היי people

דיתוּש

New member
היי people

חזרתי מלונדון בבוקר זה, היה ממש כיף ובלה בלה בלה... ואני ממש שמחה לחזור אליכם

edlessme

New member
קל מאוד: לדוגמא:

כשגרתי בארה"ב הלכנו פעם לאיזה מסעדת פאסט פוד משהוא... עכשיו.. לא היה שם מקום ובדיוק איזה זוג קמו בלי ממש לסיים את האוכל שלהם, אז הם קמים להם ומשאירים אותו על השולחן ואני לא ידעת אם אם סיימו או לא... אז אני בא אליהם ושואל "excuse me, are you done?" אז ישר יורד עליי מטח סליחות מהשניים שמייד עתים על השולחן ומנקים אותו ללא רבב... בזמן שהם מפטירים סורי וסו סורי במטחים של אחת-לשתיים בלי הרף... ואני רק רציתי לדעת אם הם סיימו...

ayaliar

Well-known member
חחח זו דוגמה לאי הבנה יותר מאשר

לנימוס יתר למרות שגם אם זה נימוס, זה לא משהו שלילי.. אני מוכנה להיות מוקפת "בנימוס יתר" (או בבריטים לצורך העניין) כל החיים לפעמים זה מביך אבל מתרגלים לזה מהר מאד, אחרי שבועיים שלושה באנגליה כבר לא התרגשתי מהנימוס ודי התאהבתי בזה

דיתוּש

New member
סוף סוף יוצא לי לכתוב!

תמיד הפורום נתקע לי / האינטרנט / ההודעה ובדיוק כאן!!! לא נורא, עכשיו עשיתי ב-word קודם לכן
(אוי, התחכום) אז היה לי ממש כיף, טיילנו הרבה ברגל פה ושם רכבת תחתית, נפגשתי עם חברה שלי שנסעה לאנגליה לשנה וזה היה כזה כיף... גם הייתי בחנות של הביטלס שזה בכלל היה מיוחד
, ובהרבה בתי קפה בסגנון הביטלס עם שירים וכאלה... גם בחנות של רוק אנד רול, עם ידיות בצורה של גיטרה חשמלית... וראינו כל מיני מקומות חשובים (חחח המלכה נופפה לנו מהחלון... סתם סתם), וזהו, היה נורא נחמד... אז עד הטיול הבא
כיף לחזור!

edlessme

New member
אז היית גם בליברפול?

איתי המקסימום שאמא ואבא היו מוכנים לקחת זה לראות את הצוקים של דובר ואת סטונהנג'...

edlessme

New member
איפה יש בלונדון מוזיאון

ביטלס??? אני זוכר שכשהסתובבנו שם כל הזמן חיפשתי כל מיני דברים שקשורים למוזיקה.. ולא היה כלום..

דיתוּש

New member
אין מוזאון ביטלס... חחח הלוואי!

אני זוכרת בית קפה אחד עם כל מיני דברים שלהם (והקפה בספלים של ביטלס כמובן), ואם רוצים משהו אפשר לקנות אותו (קניתי משם תיק
). ויש את החנות הרשמית של הביטלס כמובן, המון דברים שלהם, החל ממדבקות בשווי פאונד ועד בובות בשווי 175 פאונד... אם תיסע שוב, אני יכולה להביא לך כתובת, שתדע בדיוק איפה זה.

edlessme

New member
לא אמרתי שאין..

אמרתי שלא ראיתי.. אבל כן ראיתי המון חנויות וחרטא כדומה.. אבל מה זה שווה? יופי.. ספל ביטלס... אגב.. הייתי באבי רואד.. ו... אין שמה כלום! אין שלט, אין פתק, אין שום.. דבר.. ש...מצביע על זה ששמה נלקחה התמונה הזו-->

דיתוּש

New member
בטח שיש שלט!

אפילו הצטלמתי לידו. והדבר היחיד שבאמת מרמז שהתמונה נלקחה שם (כי יש עוד מעבר חציה יותר למעלה), זה הבניין האדום הזה בפינה, הוא עדיין שם. ראינו איזה איש אחד וחברה שלו או משהו, שהביאו את הדיסק איתם ובדקו, ואנחנו כזה מסתכלים מאחוריהם והם היו נורא נחמדים והתחילו לצחוק איתנו על זה שהמקום לא ברור... כי הוא השתנה וזה
אבל איך היה כיף לעצור את כל התנועה עם הינף זרוע

edlessme

New member
כניראה שאז לא הצתלמתי במקום הנכון..

שיט...טינאייג'רים בריטיםמחורבניםשלאיכוליםלכווןאתהבנאדםכמושצריךימותואמןכולםםםםםםםםםםם

למעלה