היי

invisable

New member
היי../images/Emo9.gif

יעל, בת 15, תומכת בקדימה
יש פה מקום גם לצעירים?

ברוכה הבאה :)

אצלנו יש מקום לכולם! ובמיוחד גם לך, יעל :) את מוזמנת להיות חלק מהפורום.. ובהצלחה!

invisable

New member
פצפון../images/Emo123.gif

סתם
תודה רבה
נחמד להיות גדולה ממישהו

dudik5

New member
איזה כיף "לראות" נוער איכותי

שבאמת מתעניין במה שקורה במדינה.

EvilFlame

New member
יותר כיף "לראות" אחד שהוא

מבוגר שתומך בזה שהנוער מתעניין במדינה. יש כאלה שבכלל לא תומכים ויש כאלה שעושים כאילו תומכים אבל מתנגדים לגמרי. בקיצור תודה לך! :).

EvilFlame

New member
חח לא רציתי להעליב

לא היתה לי מילה לגיל הממוצע שלך. סליחה עם נעלבתה XD תמציא שם לקבוצת הגיל שבין 21-39 ואז אני לא אעשה יותר פאשלות (אני מקווה)

לצערי הם לא מכירים את ההיסטוריה

שרון גורר אחריו קריירה של הרס ואי-סדרים פוליטיים, כמעט בכל תפקיד ציבורי בו היה מעורב, כולל בצה"ל.

EvilFlame

New member
שוב תגובה

להתסכל גם בטווח הארוך ולא לראות רק את העבר ולהתמקד בו,וחוץ מזה אף אחד לא מושלם ועדין שרון הוא מועמד טוב ואף הטוב ביותר.

איזה טווח ארוך יש לשרון?

צר לי, אבל שרון הוכיח פעם אחר פעם, שהוא פועל משיקולים קצרי טווח, ולא משיקולים ארוכי-טווח. שרון המועמד הטוב ביותר? לא לדעתי, ממש לא.

אתה הורג אותי!

בטווח הארוך? הרי ברור שהתמיכה באיש היא בגלל עברו ולא עתידו. יחסית לזה שהבחירה שלך מבוססת על "הרע במיעוטו" אתה די נחרץ. אתה מגיב פה לכולם אבל לא אומר כלום. אשמח לדעת על מה בחירתך מבוססת, מעבר ל"כי זה שרון". עם טיעון כזה לא בונים מדינה.

אני תומך בו בגלל עקרונותיו המידיים.

אני מאמין בפעולות הקשות שביצע בקדנצייה זאת.. ומאמין בכוחו לשמר את הרעיונות ולהמשיך בדרך של שלום וביטחון!

EvilFlame

New member
אני לא רוצה לבנות מדינה

אני בעדו כי זה שרון. תמכתי בהתנתקות תמכתי בצעדיו התנגדתי לכמה דברים אבל ניראה לי שזה שישראל שורדת ושרדה לא רע בזכותו זה העיקר. איש של מעשים ולא רק דיבורים. ועם לא נביט שניה על העבר של אף אחד ונחליט כאילו כולם חדשים בעסק.. בנתיים רואים שהוא פופולארי מאד ולכן אולי יש איזושהי סיבה לכך ולכן כדי לתמוך. אני לא חייב לך דין וחשבון כן? וזכותך להביע את דעתך. אבל זה שהוא אולי לא התסכל לטווח הארוך בהכל או בכלל לא עדין לא אומר כלום יש לי כמה סיבות לתמוך בו והוא עשה הרבה דברים אבל גם בלי זה אני עדין מעדיף לתמוך בו ולא באחרים.

אתה אמרת:

"בינתיים רואים שהוא פופולארי מאוד ולכן אולי יש איזושהי סיבה לכך ולכן כדאי לתמוך". ממש שיכנעת אותי. אל תילחץ, אתה בהחלט לא חייב לי דין וחשבון, אבל אנחנו מנסים לנהל כאן דיון ולשתף עמדות והתעניינתי בעמדתך. זה בסדר, הבנתי את הסיבות לתמיכתך באיש. זה הרי הגיוני. זה נכון לתמוך בו כי כולם אומרים ככה. לפחות ברור מה תעשה אם כולם יקפצו מהגג. אני מעריך את הנחישות של האיש ולפעמים גם את השקפת עולמו, אבל המפלגה החדשה הזו נראית לי כטעות.

EvilFlame

New member
עם כולם יקפצו מהגג

אני זה שיתאבל עליהם ואתה תיהיה מאלה שיקפצו,אני תומך בו משיקולים שלי וכי אני חושב שהוא מתאים. ואמרתה מה תעשה עם כולם יקפצו מהגג? אז אתה תיהיה מאלה שיקפצו ואני אהיה מאלה שלא היו כסילים מספיק (כמוך) כדי לשים קץ לחייהם.

EvilFlame

New member
אגב

עוד טעות שלך אמרתי שאולי יש סיבה שבגללה כדאי לתמוך זה שאתה לא יודע לפרש בני אדם ולא מבין בשקל על מחשבות שעל אנשים אחרים(גם אני לא ממש אבל לפחות אני יודע שיכולים להיות מיליון סיבות שאפילו אני לא יכול להבין או בכלל לא מכיר) ולמה הם רוצים לתמוך במישהו מסוים. אתה האיש בכתום ואני האיש בכחול,אתה רוצה לקפוץ מהגג תקפוץ אני לא אעצור אותך אבל אתה חושב שאתה יודע משהו אבל אתה לא יודע כלום. סיבה ראשונה שבגללה בכלל אי פעם חשבתי שלשרון יש איזשהו סיכוי אמא שלי תמכה בו בבחירות הקודמות. לא ידעתי למה ראיתי שהוא תפקד טוב קראתי קצת פה ושם ושמעתי על דברים שהוא עשה מאנשים שבאמת יודעים משהו (לא כמוך) וראיתי מה קורה בעולם. המחשבה ההגיונית בעיני רבים היתה שאתמוך בעמיר פרץ אבל לא אני מעדיף את שרון ועם הייתי הולך אחרי האדר כמאסף אז אולי לא הייתי תומך דווקא בשרון נכון? האיש בכתום אתה כסיל,ולפני שאתה מלגלג על אחרים תסתכל על עצמך ועל התנהגותך ותלמד לקבל לפחות פעם אחת בחיים שלך שיש אנשים עם דעות שונות לגמרי מהדעות שלך אחרת אתה לא מתאים לחברה (דמוקרטית) של בני אדם.

למעלה