרת שענין המראה זה תרגיל מלוכלך. הרעיון העיקרי של תוכניות ריאליטי זה להציב אנשים בתנאים שונים ומטרות שונות ולראות כיצד הם מתנהגים בתוך הגבולות האלה. מאחר ואת נסלדת מה"ז'אנר" הזה, אני מניחה שהגיוני ששימוש באחד מהעקרונות הבסיסיים שלו יראה לך עלוב, אבל לאנשים שמסמפטים אותו זה מובן מאליו
זה היה אחד מהאתגרים שהציבו לבנות בנסיון לראות כיצד הן מסוגלות לתפקד בעולם הדוגמנות האמיתי (מה שזה לא יהיה;[) (שזאת המטרה המוגדרת של התוכנית - למצוא את הדוגמנית שהכי יכולה לספק את הסחורה). אני מניחה שיש אנשים שיש להם כבוד לעולם האופנה, והאתגר הזה באמת נראה להם הגיוני וחיוני, ולא סתם פברוק כדי להציג קאט פייט משובח בפריים טיים
ואולי אני סתם נאיבית הא, ואפריל חצי יפנית
ולפי דעתי זה די ברור שהיא מעורבת, יש לה פנים תלת מימדיות מדי בשביל להיות לגמרי מזרח אסייתית
כאילו, זה מענין שלמערביים היא נראית יפנית נטו (ככה כל הזמן מקטלגים אותה בתוכנית - ככה היא עצמה מקטלגת את המראה שלה..) אבל אני מניחה שיפניים לפחות יראו שהיא מעורבת

frikin shin

New member
אני לא מבדילה בין יפנים סינים

קוריאנים וכל אלה.. (ואוו אני נשמעת גזענית
פיכס
). ברור שזה כל הרעיון של תוכניות ריאליטי. ואני ממש לא מעריכה את הז'אנר הזה אבל רואה בכל זאת הטופ מודל הבאה וטאצ' עליז... למה? אני לא יודעת למה האמת? סתם כי נחמד לראות דברים מטופשים לפעמים
.

frikin shin

New member
אז?

העלבתי אותך?
אם כן סליחה אבל אני פשוט לא מבינה כל כך מזהה "גזעים" בכלל. ואני שונאת לדבר ככה! אני נשמעת ממש אנטישמית שזה הדבר שאני הכי נגדו בייקום!!! אז אני מקווה שתקבלי את סליחתי

swirrrly

New member
גם אני לא../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif

פשוט הוזכר יום אחד שאמא שלה יפנית. (ועל כך כן ירבו)
לא רציני בכלל לעונה השלישית (זה בקשר לארץ שאליהן מטיסים אותן) חבל שאפריל לא הייתה ביניהן..
זה היה מענין לראות אותה ביפן:| אם כי מאחר והיא לא מרגישה קשורה לצד היפני שבה אני מניחה שאולי זה לא היה כל כך עסיסי

swirrrly

New member
שוב ../images/Emo58.gif לא רציני בעליל ../images/Emo118.gif

ח בעצם:| אני מניחה שאפשר לנחש מההקשר מה הארץ המדוברת:|

zazagirl1

New member
אני לא חושבת שרצו "להרעיב כלבים"

נתנו להם את התחושה דוגמנית שלא מגיעה בזמן לתצוגת אופנה תתקע על מראה לבד (בלי מאפר) ואולי אפילו בלי בנות אז כמובן שהגזימו אבל הייתה סיבה

למעלה