היי
נות

חניתושה

New member
היי ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gifנות

בס"ד בדר"כ אני מאוד פעילה בפורום הזה ובפורום אובדן הריון. אבל כבר כמעט שבוע שאני לא כותבת ולא מגיבה להודעות של כולן. אז ככ: כל הבננות שהודיעו שהן בהריון אני מאחלת
אחד גדול ושיצאו ב -
ידיים מלאות. לכל הבנות הלחוצות - אני מזדהה איתכן. והסיבה שבגלל אני כך לחוצה, מכוון שאני אחרי ימי הביוץ וכל הזמן מטרידה אותי השאלה האם אני כן? או לא? ואת התשובה אני אדע בעוד שבוע וחצי. מצטערת אבל המחשבות האלה לא מאפשרות לי לתפקד כרגיל. האם יש עוד כמוני?

פוקית27

New member
השאלה היא יש מישהי שלא מוטרדת ,

חלק מהרצון החזק להכנס להריון הוא הרצון לדעת עכשיו
מה קורה. אין ענוי גדול מהשבועיים האלה לטעמי. השבוע הראשון עוד מילא אבל השבוע השני הוא פשוט טירוף. אבל זה מה יש ועם זה נתמודד אז קדימה תמצאי משהו שיסיח את דעתך ובסוף גם התקופה הזאת תעבור. מחזיקה אצבעות שהחודש זה החודש.

28קטנה

New member
אני לא ממש לחוצה!

אני בהחלט מחכה לראות מה יקרה וכבר היו איחורים די מרשימים של 10 ימים , אבל ,חבל להשתגע כבר עכשיו,תשמרי את הטירוף לזמן שאחרי הלידה! את השבועיים שעד המחזור אני מעבירה בפינוקים ,הרבה בילויים ,קניון סרטים מסעדות טובות וזמן איכות עם הבעלול

m i c h a l y

New member
חניתושה../images/Emo140.gif

אם יש משהו שעוד לא ידעתי על עצמי - למדתי היטב במהלך השבועיים המתנה..... אין מה להגיד, אלה ימים מורטי עצבים שאין להם מתחרה! והחיסרון הגדול הוא שכמובן לא תמיד ההמתנה מובילה לאיזה פרס.... אז אני כל כך כל כך מקווה שהחודש גם את תוסיפי כאן הודעת פרידה מאושרת, ושההמתנה הפעם כן תוביל לאיזה "פרס".... מיכל.

אם יורשה לי (ואני לא בטוחה שיורשה..

אני מכירה את עצמי כטיפוס מאד מאד לחוץ מצד אחד ומודע מצד שני. ברגע שהחלטנו להפסיק עם הגלולות, ידעתי שההמתנה מורטת העצבים בכל חודש, עלולה להפוך לסיוט מתמשך. חוץ מזה , גם כל מיני חברות שניסו להיכנס להריון בעבר (אני די מהאחרונות בחברה' שעדיין בלי ילדים) הזהירו אותי שהלחץ הזה עלול לפגוע בסיכויים להיכנס להריון. קיבלנו המלצה חד משמעית, פשוט להשתעשע אחד עם השני, ולקחת בחשבון לפחות חצי שנה של הסתדרות של הגוף אחרי הגלולות. קל מאד להגיד, קשה מאד מאד לבצע. לשמחתי הרבה מאד ולהפתעי הרבה עוד יותר, אחרי חודשיים של נסיונות,ולמעשה לדעתי אפילו אחרי חודש אחד (כי בחודש הראשון פספסתי את הביוץ מטעמים הלכתיים...) הצלחנו. ובכל זאת יש לי כמה טיפים לימים המאד מאד לחוצים של לפני בדיקת ההריון. 1. למלא את הזמן בדברים נעימים וטובים - סרט, מסעדה, סתם טיול רגלי, או טיול באוטו (ויש עכשיו פריחה מדהימה בכל מקום, לא צריך לנסוע רחוק). ללכת לים, לקרוא ספר כיפי וארוך, ועוד כהנה וכהנה. 2. להתרכז בנקיונות פסח ? (בררררררר.... שונאת את זה, אבל זה יכול לעזור). 3. להעמיס על עצמך עבודה 4. לחשוב כל הזמן, שמה שקורה, הוא מה שצריך לקרות. וכל דבר מגיע בזמן שלו.והתינוק צריך להיוולד בזמן שמתאים לו. ועוד אלד אישי במיוחד הלכתי לכותל ולמערת המכפלה, דיברתי עם אלוהים, וביקשתי מאד מאד יפה שיעזור לי להיכנס להריון. אני חושבת שתפילתי נענתה חיבוק חם חם חם שבת שלום ומבורך נעמה

למעלה