היי

Stav Love

New member
היי ../images/Emo9.gif

הממ אני לא ככ חדשה האמת אני קוראת סמוויה חח ויש לי בקשה קטטנה (:) מישי יכוולה ויש לה את התמוונה הזוו של דאגי ודני ששמוו פהה .. חחח בלי המכנסיים וכל זהה ?? XD אני צכה אותה וגם חברה שליי =\ אזז אני ממש ישמחח אם מישי תבייא לי
תוודה מראש :p

sap sapir

New member
היי

בוודאי שיש לי את התמונה הנה
ולמה את לא מצטרפת לפורום?

Stav Love

New member
תודה רבהה !! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אממ .. חחח אינלי בעייהה .. טווב אז קוראים לי סתיו ואני חברה של קוורלל .. נממ .. זהוו :p

Rowdy Girl

New member
נו, זאתי

הרגל שלי מאחורייך
["הההאא ופתאום צץ שם אולסטאר
"] חהחהחה.

Stav Love

New member
הממ.

לא אני. =\ כנראה שמאיר מביא ת'רמקוול שלו. ות'אמפי. שזה אומר שירים של אינויאשה באיזה שפה שזה לא יהיה כל הערב.

Rowdy Girl

New member
חחח מזכיר ליייXD

עופר: מאיר איך כותבים עופר ביפנית?? מאיר: מאיפה לי?? עופר: אבל אתה סיני!!!!! מאיר: אז למה אתה שואל אותי איך כותבים ביפנית?? עופר:

Stav Love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDD

אני יצחק על עופר במדעיםם XDDDD כמו שהיום הצקתי לוו הכנסתי לו אצבעות לאוזןן [לא לתוכו חחח דיגדגתי אותו כזה] ואז הוא כזה שילב ידיים על השולחן ושם עליהן ת'ראש .. וכיסה ת'אוזן כזהה .. אז הכנסתי לו אצבע לעין והוא כמעט בכהה XDDDD ומתתי מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rowdy Girl

New member
אני בטוחה.

אני ומור שיגענו את כרמן לתת לנו לעשות טבלה על הלוח והיא לא הסכימה עד שמור עשה לה סטרפטיז. [החלק האחרון מבויים.] טוב היא בסוף הסכימה ואנחנו מתחילים לכתוב שטויות והיא כזה.. "קוררררררל? המ?" אני כזה רושמת "מור + מנחם הדג סלמון [האמ*שיעור שעבר*האמ] = 3>" והוא כזה מוחק ת-מ' ו-ו' וכזה נשאר ר'.. והוא כזה.. "אני מעדיף שם בדוי... אז ר' שם בדוי
" טוב לא מצחיק

Stav Love

New member
חחחחחחחח אני ?! אבוווי

חברה שלי צכה אוותה. וגמני. לא בשביל זה. חה. כדי לשלוח לה.

למעלה