היי

• פותח הנושא Brit
  • פורסם בתאריך

Brit

New member
היי../images/Emo98.gif

ראיתי שיש פה אנשים נחמדים ומאוד תומכים אז החלטתי להיצטרף...אני פולי טייף בת 13 מאוד מאוד ביישנית...בגלל לב שבור אף בפעם לא היה לי חבר...זה לא שאני מכוערת זה מין פחד מבנים בגלל יניר...מישהו ששבר לי את הלב

שלום חמודה.כבר בגילך נשבר לך הלב?

גם אני סובל מזה.גם מהלב השבור וגם מהביישנות.תקראי את ההודעה שלי.

wildflower**

New member
פולי:)

ברוכים הבאים לפורום..... ננסה לעזור לך...כמה שאפשר..... :) אני בר..אני בת 16 וחצי מפרדס חנה..... תספרי קצת על עצמך...... אוהבת.

®¥splash¥©

New member
היי היי וברוכה הבואה..../images/Emo13.gif

אני אלכס אני בן 14(וחצי) מיבנה ואני גם סובל מבישנות...רק אצלי זה עבר לצורה שונה מלהיות כזה מסוגר..

היי חמודה

ברוכה הבאה לפורום, ואנחנו נשמח להיות פה איתך,, באהבה יש אכזבות לא תמיד הכל מושלם, וזה כואב , אני יודעת גם אני עברתי את זה אבל מה שחשוב להמשיך הלאה, לא לתת לשום דבר לשבור אותך, לאט לאט דברים טובים ייקרו ואז את תרגישי הרבה יותר טוב.... בהצלחה בכל אשר תלכי יקירתי ענת

פולי יקרה.

ברוכה הבאה לפורום. אני מקווה שנוכל לעזור לך פה. אם תספרי קצת יותר בפירוט על האהבה הנכזבת אולי נוכל לעזור יותר. גלית

Brit

New member
../images/Emo98.gifאיזה נחמדים אתם..הינה סוד..

לי יש חבר באי סיטי (www.icity.co.il)וסיפרתי לו את הגיל האמיתי שלי...אני בת 11 עוד חודש..הוא קיבל סבבה אבל הוא חושב שכדאי לי לספר לכולם..הבעיה אנילא יודעת איך ´כולם´ יגיבו..אני מפחדת

Brit

New member
../images/Emo98.gifרוצים עוד עלי?הינה..

אני גרה ברגע זה בחול..דרום אפריקה אחלה מדינה..עברתי בגלל שליחות של ההורים שלי אבל כיף פה..

kissa

New member
היי!

נעים להכיר.... אני טניה בת 15 מקנדה.... את רואה, כבר יש לנו משהו משותף.... שנינו גרות רחוק רחוק מכולם... תעשי חיים כל עוד את יכולה...

למעלה