frikin shin
New member
היי../images/Emo9.gif
מה נשמע כולם? עם כל האמת סדרות ריאליטי הם הדבר הכי שטותי שקיים בייקום וגם הטופ מודל הבאה אבל לפעמים נחמד לראות גם שטויות
. אני חושבת שהסדרה דווקא מראה שעולם הדוגמנות הוא קצת יותר מלהיות יפה וזה לא שאם מישהי דיווה אז כולם מצייתים לה אלא להפך - פחות רוצים אותה. כלומר, דוגמנית לא יכולה להיות פרינססה. זה רק בסרטים. אני חושבת שהביאו נציגות ממש טובות השנה : שרה - יפה ומוכשרת. הולכת עם החלום שלה למרות הבעיות עם אביה. שנדי- מנסה להיפטר מהעבר שלה ולהיות מישהי חדשה. אפריל - מתמידה ונחושה בדעתה להיות דוגמנית. מוכיחה כי אפילו שהיא סינית (קוריאנית או מה שזה לא יהיה) ואין הרבה דוגמניות סיניות היא יכולה להיות אחת. קמיל - צריכים דיווה כלבתית בכל סדרת ריאליטי כדי שיהיה מעניין לא? קייטי- צריכים גם תינוקת בכיינית כדי שיהיה את מי להעיף... מרסדס - אני אישית הכי אוהבת אותה! חמודה, מתוקה, רצינית בעבודה שלה, לא מתייאשת! יואנה - תויי פנים יפיפהים! גם היא רצינית, חייכנית ומשקיעה. בקיצור - יופי של דוגמניות! אבל אני חושבת שבחלק מהפרקים זה כמו שמרעיבים כלבים הרבה זמן שמים אותם ביחד בכלוב וזורקים להם עצם. למשל: המראה. מראה אחת מיליון ואחת בנות... זה פשוט גורם לסכסוכים ולפעמים רואים שעושים דברים בשביל ליצור סכסוכים כי אחרת הסדרה לא תהיה "מעניינת" מספיק
... וזה פשוט עצוב. בקשר לפרק של היום חלק מהבנות קצת הגזימו עם התגובות שלהם וחלק נשארו אדישות מדי(קמיל בלבד האמת). הרוב בכו. חלק בשביל למשוך תשומת לב או להראות שהם באמת פגועות בנפשן (*שיעול קייטי*) וחלק באמת בכו ככה מכל הלב - שרה, שנדי... אני אהבתי שיואנה לא הגזימה מדי. כן היא הייתה עצובה אבל לא נספחה עם זה כמו כל השאר שקראו את הדף הריק בדרמטיות
... אני לא סובלת את קמיל! אין! היא פשוט דוחה אותי! זהו
סליחה על ההודעה הארוכה כבר על ההתחלה
דניאל
מה נשמע כולם? עם כל האמת סדרות ריאליטי הם הדבר הכי שטותי שקיים בייקום וגם הטופ מודל הבאה אבל לפעמים נחמד לראות גם שטויות