היי אני חדש.. תגידו שמעתם שעוד חודשים יוצא בקולנוע בישראל "זרעו של צ'אקי" (הכלה של צ'אקי2)??
H hagayx New member 25/1/05 #1 היי../images/Emo9.gif אני חדש.. תגידו שמעתם שעוד חודשים יוצא בקולנוע בישראל "זרעו של צ'אקי" (הכלה של צ'אקי2)??
היי../images/Emo9.gif אני חדש.. תגידו שמעתם שעוד חודשים יוצא בקולנוע בישראל "זרעו של צ'אקי" (הכלה של צ'אקי2)??
ר רועי123456 New member 25/1/05 #2 כנס זה לא הכלה של צאקי 2 זה משחק ילדים 5 יש משחק ילדים 1 משחק ילדים 2 משחק ילדים 3 משחק ילדים 4[הכלה של צאקי]משחק ילדים 5[זרעו של צאקי]
כנס זה לא הכלה של צאקי 2 זה משחק ילדים 5 יש משחק ילדים 1 משחק ילדים 2 משחק ילדים 3 משחק ילדים 4[הכלה של צאקי]משחק ילדים 5[זרעו של צאקי]
T TiNkErBeL69 New member 26/1/05 #4 ../images/Emo28.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif שמחים לשמוע. תודה
H hagayx New member 26/1/05 #5 תודה.. ובקשר ל"זרעו של צ'אקי" אז עוד לא החליטו איך יקאו לזה בישראל ויקראו לזה או "זרעו של צ'אקי" או הכלה של צ'אקי2" או "משחק ילדים 5"
תודה.. ובקשר ל"זרעו של צ'אקי" אז עוד לא החליטו איך יקאו לזה בישראל ויקראו לזה או "זרעו של צ'אקי" או הכלה של צ'אקי2" או "משחק ילדים 5"