היי Pשלא תגידי שלא באו לבקר אותך

adis90

New member
היי Pשלא תגידי שלא באו לבקר אותך../images/Emo8.gif

איך לנהל ת'פורום
הפורום נראה מזה מושקע קבלו
ו-
אני חובבת שאקירה
אי-אפשר לומר מתה עליה אבל בכל מקרה תמיד שווה להיכנס לבדוק את הפורום (המאוד מרשים
) אז שוב המון
ו-
על ההודעה החדשה

brunu

New member
מסכים איתך בכל מילה...אני

אוהב את רוב שיריה וגם אותה כבחורה יפיפה [חייב לציין שהיא מאוד יפיפה]חח...אגב תגידו יש הופעות של שאקירה בוידאו או DVD למכירה? עם כן אשמח לדעת כמה זה עולה ואיפה ניתן להשיג...

perrinat

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo142.gifברוך הבא אלכס../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

w
e
l
c
o
m
e
אני מזמינה גם אותך להשתתף בדיונים, להגיב, לכתוב הודעות, לקורא מאמרים, לענות על הסקר כו'..... יש DVD של הופעת האנפלאגד של שאקירה, ניתן להשיג בכל החנויות - צליל, טאוור רקורדס. זה עולה בסביבות 120 ש"ח.

brunu

New member
ראשית תודה רבה../images/Emo9.gif

ושנית..מאיפה את יודעת את שמי? ושלישית חח...מזאת אומרת האנפלאגד? ויש את זה איפשהו באינטרנט לראות איך זה נראה? שוב תודה ואשמח להשתתף בפורום בזמני החופשי

perrinat

New member
../images/Emo28.gifאני קוסמת...../images/Emo103.gif

חיחיחיחי.. קראתי את זה בכרטיס האישי.....
בקשר להופעה - יש כאן תמונות ופה אתה יכול לשמוע קטע (חוקי!!!) מההופעה. אתה מכיר את ההופעה? שמעת עליה בכלליות? זה היה לפני 3 שנים, שאקירה היתה אז עם שיער בצבע אדום... ושרה בספרדית...

brunu

New member
חחחח באמת קוסמת

אמממ......אין משהו עכשוי? ולא איני מכיר את ההופעה אני מעריץ די חדש [מאז הוונאבר וורבר או איך שלא כותבים את זה חח..]

perrinat

New member
לא ממש...../images/Emo103.gif

שאקירה נמצאת כרגע בסיבוב הופעות - tour of the moongose אתה יכול לפשוט ללכת להופעה.........
היום היא מופיעה בבוגוטה - קולומביה. ובקרוב בהיא תבוא לאירופה... ההופעות שלה פשוט -
ותמונות עכשויות מההופעות - כאן

brunu

New member
לא יכול ללכת להופעה כרגע

אפילו עם תבוא לישראל...פשוט אני נכה וכרגע יש סיבוך קטן אז בעע

brunu

New member
אה ושכחתי

תודה על התמונות והקטע מההופעה כרגע אין לי קול במחשב אבל מחר אתקין מחשב חדש ואקשיב לו בשמחה

חפיף כזה...מחשב חדש...נו מילא....

נשמע כאילו את המקבל מחשב חדש כול שני וחמישי

ּHippieּ

New member
אלכס, ברוך הבא../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

מה שלומך אלכס? זאת דנית
לא היה לי מושג שאתה חובב שאקירה כמוני
אז... ברוך הבא!

perrinat

New member
../images/Emo24.gifעדיייייייי../images/Emo103.gif

ברוכה הבאה
איזה כיף
תרגישי חופשי להשתתף בדיונים, להגיב, לכתוב הודעות, לקורא מאמרים, לענות על הסקר כו'..... תודה רבה על המחמאות
ת
ה
נ
י

smgfan

New member
האנפלאגד שלה מאוד מומלץ!!!../images/Emo45.gif

אתה יכול לראות אותו כששמים אותו מדי פעם ב-MTV, מה לא יצא לך להיתקל בו עד עכשיו שם?? דווקא שמו אותו די הרבה ב-MTV בזמן האחרון.

brunu

New member
בעעע

לא מצאתי במדריך תוכניות...איך זה נקרא בתרגום לעברית?

הייי גאמני מבקרת ../images/Emo54.gif../images/Emo127.gif

פורום מושקע חבל"ז
אהבתי
אני חובבת של שאקירה, אף פעם לא האמנתי שהיא אנטישמית, חולה על שיר הטנגו שלה (הסינגל האחרון), ושמעתי את הדיסק. אבל, סליחה אם זה פוגע במישהו, הדיסק קצת שיטחי וחסרים בו גיוונים. לא נורא, לעינייננו
מיס |קיביות|: בהצלחה בהמשך ניהול הפורום המדהים הזה שמזכיר לכולנו ששאקירה חיה ונושמת, למרות שלא שומעים ממנה (או שזה רק אני
) ועוד פעם בהצלחה

למעלה