היי Variety מה נשמע ??

היי Variety מה נשמע ??

היי Variety , מה הענינים ? כמה ימים כבר לא ביקרתי בפורום ואני לא ממש רואה שיש ממך משהו חדש בקשר לביקור במכון לחקר החלומות הצלולים, מה קורה עם זה ? בסוף עוד לא חזרו אליך ? אולי כדאי שטיפה תנדנד להם במקרה והם שכחו ממך לא ? ותגיד מה קורה עם האתר שלך, הוא כבר בשלבי סיום ? מתי נראה גירסה ראשונה שלו ברשת ? כמו כן אשמח לדעת פעם ולתמיד מה פירוש הכינוי Variety ? מקווה שאתה נהנה מהטיול בארה"ב ! ביי ביי וחלומות צלולים אלון

(בצחוק, כן?!) ../images/Emo8.gif

בעצם, למה בצחוק?!?!?! מה יש, אתה לא יכול כבר להגיד לי מה נשמע?!?!?! למה מה קרה?!?!?!??!
שלך, בן נ.ב.: מה זאת אומרת אין הרבה דברים חדשים בפורום... תראה את התשובות החדשות שלי...
נ.ג.: מה דעתך עליהן?! נ.ד.: ומה חדש אצלך?!?!?!

Variety

New member
היי, אני כאן, פשוט יש הבדל שעות ענק

אני מצטער שלא עניתי. אני נכנס הנה כל יום אבל ב 10 שעות הבדל. אני 10 שעות אחורה על השעון. בקשר לאתר, התוכן כבר ממש כמעט גמור, בקשר לגרפיקה, יצרתי כמה גרסאות לאתר, שאף אחת מהן לא אהבתי במיוחד, אז קניתי לי תוכנה מאוד נחמדה, שאיתה נראה לי שאני אעצב. חוץ מזה, אני בונה איזה תוספת לאתר (שיהיה ה-ד-ב-ר של האתר שלי, שאני שומר כרגע בסוד כמוס לפרה ולסוס). הבעיה היא שיש בעיה. קצת בעיות בקוד. איזה משהו אמור לעשות משהו אחד, אבל הוא לא רוצה ועושה משהו אחר :) אז הולך קצת לטפל בקוד. בקשר למכון, דיברתי איתם והם התקשרו אלי ושלחו אימייל, שהם מאוד עסוקים במחקרים ואם אני בא זה רק לצלם את המשרדים שלהם, כי אין שם כלום. אני כמובן, כמו כל ישראלי, לא מוותר בקלות והכי חשוב, לא מרגיש פראייר. אז בעזרת קצת ויטמין P , אני מתכוון לנסות להצליח. Well, חלומות פז, Variety-

Variety

New member
לדבי השם "Variety"...

... אין לו משמעות מיוחדת. פשוט כשרציתי לפתוח את הפורום הזה ולהרשם לאיזה אתר, רציתי כינוי אחר ממה שהיה לי קודם. וגם בדיוק החזקתי ספר על חלומות צלולים. אז החלטתי שאני אעצום עיניים, אדפדף בספר, ובעמוד שאנחת עליו, אם האצבע אזוז עד שאמצע מילה. והיא תהיה הכינוי שלי. אז ככה דפדפתי לי, ונחתתי באיזה עמוד על המילה Variety. ואז חשבתי לעצמי, איזה מילה מפגרת. אז החלטתי מההתחלה לחפש. ואז המשכתי לדפדף, ובעמוד אחר, איזה פלא, עברתי בעמוד אחר לגמרי, אם האמצבע בעיניים עצומות ונחתתי על אותה מילה :) אז כבר חשדתי כאן במשהו :) ואימצתי את השם Variety.

Variety,

1. נחמד לדעת סופסוף את משמעות שמך! ואגב, לדעתי זה ניק אדיר! ומתאים מאוד גם! 2. ראית את התשובה שנתתי לך על הצ´י קונג בפורום אמנויות הלחימה?! 3. ראית את התשובות שנתתי לך בתחתית הדף, על כל מיני דברים קצת ישנים?! אני פשוט בחרדת "אי-ראיה", אחרי שבכמה פורומים אחרים כמויות התחלופה של השאלות והתשובות היתה מטורפת... שלך, בן

תודה ! מאד מסקרן לראות כבר את האתר!

היי, מקווה שאתה נהנה מהטיול בארה"ב ! מאד מסקרן כבר לראות את האתר שלך ואת התוספת המיוחדת ! ( אולי תיתן איזה רמז ? ) יש איזה צפי מתי בערך זה יהיה מוכן ? בעוד חודש ? חודשיים ? אתה עוד מעט מתגייס לא ? אני מאמין שכשהאתר שלך יהיה מוכן נוכל לעשות קישורים בין שני האתרים שלנו, אם תרצה כמובן. קח קצת ויטמין P ביי ביי אלון

למעלה