היי

היי ../images/Emo98.gif

שלום , מה שלומכן ...? איך אתן מרגישות? אני לא יודעת מה קורה איתי , עצבנית כל השבוע , קריזות וכאלה ... מפחיד. שיהיה לכן סוף שבוע נעים
קארין
*** מה זה צ´יפס שביר????????***

gaia20

New member
הי קארין

קצת עצבנית? למה? קרה משהו? אני מרגישה בסדר... קצת עייפה עכשיו בשעה 03:10... שבוע נעים גם לך

לגאיה ../images/Emo15.gif

מה קורה? למה עצבנית? לא יודעת אחותי ... סתם כל הזמן מצבי רוח משתנים , וכל מיני קריזות לא מבוקרות ... *זה ממש לא מתאים לי*
מה איתך? איך את מרגישה? שמרי על עצמך מתוקה
ביי
קארין
** אני ממליצה לא ללכת ל"סלון סחר" ... כי יעשו לכן שמה "ספם"** ...
מה זה "ספם" ?????

שאנל

New member
צ´יפס שביר../images/Emo6.gif

אולי הכוונה לציפים אלקטרוניים

ל3

New member
הי קארינוש´

תעשי משהו שאת אוהבת ואולי זה יעזור לעצבים, ובכלל מקווה שאלה יעברו לך מהר. אני בסדר תודה, מחר יש לי מבחן קשה מאוד ועכשיו כשאני מתכוננת כל הזמן יוצאים לי טעויות ואני נורא מפחדת מזה. מקודם ממש פרצתי בבכי. אם עכשיו יש לי טעויות אז מה יהיה מחר? חוץ מזה הכל טוב.

ל3! ../images/Emo24.gif

קודם כל , אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה במבחן. גם אני מהאלה שלחוצות מאוד לקראת מבחן , אז אני מנסה להרגע. אז ... באמת , כמה שזה קשה ... תנסי להרגע , להגיע להרפיה. תגידי לעצמך שלמדת מספיק , שאת יודעת את החומר טוב ... ושאת מוכנה למחר - ושהמבחן הזה לא יפחיד אותך!! אז המון בהצלחה ...
קארין

1ט ל י

New member
קארין...

אני כל כך מכירה את ההתפרצויות האלו. אמרו לי שזה הגיל, ואני נוטה להסכים. איך נרגעים? שאלה טובה. אל תדאגי, זה עובר. זה בא והולך בתקופות אני מניחה. רק נקווה שמי שאת מתפרצת עליו יבין, והכל יהיה בסדר.

לטלי ../images/Emo140.gif

כן , אולי באמת זה הגיל *אפשר לחשוב בת כמה אני בכלל ... אוטוטו 20*
ויש כאלה שמבינים את הקריזות שלי ויש כאלה שלא. בקיצור , קריזות , יחד עם דיכאון ... לא הולך טוב. שילוב מוזר ... ויאלללללה שיעלם כבר
תודה
קארין

למעלה