היי

JULI4561

New member
היי ../images/Emo9.gif

טוב דיי קשה לכתוב לאנשים שאני לא מכירה מה עובר עלייי... אני לא אכתוב הרבה אז תבינו .. היי אני ג'ולי בת 15 .. משנה שעברה החיים שלי היו בהרבה תהפוכות , לא בענייני אהבה וכאלה דברים קצת יותר מסובכים .. בכל אופן החלטתי השנה שאני רוצה שינוי , אני רוצה לשנות את כל ההסתכלות שלי בחיים , שאני אפסיק להשבר מתי שקשה שאני אתמיד בדברים שאני אפסיק להיות עצלנית , שאני אשקיע בלימודים , שאני אלמד שכל ירידה היא לצורך עלייה ואפסיק להיכנס לדכאונות כל הזמן , אני יודעת שרובכם יגידו שזה הגיל וזה .. אבל אפילו עם זה הגיל אני לא רוצה שהוא יהיה ככה .. יש הרבה דברים שאני רוצה להתחיל ופשוט לא מסוגלת מעצלנות,מפחד להיכשל וכדומה .. מה עלייי לעשות!?.. האם הפורום זה המקום המתאים בכלל!? אשמח עם תענו לי במהרה =] ג'ולי !

indigo boy

New member
היי ג'ולי:)

לפני הכל כל הכבוד שבגיל צעיר כל כך (אני מרגיש ממש זקן להגיד את זה) את מפתחת מודעות עצמית גבוהה ורוצה להמשיך את הצמיחה האישית שלך. כל מה שאני ארשום כאן הוא כמובן בגדר המלצה ידידותי בלבד. תתחילי בלהציב לעצמך מטרות ברורות ומסודרות. ממטרות ארוכי טווח כמו מה את רוצה להשיג השנה. ועד למטרות קצרות טווח -יומיומיות,שבועיות. רצוי לכתוב את הכל ושהרשימה תהיה נגישה ("שתציק בעין"). תני לעצמך חיזוקים חיוביים בכל פעם שהשגת משימה. ובפעמים של עמדת במטלות תבחני את הסיבה לכך נסי להבין מה גרם לך לדחוק את זה (למשל טיפול שיניים - אנשים דוחים את הפגישה האיומה בגלל שזה כואב) אחרי שתעלי על הסיבה נסי לאזן אותה עם מחשבות חיוביות (לא להגיד שזה לא כואב אלא לחשוב כמה הקלה תרגישי כשתדעי שזה מאחוריך). תזכרי שכישלון חשוב להצלחה. הוא מחזק! אל תפחדי מכישלון אלא שמחי שניתנה לך הזדמנות לאתגר. כל מצב שנקרה בחייך הוא מצב שאת יכולה להתמודד איתו. אחרת לא הייתי נתקלת בו. תמיד תחווי את המצבי ובמקביל תתבונני מהצד ממה שדחף אותך לפעול ולהשלכות של זה. אני חושב שזה מספיק לבנתיים. מקווה שעזרתי:) המון המון בהצלחה, קובי.

למעלה